אופטימיות חדש!!

הוא התקשר אליי :)

כן, אמנם אני התקשרתי ראשונה, אבל הוא חזר אליי. מתוקטן, סיפר לי שהוא רץ באיזה מרתון בר"ג או איזה שקר כלשהו. בגלל זה הוא לא ענה. :p ו הממ אני אולי ישנה אצלו מחר :p [הערה לעצמי: לבדוק אם הוא גר עם ההורים / שותפים!! ולתכנן סגנון לבוש בהתאם!] אמרתי לו שאני בר"ג במוצ"ש אז אולי ניפגש, ובלילה לא תהיה תחבורה אז.. אעעעעעעעעעעעעעעעע ולא אני לא אשכב איתו!!@ כאילו שהתמימצ'וק הזה יחשוב על זה בכלל. כדורגלן חתיך שלי:p קיצקץ... היה יום מאוד טוב מבחינת מיכל&הבחור. אני מקווה שהוא ילבש מחר את המכנסיים שאני אוהבת ררררר!!!!!
ובמקום לעשות פירסינג עבדתי במיתוס בבוקר, היהי 160 שקל = 6 שעות. והכרנו פשוט המון חיילים [תחנת רכבת זה סוג של מקושרים של העולם אמיתי. הכרתי איזה מיליון חיילים ונפגשתי עם בנות מהתיכון]. not too shabby for Michal! אח"כ הלכנו לשוק רמלה-לוד ובואנה... דגתי איזה גופיה שנראית כאילו שיכפלו אותה מאברקרומבי הייתי עם סווצ'ר והיה חם, חיפשתי גופיה ב10 שקל. חשבתי שאני אמצא גופיית סבא, ובסוף יצאתי עם אשכרה בגד ליציאה:p ועוד כמה שטויות קטנות ויש לי בבית עוגת שמרים שיצאה מהתנור זה לא OMG מטורף? :p שבת שלווווווווווום!

אה כן

והפשוש הקטן והפשוש הקטן-קטן פה לשבת [וגם ההורים שלהם אבל זה שולי:p] אני מאוהבת באחיין שלי. מאוהבת בו!

Mooa-Numi

New member
דברים קטנים

קמתי היום ממש לא מאוחר (9-9וחצי) שזה מעולה כי אני שונאת לישון עד מאוחר. נסעתי עם הילה לפולג לכל מיני סידורים שלה, וקניתי גם שרשרת מכסף (לצבא נו, עם פרפר קטן סגול. לא הכי מוצלחת אבל עוד מעט יש לי יומולדת ואתם יודעים, מתנות וכאלה.. לפחות לבינתיים זה בסדר. וגם קניתי 2 דאורדורנטים ומרכך, והיה לי נחמד איתה (נחמד שאנחנו מתקרבות שוב) יאם פאם פאם, סופשבוע מעולה.

RainbowL

New member
אז הוא חזר

אתמול כבר, והיה פתאום כל כך אחר לאכול ארוחת ערב 6 אנשים ולא חמישה ולשבת במרפסת ולדבר עם אבא כשהוא מכניס לי אגרופים תוך כדי ולחבק אותו הכי חזק בעולם, לצחוק על התספורת החדשה שלו להספיק לריב איתו כי בשביל זה יש אחים, ללכת מכות, לשמוע מוסיקה, ולקוות שהזמן לא יזוז ודצמבר לא יגיע... לא ראיתי את אח שלי שנה... אני רק עכשיו מתחילה לקלוט וזה כל כך טבעי שהוא פה

אני בבית

זה קודם כל! [כמה כיף ללבוש אזרחי כל הזמן
] ואתמול פתאום בלילה אחד מהצוות התקשר ובחיי שזה נחמד לשמוע מהם ושהם סיימו טירונות וכבר חזרו לכנף וזה סוג של חזל"ש מוזר שכזה, לא יודעת יש דיבורים על לארגן מפגש והם לא שכחו אותי, אז הידד! והיה נחמד אתמול באוטו עם כל השטויות, וצחקתי מלא מלא מלא, ואני באמת לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שהייתי ככה אז זה טוב.

נדלקתי

נראה לי. על איזה ישראלי- אמריקאי בן 18. היום במסיבה. צץ משום מקום בזמן שהייתי מבואסת בחוץ. כזה חתיך. איכשהו תוך רבע שעה מצאנו את עצמנו מכורבלים יחד עד סוף הלילה:) פאק כזו כימיה. הוא כזה חמוד, ונעים ומחמם. וחתיך. ומצחיק. ומושלם. יאואואוווו!@#$%#@ אמן שיתקשר. אמן אמן. לא נדלקתי על מישהו מאז היסודי! ובמיוחד לא על אחד שאשכרה מראה סימני התעניינות אומייגאדדד

PennyLaneM

New member
הולי קראפ

הוא דפק לי אתמול נשיקה כ-ז-א-ת טובה אני מקווה שלא היה לי ריח מסריח או משהו יואוווווווווווווווווווווו!!!!!!!!111111111111

עוד פאקינג 3 ימים!!!!!

זה כבר לחשוב מה ללבוש... איך לסדר את השיער, איזה תחתונים וחזיה לשים (יש הרבה חדשים לכבוד האירוע הזה חחח) אני כבר מדמיינת לי בראש איך הוא נראה... מעניין עד כמה השיער שלו ארך, אם הוא רזה הרבה, אם הקוביות ושרירים בזרועות נעלמו
יואו אני לא מאמינה שעברו 3 חודשים מהפעם האחרונה שראיתי אותו אני כבר לא זוכרת איך הנשיקות שלנו היו... נראה לי אני בכלל לא זוכרת איך מתנשקים
אני מתרגשת רצח חח

moruush

New member
../images/Emo90.gifחחחח אני שמחה בשבילך[:

נראה לי שמרוב הסיפורים שלך פה, כולנו כבר מתרגשות לזה שהוא חוזר חחח.

רוצה לשמוע משהו מצחיק?

אמא שלי שלחה לו היום סמס "עמריקי תחזור כבר רק כדי שנפסיק לשמוע זיוני שכל"
כן אני חופרת... אבל זה עוד 3 ימים!!!!!!!! ועל הזין שלי כל מי שלא נאה לו

adiss90

New member
וואי בזמן האחרון

יש לי חשק אדיר לקניות. פשוט בא לי לקנות את כל העולם. ולא רק אקט הקניה מושך אותי, אלא גם כל ההסתובבות, הסתכלות, ההרגשה שאני יכולה (!!) ומה שטוב זה, שאני גם מבייבסיטרית(???) מספיק אז יש לי כסף לבזבז! (אבל אני לא מבזבזת. נחכה ליומולדת שלי ואז נצא, אנוכי ואני, ויום כיף מטורף שיכלול גם שופינג)

למעלה