אופטימיות חדש

The Bitter End

New member
אני רואה שאת הולכת בדרכי!

אם אני לא מכירה את חברה שלו, היא לא קיימתD:

חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif

חח אולי, אבל אני יודעת שהוא תפוס, אני יודעת שהיא קיימת, אבל אני לא קשורה אליה, לא מפחדת לפגע בה כל כך כי היא לא קרובה אלי, וזה לא שהוא לא רצה הוא זה שהתחיל את זה בכלל, אז.. זהו אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה P:

זה לא כמו שאת חושבת שזה..../images/Emo204.gif

זה לא שאנילא מודעת לעצמי אני מודעת שעשיתי דבר לא טוב, אני מודעת שזה יכול לפגוע בה. אבל ראסמי, היא לא חברה שלי וכפי ששמעתי מאחרות אופי גם לא משהו יש לה, והיא גם בטוח בגדה בו כי היא נראת כזאת, אבל כמו שאמרתי [לא אמרתי P:] לא שופטת אפח'ד... בכלזאת עבר, אין מה לעשות [:

e l u l a

New member
השביתה הזאת באה לי בטוב!!!../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

רק אתמול התלוננתי על בי"ס כמה שאין לי כח, והופה מישהו הקשיב לי שם למעלה:]. אז היה לי אתמול שיעור נהיגה ממש כייפי, ולמורה יש אוטו חדש אז בכלל;]. אח"כ בייביסיטר, וכבר סיפרתי פה שהיא העלתה לי את השכר מ20 לשעה ל25 נכון?:)(ואפילו לא ביקשתי!!) וזה היה בערב אז חצי מהזמן ישנתי, ולקבל כ"כ הרבה כסף על שעות שינה זה נהדר! וגם בכלל לא היה שם קשה.. הבאתי מדבקות, צבעי עפרון, טושים- ממש עשינו פינת יצירה כזאת וגם לי היה כייף. בקיצור הבייביסיטר היה עד 2 בלילה, והיום בבוקר נסעתי עם אמא ואחותי לקניון מלחה. זה היה קניות לחג אז קנינו מתנה לסבתא, ואם כבר מנצלים את זה ומגיעים למשביר אי אפשר לצאת בידיים ריקות:
מסקרה שחורה של מייבלין[X2 כי היה מבצע של 1+1].
תרחיץ לניקוי הפנים עם גרגרי פילינג של ניטרוג'ינה(?).
וסבון לניקוי הפנים של clean&clear.
מי פנים גם של clean&clear. ובתכלס אלו הדברים שהכי כייף לקנות, עושים טוב כזה כמעט כמו לקנות חזיות;]. והיום יש ארוחה אצל גל וגם מסיבה אז בכלל מגניב. נחמד לי
.

GoOni

New member
אני מתה על הדברים האלה של קלין&קליר.

התרחיץ לניקוי הפנים עושה את העור הכי חלק שהיה לי אי פעם. תשתמשי בו פעמיים ביום!

../images/Emo203.gifירדתי איזה שני קילו

כאילו, לא יודעת בדיוק. לפני חודש, לפני שהכרנו וזה... שקלתי איזה 62 בערך (שמנה), אח"כ ירדתי ל60.5 בערך כי הייתי כ"כ שמחה ממנו וזה.. אז ירדתי איך שהוא כי לא היה לי חשק לאכול בכלל. ועכשיו כשזה נגמר לא היה לי חשק לאכול מהסיבה ההפוכה... אז ירדתי כל יום איזה קצת ועכשיו אני שוקלת 58.5 וזה ממש טוב כי זה איזה שלוש וחצי קילו בחודש, קצת יותר וזה מגניב. וזהו. והמצברוח משונה לגמרי... אבל זה לא לפה חחח כי זה לא אופטימי אבל יהיה בסדר, זה אני כן יודעת למרות הכל

יואואואו

אני מתה על זה שיש תוכניות כיפיוווות לחכות להן. ביום שלישי הולכים כל המגמה לסרט וזה פשוט אדיראדיר (גוני, את יודעת לאיזה סרט הולכים?). וביום שני גילי ואני נשארות לערוך סופסוף את החרא שאנחנו מתכננות כבר מלא זמן, וזה יהיה ממש כיף לסיים עם זה כבר. וביום רביעי ה-19 מציגים סצנות בשיעור בימוי והפקה וזה יהיה פשוט מצחיק כמו החיים. וביוםכיפור יש לי תוכניות ממש כיפיות עם אדם, וב24-25 פסטיבל דימונה (^&$*^%&%*) ויהיה הכיייי ענקקקקק באררררץ. ולמחרת, הולכים מלא מהמגמה לסינמטק כי יש ברצף חסין מוות ופלאנט טרור. אני לא מאמינה פשוט, כמה אני מאוהבת במגמה שלי.
אה, ויום אחרי זה, ב27 יש הופעה של יוני בבארבי ת"א. זה לא קשור למגמה, אבל זה גם ממש כיף. אה! וב26 או ב29, אני לא זוכרת מתי, יש הופעה של הבילויים ואני הולכת עם אדםםםם
יואוא איזו מגמה מושלמת יש לי.

נכון שזה ענק!?!?!?

את חיייייבת לבוא. בכלל, כולם חייבים לבוא. זה מושלם. אני נאלצת להודות שראיתי רק את חסין מוות, אבל נו, זה יהיה נפלא. תודיעי לי אם את שם.

למעלה