אופטימיות חדש

THE ronch

New member
גם לי ../images/Emo6.gif

את לא מיוחדת. הוא כל הזמן בא לשבת על הבר באודאון ואני יושבת איתו באמצע העבודה. חמוד כזה

THE ronch

New member
טוב,

אבל אני ישבתי עם סטיבן ווילסון לסיגריה. עכשיו זדייני לי מהחלון.

LimiMimi

New member
זרקתי את ה3 שנים האחרונות שלי

קלסר קולנוע תקשורת אזרחות תנ"ך מתמטיקה מכתבים מחברות מקושקשות קלסרים של ספרות של פסיכולוגיה קרימינולוגיה מבחנים הפרוג'קט אנגלית אזרחות השארתי לי רק מתכונת שקיבלתי בה 100 מכתב מהמורה ות'קלסר של סרט גמר אני עוד שניה בוכה פה מאושר

LimiMimi

New member
זרקתי את ה3 שנים האחרונות שלי

קלסר קולנוע תקשורת אזרחות תנ"ך מתמטיקה מכתבים מחברות מקושקשות קלסרים של ספרות של פסיכולוגיה קרימינולוגיה מבחנים הפרוג'קט אנגלית אזרחות השארתי לי רק מתכונת שקיבלתי בה 100 מכתב מהמורה ות'קלסר של סרט גמר אני עוד שניה בוכה פה מאושר

EVE Lights

New member
איזה מצחיק היה היום

יוני הפיל 3 בקבוקים של הוואי שנפלו ונשפכו על הרצפה אחד אחרי השני עמדתי ופשוט בכיתי מרוב צחוק נשבעת שכמעט השתנתי פאק זה היה כל כך טובבבבבבבבבבב חח אין לי מילים (ואף אחת בטח גם לא מבינה למה זה מצחיק ... OH WELL )

מה

בטח יש ריח טוב עכשיו
חוצמזה בטח קשה לנקות את זה:< הרבה שמפו [באיזה סופרפארם את עובדת?]

EVE Lights

New member
לא כזה קשה

לא נשפך כזה הרבה, רק הפקק עף
עובדת בסופרפארם ברמה"ש סניף אוסישקין (שולטים!)

גווניי

New member
אופטימית

בעיקרון, אני באמת באמת חושבת שהוא מעוניין במשהו יותר מאשר תבואי אליי יהיה כייף ואז אני אשכח שאת קיימת והוא מתקשר ובSMS והכל נראה טוב ויפה אבל .. כל האופטימיות הזאת מתערבבת לי עם הלחץ ההיסטרי הזה, שתמיד כשמתחילים משהו חדש אז יש את הפחד הזה, שאולי הוא בכלל לא בקטע של משהו רציני אוף אני מבולבלת אבל הוא עושה רושם של "בקטע", אז אני אופטימית, והוא אמור להתקשר בקרוב. יאיאיייי.

למעלה