אופטימיות זהירה...

אופטימיות זהירה...

תקציר הפרקים הקודמים: 3 סיבובים של איקקלומין-כלום. עלינו כיתה- להמשך בירור והלכנו לתה"ש. בדיקות, בדיקות, בדיקות- בעיית זרע רצינית. חטפנו את השוק בשיחת טלפון שהתוכן העיקרי שלה היה: "אתם רק IVF". בהמשך הבנו שגם אך ורק איקסי. IVF ראשון עם הרבה צפיות ושלילי מכאיב בסופו. החזרת מוקפאים מייד אחרי השלילי (4 במספר)- נספגו כולם. שוב שלילי. שוב כואב. אח"כ הפסקה. ניתוח וריקוצלה- הניתוח הצליח, הוריקוצלה עוד שם. הפסקה. בירורים. (בשלב הזה גיליתי את הפורום) מבולבלים מהאורולוג שמבסוט ושולח לרוץ להזרעות, לעומת הרופאים שמחזירים אותנו מייד ל-IVF בלי לחשוב פעמיים ובלי לנסות שום טיפול אחר. IVF נוסף (הנוכחי)- אחרי הפסקה של 9 חודשים בערך מהטיפול הקודם. חששות, פחדים, קצת כאבים ומה לא. שלשום גיליתי חצ´קון בסנטר. מייד הודעתי לבעלי, ושנינו הבנו את ה"משמעות". אני כבר שלושה ימים בכוננות ספיגה. כבר החלטנו השבוע "מה עושים הלאה". הפחד העיקרי שלי היה שהמכשפה תבוא לפני השלילי (בשביל שומרי נידה זה הבדל משמעותי). היום בבוקר- בדיקת בטא, אחרי לילה עם נדודי שינה. האחות שואלת אותי מה ההרגשה שלי- ואני פוחדת להגיד, אז אמרתי שאין לי מושג. לפני שעה הגיע הצלצול- וזה חיובי. מברוק. 12 יום אני מדמיינת את השיחה הזו, ואת כל האפשרויות שיכולות להיות, ובסוף מרוב התרגשות שכחתי לשאול כמה הבטא... אז רעדתי קצת, ובכיתי הרבה, והוצאתי החוצה את כל המתח האיום הזה שהצטבר בי. הכל נראה לי שביר כל כך, שאני פוחדת לספר ובינתיים רק אתן יודעות. אופטימיות זהירה, כמו שכתבתי בכותרת-זה המוטו שלי עכשיו. ואני חייבת לכולכן חיבוק ענק של תודה. חששתי מאוד לחזור לטיפולים אחרי הפסקה ארוכה כל כך, ואתן ואתם עזרתם לי מאוד. היה הבדל משמעותי בין הטיפול הזה לקודמיו. תודה לאולה שבזכותה הגעתי לכאן (שאלתי אצל בוצ´ן משהו על הזרקות לעצמי, נתת לי כמה עצות והפנית אותי לכאן. בסוף בכלל לא הזרקתי לעצמי...). תודה אישית לכל אחת (אני באמת מתכוונת לכל אחת) שענתה לי אי פעם (כשהיה נוזל בדוגלס, כשחשבתי שיש לי היפר...). תודה לנועם שלימדה אותי הרבה דברים, אבל בעיקר שושואיסטיות מהי (קצת פישלת אתמול). ותרשו לי- תודה לאלוקים שהקשיב לי, למרות שהיה לי קשה איתו בזמן האחרון. אני עוד כאן ובינתיים לא הולכת לשום מקום. רוצה להיות כאן כשכל אחת מכן תצליח והפורום הזה יתרוקן, ואז ביחד נטביע את הסירה הזאת. לא כל כך מאמינה שזה קורה לי, והאצבעות רועדות על המקלדת. הכתיבה הופכת את זה לממשי יותר. רק תזכרו- הכל שביר. אופטימיות זהירה. אוהבת אתכן עד מאוד, שמש קטנה.

עמית@

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מזל טוב, בזהירות אבל בנחרצות. יום חשוב הה??
מאחלת לך המשכיות נעימה , חודש שנמזג לתוך רעהו ומגיע לסיום מושלם, אין כמו כתיבה על מנת להבהיר לעצמך את הלא נהיר עמית

תודה עמיתי, וידעתי שתביני

אבל פחדתי להגיד במפורש אתמול. ותזכרי שאני עוד כאן- אנחנו בין הבודדות שמאיישות את הפורום בשעות הבוקר...

תודה טוויטוש´, תחזיקי מעמד בלי ה-../images/Emo120.gif

את יודעת שעוד מעט תצטרכי להמנע מזה 9 חודשים...

שמש יקרה, רק אושר...../images/Emo24.gif

וואו, איזה יופי, הלוואי ושרשרת ההצלחות האחרונות תידבק בכולנו ונסגור את הבסטה. שמש, שיחקת אותה, עלי והכפילי ושיהיה לך ולאישך הריון קל ומ-ש-ע-מ-ם! ברכות יקירתי,
רוני

באאבו

New member
כיפק לשמש, היי..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמש יקרה שלי, איזה יופי! איזה בשורות טובות. וואוויווה, איך אני שמחה בשבילך! שיווווו.. חתיכת שושואיסיטית את, אה?? ואני חשבתי שאת בעיצומו של פרוייקט גידול הזקיקים. יופי, מתוקתי, שיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת, שיהיה לכם (לך ולאישך) הריון ארוך, משעמם ובריא. אמן! ו.. כמו שכולן מקבלות ממני, זר פרחים למפרע, עד הלידה, גם לך מגיע!
וגם
אחת גדולה! באבו אגב - למה שהמכשפה מגיעה לפני השלילי זה גרוע לשומרי נידה? בגלל החיבוקים???

תודה באאבו! ולשאלתך-

בגלל החיבוקים, והבכי והדמעות ועוד הרבה דברים. מתה על השאלות שלך.

באאבו

New member
כן. גם אצלנו אותו סיפור.

ביום שישי האחרון היה לי כזה דאון. ממש בכיתי בקול, והאיש החמוד שלי עומד לידי, כ"כ מעודד במילים ועושה תנועות של חיבוקים ונישוקים.. ממש כאב לב.. (בכיתי יותר רק מלראות אותו כזה מסכן שלא יכול לעזור לי) אבל, מה ענין שמיטה להר סיני?
יש לך בטא חיובית, וזה מה שחשוב. ועכשיו תקבלי חיבוקים 9 חודשים שלמים!! (ואת בעצמך תתני חיבוקי דב.. חהה חהה חהה..) נשיקות, המון, והמון המון הצלחה.. נ.ב. - את רואה שכולנו בקשרים טובים עם למעלה??

הללויה, עוד חיובי...../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

אחותי לשם... מאחלת לך מזל טוב והרבה הצלחה. שמש

עידית ד

New member
שמש קטנה יקרה ../images/Emo42.gif

הזהירות שלך מובנת אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך מאחלת לך הריון בריא, ארוך ומדהים איזה כייף באמת יום גדול אפשר להגיד מזל טוב? - טוב אולי אח"כ אחרי הדופק בהצלחה עידית

טביקאט

New member
אופטימיות זהירה-

ושמחה עצומה בלב! מאושרת בשבילך! אז מחזיקה אצבעות ומתפללת להכפלה, להצלחה ולהמון אושר! מזל טוב טביקאט

וואו, איזה בשורות ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שיהיה לך המון המון
שהבטא תכפיל את עצמה שוב ושוב וכמה חמסות כדי שהאופטימיות תהפוך לאמת מוחשית ויציבה

תודה. אני עוד מחזיקה לך אצבעות אז

תודיעי מחר מתי לשחרר...(יונית החיננית נזכרה קצת מאוחר)

יוהוווו! איזו שרשרת הצלחות יש כאן!

וכמו שנועם תמיד אומרת "שיעלה ויכפיל" (מה שלא יהיה הבטא) ושיהיה הריון שלו וארוווווך!

למעלה