אופטימות!!!

OverSharing

New member
איפה הייתם?../images/Emo103.gif

[פשוט אור רוצה לקחת את תמר ליומולדת והוא אמר לי למצוא לו צימר כשהוא בצבא:p]

OverSharing

New member
וכמובן../images/Emo103.gif

שכיף לשמוע שנהניתם:]]] [זה לכבוד השנה נכון..? אז מזלטובבבב!:]

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifזה פשוט מעלה חיוך!:]

אתם כאלה מושלמים ביחד!!

SuGaRBabe1

New member
דווקא מיציתי את הסופ"ש

למרות שהוא היה קצרצר, ולא באמת עשיתי משהו מיוחד... סתם קניתי דברים נחוצים, ודפקתי מיליוןןןןן שעות שינה ביום חמישי, ואתמול הייתי בנען והיה אדיר :) והיום קמתי היישר לארוחת צהריים במסעדה עם אבאל'ה... ואז חזרתי ונפגשתי עם חברות ועשיתי בערך את כל מה שאני עושה בד"כ כשאני חוזרת הביתה ל-6 ימים.... רק בחמשושון קצר. עובדה שאפשר להסתדר :)

NoFaRi1

New member
עוד מעט בייביסיטר. 8 דולר לשעה :]

והייתי היום בחדר כושר ועשיתי מלאא דברים. ושרפתי הרבה קלוריות וכייף לי :] והמצב עם אנשים פה ממש משתפר. והממ. אתמול היינו בסרט 'בלוד דיימונדס', נראה לי שאין אותו עדיין בארץ. היה משו משו. ויש איזה מישו שממש בא לי לראות אותו עכשיו. ולשם שינוי, הוא גר פה ולא בארץ
זהו.

Small talk

New member
לפי שער הדולר הנוכחי זה 33.6

אבל זה עדיין פול כסף בשביל שעת בייביסיטר

LimiMimi

New member
לימדו אותי לא לעשות ככה

כאילו, ידיד שלי מקבל איזה 7 דולר ואמרתי לו שזה המון ואז הוא אמר לי שפשוט אי אפשר להסתכל על זה כי זה לא אותו ערך כמו כאן יכול להיות שבשבילנו זה 40 שקל אבל בשבילם הערך של זה זה בערך 15-20 שקל. אני יודעת שאני מסבירה גרוע

NoFaRi1

New member
ממ את צודקת בתכלס

כי באמת הרבה דברים פה עולים יותר וזה. אבל אני חדשה פה.. וזה עדיין נראה לי הרבה חח :] חוצמזה שאת כל הכסף שאני מרוויחה מעבודות אני שומרת, עוד לא החלטתי לגמריי למה חח.

y a ® d e n

New member
פרופיל 97../images/Emo13.gif

פחדתי שירד לי בגלל הסרטן (לשעבר
) של אמא שלי אבל מסתבר שלא.. ובינתיים תאריך גיוס 18.2.2008 ויש מלא חברות שלי שגם, למרות שאני יודעת שזה ישתנה מיליון פעם. וטוב לי
והוא היה כזה מושלם היום.. אעעע

למעלה