חח יאאאאאאא!../images/Emo103.gif
היה לי ערב כיפכיפכיף! אתן באמצת חייבות לקרוא:] פתאום התחשק לי מאודמאוד ללכת לסרט. התקשרתי לדניאלי והיא לא יכלה אז הזמנתי את דנה.. לא היה לנו איך להגיע אז החלטנו שאנחנו הולכות ברגל! [זה איזה 15-20 דקות נסיעה? חח] טוב, אחרי נצח [או 70 דקות] הגענו:] באמת שהיו בקולנוע אלפייי אנשים. בתור כאילו:| ואז כזה הוצאתי את הכרטיס מגנטי שלקחתי לאמא [נו, כרטיס של גלובוס כזה] ו..הוא פשוט נשבר לי ביד!:|:|:| באמת שהכייי לא נעים לי בעולם:| אמא תתעצבן. לא חשוב. הגענו לקופאית איזה 20 דקות אחרי שהתחיל הסרט.. בקטנה. קנינו כרטיסים [סטפ אפ] היה חמוד:] אח"כ הלכנו לשבת בארומה, אכלתי לי בראוניס נחמדנחמד. השתעשענו, הסתובבנו בכל החנויות האפשריות ובסוף קינחנו במגה! חח יואו, זה המקום האהוב עליי בכל מודיעין! הלכנו לאגף של השטויות ויואוווו היה כ--ז---ה מצחיקקקק! בסוף קנינו 14 חותמות כאלה [ב5 שקלים!] לכל החבורה וכל אחת מאיתנו קנתה מכונת כפכופים! חחחחחחחחחח! [כזה.. כמו קסטנייטות? אבל בצורה של יד. הולכים לכפכף את כל ביתספר מחר!] ואז היו כזה שני זוגות גרביים מכוערים ב10 ש"ח אז אמרנו שנקנה לחברות.. אנחנו באות לקופה, והופס! נעלמו הגרביים.. טוב בקטנה. נכנסו לאוטו ופתאום גיליתי את הגרביים תלויות לי על התיק! חח באמת שזה היה הדבר הכי מצחייייייק בעולם. [אבל הרגשתי חרא עם זה:|] קיצר, עכשיו פה ועמרי בדיוק שלח לי הודעה "אהובתי.. החצי שנה הזאתי הייתה התקופה הכי טובה בחיים שלי.. אני לא יכול לחשוב על עצמי בלעדייך.. פשוט אוהב אותך" מה זה הדבר הזהההההההההההההה;[ איזה חמוד. דמעתי לי פה מהתרגשות.. בנימה אופטימית זו אלך לעשות קצת שיעורים במתמטיקה! להת':]