ליאור קלעי
New member
אוף
טוב אז היום התחלתי לשחק ב- KGS במשחק אחד המחשב שלי קרס אז הוא נשאר לא גמור (עד שהמחשב חזר לעבוד זה ששיחקתי נגדו התנתק, ודווקא הוא רצה להכנע
) בשני המחשקים האחרים אלו ששיחקו נגדי כל הזמן רצו לסיים את המשחק למרות שהוא לא היה גמור כשאמרתי להם שאם הם לא חושבים שיש להם סיכוי שפשוט יכנעו הם אמרו שאם נסיים את המשחק נוכל לראות מה התוצאה עכשיו זה היה לי מוזר לא היו שטחים מוחלטים ופחדתי שמא המחשב יתן ליריב שלי ניצחון בגלל הקומי ובגלל שהיה לאחד מהם יותר שבויים, למרות שלי יש הרבה יותר טריטוריה ושליטה רחבה בלוח (שמפצה על היתרון של היריב שציינתי למעלה) בסוף אחד נכנע ואחד הצלחתי לשכנע לסיים את המשחק סיימנו את המשחק הוא אמר לי שהמחשב מחשב אוטומטית את האבנים המתות אבל התוצאה שהוא רשם והטריטוריה שהוא סימן הייתה בלי התחשבות בכך שהאבנים של היריב שלי מתות (לי לא היו אבנים מתות אצלו ^_^ ) הבנתי שצריך לסמן, וכשסימנתי אותן כמתות היריב שלי כתב לי שאני מרמה והיינו צריכים להביא אנשים לחדר שיאשרו לו שהאבנים שסימנתי הן באמת מתות וכך ניצחתי בהפרש של 110 או משהו כזה (אני לא טוב, פשוט הוא היה יותר גרוע) תמיד זה כל כך מתיש לשחק בשרת הזה? אי אפשר פשוט להפסיד בכבוד ולנצח בצניעות? גם ביאהוו נתקלתי בדברים דומים אנשים שמסמנים את כל האבנים שלי כמתות למרות שהן לא כל מיני כאלה זה לדעתי היתרון הגדול של לשחק פנים אל פנים אפשר לדבר להסביר אחד לשני הכל יותר אישי נחמד ומנומס אני מניח שזה לא מעניין ממש אף אחד אבל רציתי לפרוק קצת תסכול מהעניין
טוב אז היום התחלתי לשחק ב- KGS במשחק אחד המחשב שלי קרס אז הוא נשאר לא גמור (עד שהמחשב חזר לעבוד זה ששיחקתי נגדו התנתק, ודווקא הוא רצה להכנע