אוף!

אשכר

New member
זאת בכלל דרך נחמדה,

אבל קצת tricky. בכל מקרה, אני מסכים לגמרי, וטוען שאם ככה עושים כל דבר בחיים, אנחנו חוסכים המון אנרגיה מבוזבזת (מלאאא סיבות), הכל יותר פשוט בחיים, הרבה דברים גם יותר יפים. אצלי, בכל אופן, לעשות דברים בלי לצפות לתמורה זה דבר בכלל לא קל, אבל אני עובד על זה כבר זמן מה, ואני מקווה שכל דבר שאני עושה בחיים שלי יגיע למצב שאני לא מצפה ממנו לתמורה! אגב, מצד שני, לא צריך להיות חמור. יש דברים שצריך לחשוב עליהם פעמיים לפני שעושים, ויש דברים שצריך לזרום איתם בלי לחשוב, כי הם באים מתוך זרימה של העולם, ואני מרשה לעצמי להגיד שאני מתחיל להבין מהי "הזרימה של העולם". מקווה שלא בילבלתי אותך יותר מדי.

דווקה בגלל שאתה שם "מצד שני"

אתה בעצם עלול להכניס את עצמך כל פעם לדילמה, האם פה אני חמור, או הולך יותר מדי??? ואז לשפוט את המצב דרך מערכת הפילטרים, האמונות והערכים שכבר מובנים אצלך משחר הילדות. והרי את המערכות הללו רוצים אנו לשנות.. עצתי לך. רק לתקופה לא ארוכה יותר מדי. תהייה פרייר!! ממש פרייר.. זה לא קל.. אני כבר מתאמן בזה שנה! כל פעם בתחום אחד מאוד קטן.. קשה להיות פרייר של כולם.. אז כל פעם אני מוצא משהו קטן להיות בו פרייר.. ולאט לאט מרחיב את המעגל.. מה שקורה זה שהמודעות שלי להרגשות שלי גדלה, ובכך גם ההריסה והבניה מחדש של מערכות פילטרים, אמונות וערכים... בהצלחה. רוח

למעלה