אוף

את יודעת מה?

אם אני לא הראשון שאומר לך שאולי הוא פוחד ממך, כנראה ששמעת את זה לא רק על הדייט הזה כי הרי רק נפגשתם היום....וכבר זמן מה לא היה. אז כנראה שאת באמת קצת מפחידה.

אתה יודע מה?

אפילו אם היא מפחידה היא צריכה מישהו שיודע להתמודד איתה ואם לא אז אין לה מה לחפש איתו כל אחד צריך למצוא מי שמתאים לו

אתם יודעים מה?

אני ממש ממש לא מפחידה. אולי רק את אלה שכמו שטל אמרה,לא יודעים איך"לאכול" אותי

עליתי על הבעיה ../images/Emo88.gif

בגלל שאת מתעסקת עם ילדים - הוא פוחד.... "ילד".. בטח עבר התעללות בגן חחחחחחחחחחחחחחח

כי...

בגן שותקים ומקשיבים.... את צריכה לדעתי לבקש ממנו את התמונה של הגננת שלו

בהזדמנות הראשונה אבקש

את התמונה. שיהיה לך לילה טוב ותקווה שלא אופיע לך בחלומות(לא הייתי רוצה שתתעורר בצעקות אימה) חלומות פז

חוץ מזה לדעתי אם בטלפון יש לכם

תקשורת טובה- זה מצויין- זו תקשורת... לאט לאט יבואו גם אמצעים אחרים של תיקשורת לאחר שיותר תכירו והמגננות קצת ירפו משניכם , האמון הביטחון קצת יעלה, אחלה לדבר בטלפון, זו תקשורת ואת מעידה כי היא טובה.

ואם רק היום נפגשתם

ואת כבר מחפשת דרך לקטול אותו, אז? למה לנסות לחפש מה שלא טוב? יש לכם כימיה טובה, תקשורת טובה- אולי לא פנים אל פנים- יש ביישנים, יש מבוכה, יש המון דברים שמפריעים בדייט הראשון, אולי בדייט השני זה כבר ייפתח יותר.

אני לא מחפשת

זה פשוט שם. ולא פסלתי על הסף,עובדה שאני מדסקסת את זה עדיין.

הבעיה במדיה

שהיא קיר מגן מצוין מפני המציאות. גם הטלפון הוא חומת מגן משופרת. לדעתי הבחור מאד התרגש בפגישה איתך. אם בכ"ז הוא משך את תשומת ליבך ומצאת מכלול של דברים טובים שאפשר לאגד אותם לדמות חיובית אחת ולהימנע מלהתמקד על התכונות השליליות כגון: עבודה לא משהו (אבל לפחות הוא עובד) ועל – גר עם ההורים. אולי כדאי לתת הזדמנות שנייה בכ"ז.

למעלה