אוף

אוף

נפגשתי היום עם מישהו שכבר די הרבה זמן מחזר אחריי(מהאינטרנט).לפני כן לא ראיתי אותו ולא תמונה שלו,אבל הקול שלו היה נעים לי והחיזור החמיא לי. בקיצור,כשראיתי אותו,הוא מצא חן בעיניי חיצונית ואף חשתי משיכה כלפיו... אלא מה,כשהתיישבנו ודיברנו,לא זרמה לי איתו השיחה....באמת שניסיתי להמציא נושאי שיחה ולפתח אותם אבל הוא היה כבד לאללה.חמוד מאד,אבל כבד. בקיצור,אוווווףףףףף. בחיי שהיו לי כוונות לתת לזה צ'אנס-על זה שהוא גר אצל ההורים כרגע הייתי אפילו מוכנה להבליג,על זה שהוא עובד בעבודה לא מי יודע מה "מכניסה" הייתי מוכנה להבליג...אבל שיחה קולחת זה המינימום.... לנסות שוב?אולי הוא ביישן?אולי בא עייף לפגישה? אוף,אוף,אוף

magenta73

New member
תנסי שוב...

יש בך אהבה והיא תנצח... :) מה כבר אפשר לדעת על בן אדם מדייט אחד?

לא היו לכם שיחות קודם?

בשיחות הקודמות הוא כן עניין אותך? נסי לעצור רגע, לשחזר, ולבדוק אם הרגשת שאין לכם על מה לדבר כי אין לכם על מה לדבר, או שאולי היתה שם מבוכה שעצרה את השיחה, או אולי אפילו חוסר עניין מצידו (קורה..) אם הוא מעניין אותך עדיין וזה מטריד אותך, והוא מעוניין, אז שווה לתת לזה עוד צ'אנס.. אבל לא לפני שתדברו בטלפון ותראי שכן יש על מה לדבר, ושאתם מסוגלים לזרום... כי למען האמת זה לא נשמע משהו. אני לא הייתי נותנת עוד צ'אנס, אבל אני מכירה את עצמה כמהירת החלטה ולא בטוחה שזו תמיד הדרך הנכונה

העניין הוא

שדי נדיר שאני נמשכת למישהו והוא עשה לי משהו.... אני לא בעניין של סטוצים ולא יודעת כמה אפשר לפתח פה מעבר לזה... אני גם די קטלנית ולא נותנת צ'אנס למי שלא מתאים לי אלא שפה,יש דברים שמצאו חן בעיניי וההתלבטות היא אם להבליג על הדברים שלא... דברנו לפני כן בטלפון כמה פעמים,לא שיחות ארוכות מידי,אבל משהו בקול שלו עשה לי את זה. לא רוצה סטוץ,לא זה הכיוון שלי. בקיצור,AS WE SPEAK,הוא פונה אליי במסנג'ר.אני אענה לו ונראה,אולי אתן לו עוד צ'אנס...

../images/Emo151.gif

אז תהיי יזיזה שלו כי בקצב הקטלנות שלך מישהו כבר יצא חי ועד שיגיע עוד מישהו, לא חבל על ביזבוז זמן מיותר חמים ונעים?

מה גם

שבשביל להפוך אותו ליזיז,לא מספיק לי שיגרה אותי "שם למטה",אלא גם בראש...חובה השילוב הזה.פרצופים יפים וגופות חטובים היו לי למכביר...זה לא מספיק

להבליג זה סבבה

על מה שאפשר אבל חוסר תקשורת זה לא משהו שמומלץ להבליג עליו אם זה נבע מביישנות של פעם ראשונה, סבבה אבל תבדקי שאין לך פה מישהו שיודע לדבר רק מאחורי מקלדת יש גם כאלו..

משהו פה תפס את תשומת ליבי...

שאת קטלנית ולא נותנת צ'אנס.. אני אראה, אולי אני אתן לו צ'אנס. לי נראה, שאולי הבעיה היא לא בו... לא רק בו, אולי הוא מרגיש את ההיסוס שלך- ושותק בהתאם כדיי לא "לקלקל"... כשבעצם הוא די מקלקל, אולי את קשוחה מידיי? והאם חשבת שאם אכן את קצת קשוחה ( בגלל הצ'אנסים, ברור שהיה לך עבר לא נחמד הנושא ) אז אולי זה קצת מפחיד אותו...?

אתה יודע מה?

אתה לא הראשון שאומר לי-אולי הוא פוחד ממך.... ויודע מה אני חושבת? שמי שפוחד ממני(אני לא נושכת,בסה"כ ידידותית מאד לסביבה)לא ראוי לי...יש איזושהי רמה של שיחה ועומק שלה אני מצפה מבן זוג.. עשיתי ועבדתי רבות כדי לפתח את רמת המודעות שלי והאינטיליגנציה הרגשית וכן,אני חושבת שמגיע לי משהו טוב(לפחות כמוני,ואני ממש לא בעניין של שחצנות).לא חושבת שאני גאון הדור,לא סנובית,גם לא קטלנית כמו שאתה חושב,ואף מתפשרת על דברים שהרבה אחרים לא יתפשרו עליהם...אבל על אינטיליגנציה רגשית-קוטלת גם קוטלת

../images/Emo6.gif

מצחיק שאת אומרת את זה. הוא מזל דגים וכשהוא אמר לי את זה,תהיתי אם זה מה שמאפיין את בני המזל הזה(לא מבינה גדולה באסטרולוגיה)

מאזניים

הוא באמת אמר משהו לגבי זה שאומרים שדגים הם לא ממש "סגורים על עצמם". מתוסבכים את אומרת?באיזה אופן?

חחחחחחחחח אז הייתם

בדאבל דייט אם ככה באופן כללי, כל מי שיש לו מזל "כפול" כמו דגים, מאזניים ותאומים, נחשב כמי שיש בו סוג מסויים של פיצול..של אישיות כפולה.. מאזניים אגב נחשב אחל'ה של מזל, ולמרות הכפילות לא נחשבים מתוסבכים. אצל הדגים יש הרבה עניין של חוסר בטחון, של ויתורים עד כדי ביטול עצמי, של משחק וחיים על במה, אומרים שאצל ילדים למשל כל ילדה היא עליסה בארץ הפלאות וכל ילד דג הוא פיטר פן :) הדגים לא יראה לך את עצמו עד שיהיה בטוח שהוא מרגיש בנוח. קשה לקלוט אותם. אבל הם שובים ואני מבינה את זה שהוא מצא חן בעינייך בטלפון, כי הם בדרך כלל מאוד שלווים ונינוחים ומשדרים שקט ושלווה, וחיוכים, והעולם יפה וורוד (למרות שהוא מאוד קשה ומסובך = פיצול כבר אמרתי?) בקשר לשילוב ביניכם אני לא רוצה להטעות אותך, אבל על פי הזכרוו שלי זה לא נחשב שידוך מוצלח במיוחד. כי את טיפוס של יותר ת'כלס ולא יהיה לך עצבים ליותר מידי דרמות.... אני גם לא מבינה גדולה באסטרולוגיה, אבל אני אוהבת להשתעשע עם זה לפעמים,ובכל זאת מיותר לציין שעם כל הכבוד למזל, אנשים שונים אחד מהשני כי יש עניין של רקע וחינוך ועוד הרבה.... אבל אלו היו סתם נקודות כלליות מוכרות מעולם האסטרולוגיה :)

הנה תראי, מצאתי לך , דגים ומאזניים:

מזל אויר ומזל מים. המאזניים הוא מזל מאוד עדין, וזקוק להרמוניה פנימית וחיצונית ברמה לא קטנה. אצל הדגים הוא פוגש מנגנון לא פחות עדין מצד אחד, ולא פחות מורכב. הדגים זקוק גם הוא לאוירה מאוד מיוחדת כדי להתפתח, והמאזניים יכול ליצור אותה. אולם המאזניים הוא מזל קצת יותר 'קריר', עם צורך פחות גדול בחום אישי, ורצון חזק יותר לנתח ולהבין את הכל דרך האינטלקט, כמו שאר מזלות האויר. אולם הדגים אינו מזל אינטלקטואלי, והוא מרגיש לעיתים שבן המאזניים קצת מסתגר בעצמו, ומגיב בהסתגרות משל עצמו כדי לא להרגיש דחוי.|סהדגש| אולם כידוע מינוס ומינוס זה פלוס רק במתימטיקה, וכששני מזלות מסתגרים כדי לא להפגע, אין הרבה מאוד אפשרות לדיאלוג אמיתי..|סהדגש| ואכן, הבעיה של שני המזלות האלה היא רגישות יתר, וניתוח לא נכון של המצב ושל כוונות הזולת, ומשם הסקת מסקנות אישיות. הבטחון הרגשי הוא בהחלט העניין כאן: אם השניים יצליחו להעניק זה לזו בטחון רגשי למרות כל מה שיגידו ויעשו, הקשר יפרח. אם לעומת זאת השניים ימשיכו להסגר ולהפתח זה מול זו כמו כלניות באביב, חבל על הזמן של השניים, ומוטב להפרד לפני שיצמח כאן קשר שקשה מאוד לנתק אותו, אך גם קשה לא פחות לממש אותו ולגרום לו להיות חם, אוהב, ובעיקר - בטוח..

תודה,חומד

נראה לי שאתן לזה עוד צ'אנס קטן.אולי נצליח להעניק זה לזו בטחון רגשי,למרות כל מה שנגיד או נעשה והקשר יפרח(כדאי,בשביל הסיכוי הקטן הזה שזה יקרה)

תמיד כדאי

אולי יצא מזה טוב ואם לא, אז לא תשארי עם ספק שאולי לא נתת מספיק סכוי, כך שבכל מקרה בעצם זה טוב בהצלחה

פששששש טל

את ממש מרשימה אותי כל פעם מחדש עם ידע שאת מפגינה בכל מיני תחומים...סחתיין עלייך. בכל אופן,נשמע לי שיש משהו בדברים שאמרת.באמת בטלפון הוא שידר נינוחות,חיוכים וסימפטיה וציפיתי לפגישה נעימה במיוחד. אקח לתשומת ליבי את עניין ההתאמה,למרות שלא על זה יקום או יפול דבר. ואגב,המאזניים הם באמת אחלה אנשים(ולא מפחידים,נכון?
)

למעלה