אוף

lucky gc

New member
נכון :)

עכשיו כולם לגכא את מעריץ המייקים !!!! סתם, זה לא נחמד לדכא אנשים.

sapirush1

New member
כן...

ההוא שדיברתם עליו הוא זה שעושה את הקטע של הראפ וצ'סטר את הפזמון והקטעים של השירה האמיתית

Just a Kid 3

New member
שים סימני פיסוק.

ההודעות שלך לא קריאות ככה. אני מצטערת, אבל אני לא מסוגלת לקרוא ולהבין כשאין סימני פיסוק. אני לוידעת איפה אני אמורה לעצור, ואיפה נגמר המשפט ומתחיל השני. אז תפנים, ותעשה טובה, כי זה ממש לא קשה. :p

לינקנית

New member
יאאאאאאאאא

אני מתה על לינקיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחח ותשים תמונה של הקעקוע שלך......

הלו

אוקיי נעשה סדר אני אוהב את כל הלהקה רק אמרתי מה Mike הולך לעשות בעתיד ואגב Mike ו Chester שרים אבל Mike יותר זה שיר היפ הופ כזה אם אתם רוצים לדעת משהו על linkin park תגידו yap

אוקיי

אני מזה לא סובל שכותבים שמות באנגלית בעיברית תירשמו באנגלית ואם אתם לא יודעים אתם יכולים לשאול אותי אגב אתם רוצים לדעת מה השם חיבה של Chester

mirrra

New member
האמ אתה מתכוון לצ'אז? ../images/Emo12.gif

ו...לא נראה שאתה כ"כ מבין בלינקין...חח ואם הם היו רוצים לדעת את הדברים האלה יש ברשותם את פורום לינקין. גם ברשותך. ומייק שינודה הוא הMC שזה כאילו הראפר שבלהקה והוא מוציא בקיץ אלבום סולו שלו.

mirrra

New member
מי שמדבר על דפוקים../images/Emo123.gif

אתה מתערב גם עם פורום לינקין הרשמי? "מייק שינודה ישחרר את אלבום הסולו שלו בקיץ הקרוב. אמ סי לינקין פארק החליט לקרוא לפרוייקט הסולו שלו "Fort Minor", האלבום נקרא "The Rising Tied" ויציג שיתופי פעולה של מייק בין השאר עם Black Thought of the Roots, Kenna, Styles of Beyond, Holly Brook. ג'יי זי, שהיה שותף לפרוייקט המאש-אפ שלו ושל לינקין פארק, "Collision Course", יהיה המפיק בפועל באלבום. הסינגל הראשון מתוך אלבום הסולו של מייק ייקרא "Remember The Name", בו מתארחים חבריו הוותיקים של שינודה Styles of Beyond." האמ. אני דפוקה. נכון. טוב. פסדר. [מצטערת על ההודעה הלא קשורה לפורום אבל אני חייבת! ארגגג]

mirrra

New member
האמממ...

זה מה שאמרתי ואמרת שאני דפוקה ושזה לא נכון. תשתוק.

mirrra

New member
אתה זה שצריך לשתוק.

אפילו אין לך טיעונים מסבפיק טובים שאני אשתוק. אז אני לא אשתוק. בלה בלה בל הבלה איזה יום סבבה יא בבה לה לה לה לה לה

למעלה