תנסי לדבר עיברית ולא סינית. תודה!;-
O onliy linkin park New member 28/6/05 #60 הההה אני רגיל שמדברים באגלית,אז רושמים באנגלית. אוקיי סליחה!
G G i N g N i T New member 27/6/05 #42 ../images/Emo31.gif../images/Emo54.gif יש לי מיני מפגש של פורום אחר.. וגם נתניה זה ראחוווווווווווווק מפה כל כך.. ואין לי איך להגיע
../images/Emo31.gif../images/Emo54.gif יש לי מיני מפגש של פורום אחר.. וגם נתניה זה ראחוווווווווווווק מפה כל כך.. ואין לי איך להגיע
B Blue Puding New member 27/6/05 #50 ../images/Emo31.gif סורי..אני גרה ברמת גן..וגם אין לי איך להגיע..וגם יש לי בצפר...... סורי.. אבל תהנו לכן!!
../images/Emo31.gif סורי..אני גרה ברמת גן..וגם אין לי איך להגיע..וגם יש לי בצפר...... סורי.. אבל תהנו לכן!!
O onliy linkin park New member 28/6/05 #51 אוקיי מי החמור שאומר שאני לא מבין כלום$ אוקיי טעיתי שכתבתי A.c במקום .M.C אנחנו בני אדם ואגב אני יודע מה השם חיבה של Chester : Chazi Chaz
אוקיי מי החמור שאומר שאני לא מבין כלום$ אוקיי טעיתי שכתבתי A.c במקום .M.C אנחנו בני אדם ואגב אני יודע מה השם חיבה של Chester : Chazi Chaz
ל לינקנית New member 28/6/05 #55 תגידו זה הפך פה לפורום LP או מה? ההיתי שמחה שזה יהפוך כי הפורום שמה מזה מעפן אה ועשיתי פורו של לינקין פארק בהייד פארק!!! תגידו מזל טוב אחר כך אני ישים קישור ..... מממ
תגידו זה הפך פה לפורום LP או מה? ההיתי שמחה שזה יהפוך כי הפורום שמה מזה מעפן אה ועשיתי פורו של לינקין פארק בהייד פארק!!! תגידו מזל טוב אחר כך אני ישים קישור ..... מממ
O onliy linkin park New member 28/6/05 #57 ../images/Emo66.gifזה את$$$ הייי!זה אני אם הקעקוע. שניתי שם לא יודע מה קרה$ בקיצור את עשית את הפורום של linkin park בהייד פארק$ אם זה את וואלה כל הכבוד!!!
../images/Emo66.gifזה את$$$ הייי!זה אני אם הקעקוע. שניתי שם לא יודע מה קרה$ בקיצור את עשית את הפורום של linkin park בהייד פארק$ אם זה את וואלה כל הכבוד!!!
O onliy linkin park New member 28/6/05 #59 מי שיכנס? מי שייפתח את הכרטיס שלי,הוא ייראה תמונה של:Chester-Mike-Pheonix מזה יפה! זה בחזרות לקליפ של:NUMB אגב-למי שלא ידע. הקליפ צולם בפראג.
מי שיכנס? מי שייפתח את הכרטיס שלי,הוא ייראה תמונה של:Chester-Mike-Pheonix מזה יפה! זה בחזרות לקליפ של:NUMB אגב-למי שלא ידע. הקליפ צולם בפראג.
S sapirush1 New member 28/6/05 #67 אוטובוס מב"ש לנתניה... גם אם יש זה יותר מדי יקר ניפגש כבר במפגש פורום בעוד חודש בערך