אוף

mirrra

New member
שיט, איפה?

איזה דבק הכי טוב להדבקת יצורי-אנוש? פלסטי? סלוטייפ? נראה לי דבק 3 שניות...מדביק טוב טוב את האצבעות...בסופר מהירות..כן כן..מנסיון.

mirrra

New member
מה אתה לא סובל?

שרושמים בעברית? כן זה מזה מצבן שרושמים מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף!!! דיי כל האנשים רושמים מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף!!! כל הזמן רושמים מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף! וגם רושמים מייק וצ'סטר ובראד ופוניקס ורוב וגו'זף כ"כ מעצבן, נכון?

mirrra

New member
פשוט אין לי כוח לרשום באנגלית

במיוחד כשמדובר על חברי להקה שלא קשורים לנושא הפורום.

DARk lies

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif-מיני מפגש!../images/Emo9.gif

אמ כן. אז רק לפני מספר דקות גיליתי שדנה[lucky gc] היא מנתניה[כמוני] ובמקרה גם באותו ביתספר. [רק שהיא עוזבת שנה הבאה אז אנחנו לא זוכות להיות ביחד
] אז החלטנו לעשות מיני מפגש בנתניה, מחר, בקניון השרון בערך בשעה11-12 בבוקר. אם מישהו מעוניין ויכול להגיע יהיה מגניב:) [מי שצריך פרטים על איך להגיע יכול לפנות אליי במסר או באייסי:292536075 או במסנג'ר- [email protected]] תבואו, יהיה מגניב

Just TalTi

New member
אוו

נתניה, רחובות שני עולמות שונים סורי, רחוק מדיי תהנו!!

t r e c o o l

New member
יוווווו גם אני מנתניה!

נתנייתים שולטים!! בנות כמה אתם ואיזה בי"ס

למעלה