אוף!!!

Simbbam

New member
אוף!!!

חשבתי שיש לי פלאפון של מישהו חמוד שאני מכיר אבל בסוף מתברר שזה מישהו אחר שלא מבין למה אני מטריד אותו באס אמ אסים..... לא יודע מה קורה לי בזמן האחרון, אני פשוט מבואס יותר.. שקט יותר... אני פשוט ממש ממש צריך מישהו!
אגב, למי פה יש חצי שני? מתן.

IL17

New member
לא לי...

שמע אהבה וכל זה, חצי שני... בלה בלה בלה... דיי! אם כל אחד בעולם היה רק יושב בכיסא שלו ומחכה כל החיים שתבוא אליו אהבה, העולם היה עוד תקוע בעידן האבן! טוב, אולי לא, בעידן האבן הם לא ממש הבינו מה זה אהבה וכל זה... אבל לא חשוב, הבנת את הנקודה שלי! בקיצור, העיצה הכי טובה שלי בעניין היא שלא תחכה לכלום ותהיה אדם בזכות עצמך שלא צריך אף אחד. ואז הם כבר יתחילו להגיע... תגיע קודם כל לשלמות עצמית! אגב אנשים, אני לא אהיה פה שבוע, טס לאירופה, אחלו לי כיף!!! ביי

resputin

New member
הו, תהנה לך באירופה! חו"ל../images/Emo99.gif

הלוואי עליי עכשיו איזו טיסה חביבה..

IL17

New member
אממ....לא!

זה איזה חברה בלגית משונה בשם SABENA שלא שמעתי עליה בחיים... אוווף...התקמצנו לי על מטוס של אל-על!!!! אני מקווה שיהיו לפחות דיילים בלגים חתיכים... תודה על ה"תהנה"

resputin

New member
למי אכפת באיזו חברה טסים?

המטוס טס? מגיעים ליעד בזמן הקבוע או עם טיפה איחור? Fine with me. במקרה הכי גרוע, סובלים קצת. זה לא שנמצאים במטוס בשביל האוכל גורמה שמגישים...

IL17

New member
אוי אוכל

אני מת על אוכל של טיסות!!! פרוסות הגבינה הנהדרות וחתיכת הביצה המגעילה! אין כזה אוכל בשום מקווום! וטוב שכך...

תהנה לך בחו"ל!

אל תדאג, זאת חברה די מוכרת.... טסתי בה פעמיים, וכמו שאתה רואה, אני עדיין חי.... ולגבי השאלה בתחילת השרשור, לא, אין לי חצי שני....
היה לי, אבל נפרדתי ממנו (ממנו=מהחצי, כי זאת הייתה בת), ועכשיו אני מחפש חצי חדש....

soulost

New member
המצב שלך יחסית טוב...

אני לא מפסיק לחשוב על אותו בן אדם מסוף כיתה י'(למרות שזה נרגע קצת עכשיו...) ועד עכשיו נפגשתי רק עם הומו אחד(ועוד מדריך מהאגודה בן 30 שניסה להתחיל איתי...) לעזאזל!!! אני עוד מעט כבר יהיה בן 19!!! אבל אני ממש מסכים עם מה שאמרו כאן על שלמות עצמית.אני בהחלט הרבה יותר שלם עם עצמי עכשיו,ואני לא נואש למצוא אהבה יותר...כי אני יודע שהיא תבוא בסוף...מתישהוא.
אבל עדיין...

resputin

New member
אין לי חצי, אני שלם כשאני לבד.

כשאמצא לעצמי תואם -כי בניגוד לאמרה לא לכל סיר יש מכסה, אלא כמה וכמה- אמצא, עד אז אני לבדי. טוב? רע? גם וגם, תקופות.

Simbbam

New member
אתה צודק במידה מסויימת

אבל הייתי כבר שלם עם עצמי! שלם מאוד.... ועדיין אף אחד לא הגיע.. אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות התכוונתי למי יש פה חבר? מתן.

IL17

New member
התכוונתי

כשאמרתי שלם עם עצמך התכוונתי שלא תהייה במצב שאתה צריך מישהו במצב שאתה זה כל מי שאתה צריך וגם כשאתה עם מישהו, אתה חייב לזכור את זה. בכל מקרה, למי שעוד לא ניחש, לי אין חבר...

TwelveEyes

New member
פףף...

צאו מסרטי מג ראיין, אין דבר כזה חצי שני. ואם יש, אני מקווה שהוא יותר נאה מטום הנקס
במקום תחפשו לעצמכם מותק בלי עותק - הרבה יותר ריאליסטי.

doriro

New member
גם אני מחפש נואשות

אולי נכיר? תשאיר לי מסר בתפוז

למעלה