אוף.

greeneye

New member
אוף.

הצילומם של אנ"ה....מתי הם חוזרים? ביולי, רייט? או שזה היה יוני? ומתי נגמר האקדמיה לצחוק? ו....נקבל לזה כרטיסים? ו...ציפורי לילה שרוטות... מתי חוזרות מהפגרה? כי אני אתפגר. לא נו...רציני...יש לי חסך אדיר בצילומים וכאלה. בע. ו...גם אין צילומים ביומולדת שלי. וזה הכי מבאס. כי הדבר שהכי ישמח אותי בעולם זה...."לחגוג" בצילומים של אנ"ה. כי...אני כ"כ אוהבת להיות באולפן, לראות איך הכל עובד. לשבת לידכם, שאתם הכי מדהימים שיש. לדבר בסוף עם קיציס ופרידמן. ולצחוק המון. באסה לי. אגב, אומרים שצחוק טוב לבריאות נכון? אז למה אני כל שבוע חולה?!

Kido2222

New member
גם כשלי יש יום הולדת אין צילומים...

הקטע... שאני נולדתי ביום העצמאות... :) ככה שאם תיהיה תוכנית מיוחדת ליום העצמאות... (I hope) אז יש מצב. :) ובאמת, מה עם האקדמיה לצחוק? וציפורי לילה שרוטות יהיה יום רביעי שיבוא לא?

lishhhh

New member
אני נולדתי ביום כיפור../images/Emo4.gif

כיף
ושמח
מאוד מאוד שמח

mati88

New member
גמני!

קטע מוזר לא?! ששתינו נולדנו ביום כיפור ואין לנו את אותו תאריך... תמוה ביותר...

ElinorL

New member
../images/Emo32.gifאני ממש בבעיה ביום העצמאות...

יש לי מתכונת בהיסטוריה ישר אחרי יום העצמאות וזה ממש חוצפה! אני אצתרך לשבור מסורת כי כבר 3 שנים חברה שלי ישנה אצלי ביום העצמאות והפעם אני אצתרך ללמוד לבגרות איזה עצבים עם הבית ספר הזה :(

Yuvalenko

New member
אלינור, מילא פעם אחת לטעות, אבל

פעמיים?!? *אצטרך. בואי אני אסביר לך - השורש הוא צ.ר.כ. וכאשר משתמשים בו בבניין התפעל, הפועל הופך מ *התצרך -> *הצתרך -> הצטרך. כשאר פה"פ היא צ', תמיד הת' של הבניין שהתחלפה במקומות, הופכת לט'. דוגמא נוספת, היא השורשים שפה"פ שלהם היא ז'. במקרה כזה, התהליך הוא - *התזמן -> *הזתמן -> הזדמן (הידמות חלקית בקוליות....)

ElinorL

New member
ממש לא היה לי כח לקרוא את זה אז...

הפסקתי בשורה השניה בערך אולי במקום לבלבל את השכל על זמנים ופעלים תגיד לי מה היתה המילה הנכונה? וחוץ מזה אני בפורום של קיציס ופרידמן ולא בשיעור לשון! אני לא מתעלמת מהמורה כדי שאני אצתרך לסבול את זה פה את יודע... יופי, אתה חכם ויודע לשון אבל עד הבגרות שלי אל תשגע אותי עם זה! טוב מאמי? תודה

Yuvalenko

New member
אלינור - די לכתוב "אצתרך" !!!

זה משגע אותי!.....
אצטרך, בט'. זה כל מה שכתבתי.

ElinorL

New member
אוף איתכם!

אם התיקוני לשון ופיסוק האלה לא יפסקו אני עוד אתחרפן! זאת אני קבלו אותי וזהו...בבקשה?

ElinorL

New member
אולי את חולה מרוב שאת צוחקת? :)

לא נורא מאמי, יהיו עוד ימי הולדת ואת עוד תחגגי איתם :) בנתיים יש לך אותנו

למעלה