חסר ביסוס, לא חסר ביסוסכמו שאמרתי,
המספר 99% שזרקת הוא חסר ביסוס. לילה טוב!
ירון צודק ! אני אפילו הייתי מגדיל את המספר ל- 99.99%
חסר ביסוס, לא חסר ביסוסכמו שאמרתי,
המספר 99% שזרקת הוא חסר ביסוס. לילה טוב!
זה כבר באמת שטויותחסר ביסוס, לא חסר ביסוס
ירון צודק ! אני אפילו הייתי מגדיל את המספר ל- 99.99%![]()
אני מצטער אבל אני חייב להגיבזה כבר באמת שטויות
רק לא מזמן היה פה מישהו (או מישהי) שטענו שבקו 90 של דן יש הרבה אנשי היי טק מעונבים שיורדים באזוה"ת של הרצליה פיתוח. אני אחפש, רק לא נראה לי שבזכות מערכת החיפוש "המפוארת" (בסגי נהור, הבוז המאוד עמוק לחיפוש המתקדם החדש של תפוז) אוכל למצוא את זה. בינתיים קבלו את התגובה הזאת. איתי בכל המקומות שעבדתי כתוכניתן היו עוד כמה תוכניתנים ותוכניתניות, יענו אנשי היי טק, שבאו באוטובוסים. לא הרבה אבל בכל מקום היו כמה. מכאן שזה כבר לא 99.9% ובטח ובטח שלא 99.99% !
אתה דברת על כך ש-99.9% מהעורכי דין,אני מצטער אבל אני חייב להגיב
קו 90 של דן, ומצידי עוד 100 אוטובוסים מלאים באנשים הנ"ל לא מהווים אחוז אחד מכלל האוכלוסייה הנוסעת בתחבורה אוטובוסית. גולשים פה בפורום, שאין להם שמץ, קובעים דברים על סמך מה? 3 נסיעות עירוניות ועוד אחת בינעירונית ביום?? ברגע שכמעט חצי מהיום שלכם יהיה בתוך אוטובוס, אז דברו. רק ביום שלישי נסעתי לתמח"ת בקו 97 (שחלק מהגולשים פה בפורום מתרחקים ממנה כל עוד נפשם בם) לקרית שמונה בקו 842, משם לחיפה בקו 500, קו 133 ממרכזית המפרץ לחורב, קו 46 לחוף הכרמל, 921 לתל אביב עזריאלי וקו 74 הביתה. אולי נשמע את דעתם של הנהגים שגולשים פה בפורום כמה אנשי עסקים, עורכי דין והייטק נוסעים איתם?
דבר ראשון, יש הבדל בין פרומיל לאחוזאתה דברת על כך ש-99.9% מהעורכי דין,
אנשי ההיי טק ואנשי העסקים לא נוסעים באוטובוס, לא על כך שהם (עו"ד, היי טקיסטים ועסקים) מהווים פחות מפרומיל מכלל כמות הנוסעים, אלא שפחות מפרומיל מהם כן נוסעים באוטובוס. נא לא להסיט את הדיון למקומות אחרים, תודה.
ואיך בדיוק אתה מזהה אנשי הייטק?שום מחקר!
ברגע שתסע כ-500 ק"מ באוטובוסים ורכבות כמעט כל יום במשך 3 שנים, אתה תבין זאת לבד. אנשי היי טק נוסעים ברכבת כאשר הם מגיעים לתחנה ברכב - וגם הרבה יותר. כ-35% מנוסעי הרכבת ביום רגיל הם אנשי עסקים, עו"ד ועוד..
קובי חולל רעידת אדמה מוצדקת9? לא נראה לי, ואם כן - אז זה מאוד חמור ואתה
מחולל כאן רעידת אדמה. בכל מקרה, חלק גדול מהרופאים, אנשי צבא הקבע (בעיקר קצינים בדרגת רס"ן ומעלה) ו99% מאנשי ההיי טק כלל לא נוסעים בתחבורה אוטובוסית כך שהם בכלל לא צריכים לרכוש חופשי חודשי. ולכן זה לא תקף אליהם, אלא לשאר השכבות החלשות ובעיקר אלה שתלויות בתחבורה אוטובוסית, והם מקבלים משכורת ב-10.
זה לא בדיוק ככהאתה טועה.
אולי לא כתבת שטויות אבל אתה טועה. ושהנוסעים יקנו חופשי חודשי לפני הראשון לחודש. וכשעולים לאוטובוס שלא ישלמו עם 200 ש''ח על נסיעה של 5 ש''ח.
זה כן ממש ככה !זה לא בדיוק ככה
הנוסעת לא עולה לאוטובוס עם שטר של 200 ש"ח בשביל לשלם על נסיעה של 5.10, היא עולה לאוטובוס עם שטר של 200 ש"ח כדי לקנות חופשי ב-192 ש"ח, ואם לנהג אין כרטיס והיא בכ"ז מוכנה לשלם על נסיעה בודדת בלי להתווכח, אז הבעייה עם השטר הגדול היא כבר באמת של הנהג.
אתה מגיב על דבר שלא טענתיזה כן ממש ככה !
במו עיני [והן עדיין 6:6 לשמחתי למרות הגיל המקשיש] ראיתי, ובמו אוזני שמעתי [ותודה לאל גם השמיעה עדיין תקינה] את הויכוחים בין נוסעים שעולים עם שטר של 200 ש''ח כדי לשלם עבור נסיעה מקומית בודדת לבין נהגים אומללים [כן, אומללים] שגם 5 נוסעים לפני כן עלו עם שטרות של 100 ו-200 ש''ח. חבל שהנוסעים [לא כולם, אני נגד הכללות בניגוד לחלק גדול כאן שאוהב להכליל] חושבים רק על עצמם ולא חושבים שני צעדים קדימה. וחבל ששיטת התשלום בישראל עבור נסיעות באוטובוסים היא עדיין השיטה הדפוקה שאבד זמנה.
אז מה אם זה ה-1 בחודש?אין לך על מה להתלונן, את לא צודקת.
לפי חוקי מדינת ישראל נהג אוטובוס לא חייב לקחת ממך שטר שמחיר הנסיעה הוא פחות מ-10% מערכו. כמו כן, אין לצפות שב-1 לחודש יימצאו אצל הנהג כל סוגי החופשי חודשי מכיוון שדווקא ביום הזה כוווווולם באים לקנות חופשי חודשי ולא תמיד נשאר. מומלץ לקנות חופשי חודשי לפני שהחודש מתחיל ולא לחכות דווקא ל-1 בחודש (חופשי חודשי נמכר באוטובוסים החל מה-24 לחודש). אני תמיד קונה חופשי חודשי כמה ימים לפני שהחודש מתחיל ואף פעם לא היו לי בעיות.
אל תהיה כזה תמים...אז מה אם זה ה-1 בחודש?
אדרבא - שנהגי דן יתכוננו ויצטיידו ביום זה בכמות גבוהה של כרטיסים. ולא רק זאת - הגיוני שנוסע תמים יקנה כרטיס מנוי חודשי בתחילתו של החודש, אני לא חושב שצריך לבוא בטענות כלפי מישהו שלא רכש את כרטיס המנוי לדצמבר עוד בנובמבר. עפ"י אתר דן בקישור הזה, טווח מכירת הכרטיסים הוא מ-24 בחודש, ועד ל-6 בחודש הבא. מכיוון שה-1 בחודש נמצא בתוך טווח מכירת הכרטיסים, הרי שהוא מחייב. אם השואלת רכשה בלית ברירה כרטיס נסיעה בודד, אני ממליץ לה לפנות לפנה"צ של דן, ולבקש החזר.
הגישה הזאת תמשיך את העיוותאל תהיה כזה תמים...
לא נכון, ממש לא נכון.הגישה הזאת תמשיך את העיוות
ויתרה מכך - אם התשובה מדן תהיה שלילית, כדאי להתלונן על כך למשרד התחברה. מנימת דבריך, ארז, התופעה של חוסר בכרטיסי חפשי חדשי בתחילת החודש היא עניין ידוע, מה שגורם לתחושה לא נוחה של גישה אנטי שירותית בעליל. אי אפשר להאשים צרכן בכך שהוא מעוניין לרכוש מוצר במועד פופולרי מדי. חבר'ה, אתם רוצים לשווק את הכרטיס הזה? תיערכו לכך בהתאם.
פשוט בזיון, לפטר את הנוסעים ומייד!לא נכון, ממש לא נכון.
זאת לא גישה וזאת לא בעייה ידועה. להיפך, אותי מאוד מרגיזה הגישה של הנוסעים שטוענים "דן/אגד לא יחיו על חשבוני במשך 5 ימים" כשהכוונה כמובן שדן ואגד יהפכו למיליונרים מהריבית שיקבלו על הכסף שיפקידו בבנק 5 ימים לפני הראשון לחודש... במו אוזני שמעתי מילים אלו ודומות להן הרבה יותר מפעם אחת וזו גישה שלילית וחוכמולוגית של חלק מציבור הנוסעים, לא כולם כמובן, כי הרוב כן פועלים על פי ההגיון ורוכשים את הכרטיס לפני הראשון לחודש. ואני כן מאשים את הצרכן שרוצה לרכוש מוצר פופולארי בכך שהוא קמצן ולא מוכן לקנות את הכרטיס הזה לפחות יום יומיים לפני הראשון לחודש ובכך להמנע מבעיות שעלולות להיווצר. שתבין, נהג הוא לא בנק מהלך. נהג רוכש כרטיסים בקופה או חותם על כמות מסויימת. כל נהג יודע פחות או יותר את הכמות שהוא זקוק לה מכל סוג וסוג של כרטיס. אבל נהג שעובד ביום שישי לא יכול לשמור עודף למוצ''ש... כשהכוונה כמובן שאם יום שישי היה 31 לחודש והציבור קנה את המוצר הפופולארי כדבריך, ואותו נהג היה חייב לעבוד גם במוצ''ש, אבל במוצ''ש אין פעילות של הקופות ולנהג אין אפשרות להביא כרטיסים נוספים מהבית... נכון, את הציבור שלנו כלום לא מעניין. "אני רוצה לקנות כרטיס ואתה חייב להביא לי וןאם אין לך כרטיס יש לך בעייה ולא לי" זאת הגישה הישראלית השלילית הטיפוסית, שלשמחתי לא כולם עדיין נדבקו בה ויש גם אנשים הגיוניים לא מעטים.
פשוט בזיון, לפטר את הנוסעים ומייד!
מתי בחברות התח"צ יבינו שכדי למשוך נוסעים נוספים הם צריכים להתחיל לחשוב שירות. התפישה השירותית על קצה המזלג אומרת כי החברה צריכה להתמקד בלקוח, ובמקרה זה - בנוסע. בתגובה שלך האשמת את הנוסעים כטיפשים, תחמנים, עצלנים ולא מבינים עניין. הוא הרי צריך להגיד תודה לנהג משה זוכמיר שעובד נורא קשה! מה, הא לא מבין שדפקו אותו במשמרות והוא עובד גם בשישי וגם בשבת? מה, הוא לא מבין ששמעון מהמשרד לא נתן לו כרטיסים, ושהאישה השמנה שעלתה אתמול במכון מור גמרה לו את העודף? אבל למעשה הנוסע שמבקש בקשה הגיונית, לקנות חפשי חדשי בתחילת חודש, לא מקבל את השירות הבסיסי שביקש. ואם זה קורה ב-1 בחודש, הרי שהוא ניזוק כאן כלכלית (מעבר לכרטיס הבודד שעליו לקנות, סביר שיקנה כרטיס ב-2 בחודש, כרטיס שישתלם לו פחות). והנוסע - לא צריך לעניין אותו שעכשיו מוצ"ש, וממש ממש ממש לא צריך להיות לו אכפת שאדון זוכמיר עבד אתמול ונגמר לו העודף/הכרטיס/החשק לעבוד. ומה הוא יחשוב על נסיעה באוטובוסים לאחר שיאלץ לשלם יותר בגלל כשל לוגיסטי שלא תלוי בו? ומה הוא יחשוב לאחר שיועף כלאחר כבוד מהאוטובוס? הוא יחשוב לנסוע ברכב שלו בפעם הבאה. עד שדן, ויתר חברות התח"צ, לא יבינו כי הם לא עושים טובה לנוסעים, אלא משרתים את הציבור, וזה כולל אדיבות, מקצועיות, היערכות מתאימה בתקופות לחץ, קביעת מסלולים נוחים ועוד, הם ימשיכו לאכלס אוטובוסים רק עם נוסעים מחוסרי ברירה.
מסכים.פשוט בזיון, לפטר את הנוסעים ומייד!
מתי בחברות התח"צ יבינו שכדי למשוך נוסעים נוספים הם צריכים להתחיל לחשוב שירות. התפישה השירותית על קצה המזלג אומרת כי החברה צריכה להתמקד בלקוח, ובמקרה זה - בנוסע. בתגובה שלך האשמת את הנוסעים כטיפשים, תחמנים, עצלנים ולא מבינים עניין. הוא הרי צריך להגיד תודה לנהג משה זוכמיר שעובד נורא קשה! מה, הא לא מבין שדפקו אותו במשמרות והוא עובד גם בשישי וגם בשבת? מה, הוא לא מבין ששמעון מהמשרד לא נתן לו כרטיסים, ושהאישה השמנה שעלתה אתמול במכון מור גמרה לו את העודף? אבל למעשה הנוסע שמבקש בקשה הגיונית, לקנות חפשי חדשי בתחילת חודש, לא מקבל את השירות הבסיסי שביקש. ואם זה קורה ב-1 בחודש, הרי שהוא ניזוק כאן כלכלית (מעבר לכרטיס הבודד שעליו לקנות, סביר שיקנה כרטיס ב-2 בחודש, כרטיס שישתלם לו פחות). והנוסע - לא צריך לעניין אותו שעכשיו מוצ"ש, וממש ממש ממש לא צריך להיות לו אכפת שאדון זוכמיר עבד אתמול ונגמר לו העודף/הכרטיס/החשק לעבוד. ומה הוא יחשוב על נסיעה באוטובוסים לאחר שיאלץ לשלם יותר בגלל כשל לוגיסטי שלא תלוי בו? ומה הוא יחשוב לאחר שיועף כלאחר כבוד מהאוטובוס? הוא יחשוב לנסוע ברכב שלו בפעם הבאה. עד שדן, ויתר חברות התח"צ, לא יבינו כי הם לא עושים טובה לנוסעים, אלא משרתים את הציבור, וזה כולל אדיבות, מקצועיות, היערכות מתאימה בתקופות לחץ, קביעת מסלולים נוחים ועוד, הם ימשיכו לאכלס אוטובוסים רק עם נוסעים מחוסרי ברירה.
הקופה של אגד בתמח"ת עובדת במוצ"שמסכים.
ואם הקופות סגורות במוצ"ש, אז במוצ"ש של ה-1 בחודש הן תהיינה פתוחות.
פשוט בזיון, לפטר את הנוסעים ומייד!
כאילו שבחברות בחדשות התנהלות הכרטיסיםהגישה של מר Sארז רק מראה![]()
כמה חשוב לפרק מונופולים הוא עדיין שבוי בקונספציות בולשביקיות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.