אוף

אוף

מה מסמל עבורכם הים ? הים עבורי מסמל את הגעגוע, האהבה ... הכאב וגם את החיים. הכל ביחד, במקום אחד, המקום שמרגיש הכי קרוב ללב. אז מדמיינת את עצמי יושבת שם על החול החם מביטה בגלים שמתנפצים כמו כל כך הרבה דברים בתוך הלב שלי ואני שם יושבת וכותבת מכתבים ככה אני מבטאת את עצמי, ככה אני מוציאה את הכאב, העצב וגם את השמחה. על הדף. לוקח לי זמן להקשר לאנשים, אבל כשאני נקשרת אליהם אז מבחינתי זה עד הסוף ויש לי את האמת הפנימית שלי איתם שאף אחד לא יכול לקחת וגם אם מבחינתם זה לא ככה, וגם אם הם לא מרגישים, מבחינתי זה נחתם. עליהם אני סומכת. זאת הבעיה אצלי. שבסוף כמעט תמיד הם מאכזבים. תמיד אני מוצאת את עצמי יושבת בחדר, בדיכאון ומנסה להבין מה עשיתי לא בסדר (הרי איך הם יהיו לא בסדר אם אני כל כך מאמינה בהם וסומכת עליהם ? ולוקח לי זמן להרשות לעצמי את כל זה) יש לי בעיה כזאת עם אנשים, אני נקשרת וקשה לי לעזוב רגשית. כבר היו אלו שקמו והלכו, שאכזבו. ואחרי שיחות עם עצמי והבנה והפנמה, שוב נקשרתי, לא באותה רמה כמו אז אבל עדיין ... ועכשיו שוב הלב שלי מרגיש אבוד, לא קשור לכלום ... לבד, מנסה להבין מה שוב הוא עשה לא בסדר. והוא לא עשה כלום, תאמיני לי. נמאס לי. עד שאני מוצאת את הבן אדם שנראה לי שהוא מהקבוצה של הטובים, ועד שמאמינה בו .. מתחברת עליו , בוטחת בו ... למה תמיד אלו האנשים הלא נכונים בסופו של דבר ? או שהם כן, פשוט לא בשבילי. אוף, אפילו אני כבר לא מבינה את עצמי מהמכתב הזה. נמאב לי להתייאש מאנשים , נמאס לי להתאכזב הוא אמר בשיר ש"לא כל האנשים נולדו רעים" , אולי הבעיה היא בעצמי כבר לא יודעת.

shmezz

New member
../images/Emo25.gif

אם התכוונת שנענה לך לגבי מה הים מסמל בעבורנו אז קבלי... אני אישית מעריצה את הים...הקונפליקטיפ שלו בינו לבין עצמו ועם הרוח...הצורה שהוא יכול ברגע אחד לגעוש בשצף קצף...ורגע אח"כ להיות כמו אמבטיה.. זה מהפנט..זה מרגיע...זה מ-ה-מ-ם..
אני אישית..למרות שאני לא גרה בת"א אלא נסיעת רכבת משם באה המון לים...(במיוחד בחורף) רק כדי לשבת על הטיילת...לכיוון יפו...ולאכול גלידה ורק לשבת עם עצמי ולסתכל על הים...ולא לחשוב או לחשוב.... בד"כ שם חושבים הכי טוב.. המחשבות נהיות צלולות כמעט כמו המים (לפחות לפני שהזרימו אליהם את הביוב...) המכתב שלך כל כך נגע לי...בכל כך הרבה נק'...זה ממש מכתב שאני יכולתי לכתוב בעצמי...אצלי הוא היה ממוען אומנם לחברה הכי טובה (לשעבר) אבל... זו אותה המשמעות...אותה הכוונה...אותו הכאב... הבעיה הכי גדולה פה היא ההצלחה של האנשים הכי קרובים ואלה שפעם הרגשת איתם הכי בטוח לפגוע בך בדיוק איפה שכואב... ולזה הלוואי שהיה לי פיתרון.. יש לי 51 מכתבים ל2 חברות שלי...על כל אותה תקופה שלא דיברנו והכי כאב בעולם...בדיוק על הנושא הזה...של הלב שנפתח והתנפץ...למיליון רסיסים שכלום כבר לא יאחדם שוב... ולכן כל כך הזדהיתי וחשתי חובה להראות לך שאת לא לבד
מקווה ששלך יצליח להתאחות יותר מהר משלי....

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif

תמיד אלו האנשים הלא נכונים בסופו של דבר ? או שהם כן, פשוט לא בשבילי. אני הבנתי .. "פשוט לא בשבילי " האנשים הלא נכונים האלו הם הדרך לדבר הנכון כי איך תדעי מהו "נכון" אם לא פגשת בדרכך את "הלא נכון" ואיך בכלל מטפסים במדרגות מבלי לחלוף על כל המדרגות ,גם אלו שנראו "לא נכונות " היה בהם דבר חיובי , בלעדיהן לא היינו מגיעים לפסגה ,אז כן..אולי לפעמים חולפים דרך כמה מדרגות לא נכונות ,כואבות , מאכזבות .. אל תתייאשי , דמייני לך שאת גל קטן של ים ובכל פעם עד הגיעו לחוף הוא נתקל ברוחות חזקות ,סופות זרמים תת קרקעיים , ועם כל זאת הוא מגיע ..אל החוף חכם הגל ..יודע לזרום

למעלה