אוף,

ToryMaster

New member
אוף,

בזמן האחרון אני מרגישה לעיתים קרובות מעין סחרחורות (יותר תחושה של ריחוף מוזר שכזה) למשך כמה שניות, ומעין תחושה של זרמים בידיים (כמו זרם שחטפים מכיסא או מאדם שנוגעים בו), רק שאני לא חוטפת אותם ממשהו, אלא סתם ככה מהאוויר. הסבר? דרך לתיעול? מישו? בבקשה?

Rounin

New member
גם לי !

יש תחושה של מעייו ריחוף בזמן האחרון. אבל לא זרמים ! אני יכול לגרום לזרמים האלו להופיע כאשר את מעלה את הקי שלי.

black spirit

New member
מוזר...גם לי

גם אצלי זה ככה בזמן האחרון...מעין סחרחורות כאלה רק שהן יותר מעין ריחוף..זה קורה סתם כשאני קמה או מסתובבת אחורה או משהו לפעמים סתם...אבל זה לא סחרחורות שאם תלכי את תפלי כי הכל מסתובב.. זה שאפשר ללכת רק שהכל מעורפל מוזר כזה...

peregin

New member
יש לי הסבר בשבילך

המערכת הווסטיבולרית שלך חלשה. זאתי המערכת שנמצאת באיזור האוזנים (מעין גולה בכיס שעטוף בעצבים וכל פעם שאת משנה כיוון, לפי כוח המשיכה הגולה לוחצת על העצב וכך הגוף יודע היכן הוא ממוקם ביחס למרחב ולאדמה) אם את רוצה לתקן את זה את צריכה לגרות את המערכת הזאת מספיק, את יכולה לעשות סיבובים וכדומה, את תחטפי סחרחורות אבל המצב שלך ישתפר בהדרגה

Weirdi

New member
או שזה פשוט

לחץ דם נמוך. זה קורה לי כל הזמן- אם אני קמה מהר מידי ממצב שכיבה אני מתעלפת P:

זה לא צירוף מקרים.. גם לי זה קורה!

מין תחושת ריחוף, ומקבלים כאב ראש מכל דבר.

peregin

New member
יש לי עוד פעם שאלה ../images/Emo9.gif

איך אתה מעלה את הקי שלך? אני מת לדעת איך אנשים מעלים מצב אנרגטי ברצון..

Swicca

New member
עובדים על זה .....

... בוחרים את השיטה שהכי נוח לאותו בנאדם להשתמש בה ואחרי זמן מה של אימונים ,וואלה העוף מוכן !!! (לא לשים לב לבולשיט שנכתב בזמן האחרון על ידי ... טוב לפחות לא לסיומות שאני אוסיף חחח .. יש קצת בעיות נפשיות חחח או שזה רק מתחיל בכל מקרה פשוט להתעלם :p)

nubis

New member
אם את רצינית בנושא

חפשי מורה ל צ'י קונג, אי -צ'ואן או שי ני ותתרגלי שליטה על הצ'י כמה חודשים במיסגרת מסודרת. זה גם יתן לך את התוצאות הכי טובות וגם יועיל לך לבריאות
. בברכה אלמוג

peregin

New member
רציני במשרה חלקית

אין לי כל כך הרבה זמן עד הצבא, חצי שנה בערך (מרץ 2004) הרעיון הוא סתם לפתח קצת יכולות, להתנסות בקצת דברים מגניבים.. רק הפעם בצורה יותר חזקה מבעבר בשביל זה צריך פיתוח יכולת של שליטה על הרמת אנרגיה.. קצת עצות "מהירות", כל מה שיעזור לי בקצת (טיפים מה שנקרא) יתקבל בהרבה תודה

למעלה