אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן...... אני מבינה אותך

יכול להיות שאני לא מרגישה את השינוי שחל כי אני חדשה (אבל אני לא פרחה! לא פרחה!) אך אני גם כמוך מקווה לטוב, ורק שתידעי אני ניכנסתי לפה כי חשבתי שסופסוף יש עם מי לדבר בצורה עומקית (עומק)על נירוונה כי אני לא מכירה הרבה ילדים (חוץ מחברה טובה שלי
)שאפשר לדבר איתם בסבבה על נירוונה
ואני לא נהנת ממה שקורה כאן

../images/Emo68.gif

על איזה פרחות את בדיוק מדברת?! לא ראיתי שום הודעה שכתוב בה ש "קורט כוסון" "ואני בחיים לא אפסיק לאהוב את נירוונה כי קורט כוסון" או כל בולשיט אחר.... את המצאת את זה כי לא היה לך מה לכתוב... ואם משעמם לך תלכי...(ואני באמת שלא נגד מישהו אני רק אומרת) אבל אל תמציאי דברים כאלה.... ואולי נכנסו לפה הרבה ילדים חדשים... אז מה? זתומרת אפילו אם יש פה פרחות (למרות שלא ממש ראיתי סימנים) את נותנת להן לגרש אותך? חלש אחותי!....

Runaway Train

New member
"את המצאת את זה כי אין לך מה לכתוב"

באיזה זכות את בכלל אומרת שהמצאתי משהו!? אפשר לחשוב כמה זמן את בכלל בפורום הזה!!!!! דיברתי על הודעות מסוג כזה את רוצה שאני יביא לך ציטוטים? סבבה!!! תראי על איזה הודעות אני מדברת!

Runaway Train

New member
כמו למשל

קורט הוא בן אדם שולט...ואני לא מבחינה למה אתם כל כך שונאים את קורטני...היא לא היתה הסיבה העיקרית למותו... ואגב, יש אפשרות שהוא עדיין חיי!!!.... זה היה ציטוט מההודעה של "נטלי קוביין" כבר על השם שלה אני בפחדים הילדה חושבת שהיא אשתו??? הבת שלו???אמא שלו???אחותו??דודה שלו??? האא?! יש עוד כמה ויש עוד מלא כאלו!!!!!!!,אמ רתי לך הודעות מהסוג הזה את סתם מתנפלת וחבל אני לא יתן עוד ציטוטים כי זה יעליב פה אנשים אחרים

life style

New member
חבר'ה חאלס!

יאללה חפיף! נכון זה פורום נירוונה אבל לא צריך לשקוע בדיכאון הכרוני של קורט! הנה משפט שאולי אם היו אומרים לו אותו מידי פעם הוא היה קצת מתעודד העולם לא כל כך עצוב
---> אז תחייכו
הפרוום ישתפר כמו כל דבר בחיים האלו יש תקופות שפל ויש תקופות טובות יותר! ואם זה מלחיץ אותכם ואתם זורקים הכל ועוזבים מה תעשו בחיים האמיתיים?! יאללה תחייכו ונמשיך לדבר על הלהקה הכי טובה של כל הזמנים!

FlamMAble

New member
את עוזבת בגלל שלא כולם פה כמוך?

מה את רוצה שזה יהיה "פורום של פריקים"? אני יכולה להבטיח לך, ואני בטוחה ב100% שבשום פורום אין אנשים שכולם שם אותו הדבר, או נמצאים תחת הגדרה אחת (פריקים למשל) אני מניחה שאם היית בפורום הזה עד עכשיו זה כי את אוהבת להיות כאן אחרת לא היית נכנסת נכון?, אז למה שתפסיקי לעשות משהו שאת אוהבת בגלל שגם "פרחות" אוהבות לעשות את אותו הדבר? אותו אישית ממש מגעילה ההתנהגות הזאת ותסלחי לי על השפה הממש ממש בוטה אבל אם את לא מוכנה לקבל אנשים אחרים (פרחות למשל) אז תצאי, אין לך מה לחפש כאן. אני אומרת את זה, ואני אומרת את זה הרבה (ואני גם אמשיך להגיד) כי הרבה יוצאים מהפורום בטענה שנכנסות פרחות אבל זה לא דפוק?!!!!!!! לצאת מהפורום בגלל שיש פה פרחות!? תתעלמו! אפחד לא מכריח אותכם לקרוא כל הודעה, או להגיב לכל הודעה שכל אחד/ת רושמים. ואני לא מתכוונת לחסום אפחד! עוד לא קרה ואני מקווה שלא יקרה שאני אצטרך לחסום מישהו. הפרחות לא עשו שומדבר...אז גם לדעתי זה אדיוטי להיכנס לכאן ולרשום "קורט הכוסי" אבל אם הן נהנות מזה.. שיהיה להם בתאבון
אתם כל כך רוצים להיות שונים מכולם כל הזמן? מזה ההתנהגות הילדות והטיפשית הזאת?! לעזוב בגלל שיש פרחות? למה לשנוא מישהי כי היא פרחה? תאמינו לי אני מכירה הרבה פרחות וחלקן אפילו מאוד נחמדות. בהמשך תקבלו תמונה שלי בתור פרחה
אני אוהבת את כולכם, את כל הפורום שלי גם ת'פרחות שנכנסות כי הן ממש מצחיקות אותי וגם ת'פריקיות המגניבות כי גם הן מצחיקות אותי כולן נחמדות לא משנה מה הן, או מה הן רוצות להיות אתם יודעים שאתם מוזמנים להישאר, אני לא מסלקת אפחד, אבל אם זה כל כך מציק לכם שיהיה לכם משהו משותף אם פרחות- אפחד לא מכריח אותכם להישאר כאן

made in china

New member
../images/Emo45.gif

אולי די כבר עם הסטיגמות? את בכלל לא מכירה את הבנות האלו, נעמה! לא את ולא אף אחד אחר פה! זה שהן קצת מגזימות לפעמים זה לא אומר שאסור להן להיות פה. הן ילמדו עם הזמן.. חוצמזה, אם אתם כל כך נגד ההודעות שהן כותבות, אל תגיבו! אולי אז הן יבינו מה הבעיה שלהן.. ודי, די כבר עם הסטיגמות! אתם נהנים להקרא פריקים? זה פשוט מחליא. (ואני לא משתמשת הרבה במילה הזאת, אז אני ממש מתכוונת לזה.)

די עם כל השרשורים הללו

אתם כותבים שהפורום נעשה גרוע אז הוא באמת נעשה גרוע , כי כל היום פותחים בו שרשור על כמה שהוא גרוע . נעמה , עם כל הכבוד "צריך לחסום את המפגרות האלו " ? קודם כל , מי את שתקבעי מי מפגרת ומי לא ? ישראל היא עדיין מדינה חופשית .... שנית כל , גם אם אותן ילדות לא לטעמך את לא חייבת להתייחס אליהן ולקרוא את ההודעות שלהן . "הפורום הזה הפך לפורום בריטני ספירס צעיר" אולי את לא אוהבת את בריטני ספירס, אבל מה הקטע ? לכל אחד טעם שונה ... הייתי רוצה שתישארי , אבל למה לפתוח שרשורים כאלו ? אני לא באתי להתעצבן עלייך או משהו כזה ... פשוט אני לא ממש חושבת שיש טעם בשרשורים כאלה , וזה פשוט כבר עולה לי על העצבים ... אז סליחה מראש אם פגעתי בך או נשמעתי כעוסה למדי . בתקווה שתישארי ...

תקשיבו!.....

גם ל- runaway train וגם לכולם: אני לא גירשתי אותך או ניסיתי לגרום לך לצאת מהפורום הזה אבל את מתלוננת שהפורום הזה הדרדר ושאת לא רוצה להיות פה, אז אל תיהי... ובכלל כולם פה כל הזמן מתלוננים עד כמה הפורום הדרדר ואיכסה ופויה וידה ידה ידה .... חשבתם אם אולי תפסיקו לשרשר הודעות כאלה הוא אולי קצת ישתפר.... וכל פעם ששואלים שאלה על נירוונה ומתחילים שרשור נחמד אז כל פעם...: "זה מתאים לפורום פסיכולוגייה" "והשאלה הזאת מתאימה לנושא הדתי אז אין טעם לפתוח שירשור" ועוד שטויות כאלה.... סהכל פותחים שירשור חדש, ואולי זאת שאלה שקצת מתאימה לפורום פסיכולוגיה אז מה?! היא מדברת על נירוונה... כן!. אז מה הבעיה?! אתם רוצים שלא יהיו בכלל שאלות?! או מה שלא יהיה?! וזה לא נורא לפתוח שירשור
מדי פעם העיקר שזה לא יותר מידי... תפסיקו להתלונן על זה שהפורום מסריח או על כל שאלה חדשה שפותחים..... ואני לא ניסיתי לעלות לאף אחד על העצבים... אבל תחשבו על מה שכתבתי!.... תפסיקו להתלונן ותתרמו לפורום....

made in china

New member
תקשיב טוב..!

לא נראה לי שיש פה מישהו שאמר שהוא אוהב את הלהקה ולא יודע איך קוראים ל"כוסון החתיך הזה ששר".. ואם כן, אז גם אני מתביישת! זה שמשעמם זה נכון.. נסדר משהו

Runaway Train

New member
טוב בסדר בסדר אני יעזוב מה קרה

תהרגו אותי!!!! אני ילך טובבבב... ביי היה נחמד מאוד פה ומשי את קוראת לי פריקית??? תודה רבה...ממש תודה רבה...עכשיו אני מרגישה כאילו את אחת מהפרחות והערסים בבית ספר שלי נ.ב ואז את תשאלי אז למה את יכולה לקרוא להם "פרחות" ?! ככה כי הם אפילו מודות שהם פרחות יאללה אני לא יסביר,פרחה בשבילהם זה לא קללה להתראות אנשים!

eorion

New member
אני לא אוהב את הכינוי פריקית

ולא, אני לא מנסה "גם כאן להיות שונה מכולם כי אני לא אדם חברתי, ואני מדוכא ומגניב." לא לא באתי לכאן בגלל זה. לא אני לא כזה- אבל אני באתי לכאן מלכתחילה בשביל לדבר על איזשהו נושא, זה היה ניראה לי הפורום המתאים... הרי זה שמו- נירוונה. עכשיו קצת השתפר וזה טוב. ופריקים- מי שקוראים להם פריקים, זה אנשים, שבכוונה מנסים להיות שונים ו"מגנבים" ויעשו הכל בשביל שיחשבו את זה עלהים. ורוצים שיחשבו עליהם מלא דברים, והדבר העיקרי זה שיחשבו עליהם שלא איכפת להם מה חושבים עליהם... נקווה שהבנתם... לפי מה שאני ראיתי, יש כאן מעט מאוד כאלה. לא כמו בבצפר שלי. פעם אני הייתי מהאנשים הללו, אני מקווה שהשתנתי. ברור שצריך להיות איכפת מה חושבים עלי, אבל לא צריך להיות אכפת לך עם מישהו חושב עליך דברים רעים... מקווה שהבנתם... קצת מסובך...

made in china

New member
נכון...

"פריקית" אתה בטח לא, אני מקווה
אמרו לי פעם משפט חכם: "בנאדם הוא לא מה שהוא חושב שהוא, לא מה שהאחרים חושבים שהוא, הוא מה שהוא חושב שהאחרים חושבים שהוא." אני באמת לא רוצה שאף אחד ילך, לא אתה ולא נעמה, אבל אל תגרשו אנשים אחרים! גם אם הן מעצבנות לפעמים, תתעלמו או שפשוט אל תגיבו. חבל שהפורום ייאבד מהאיכות שלו בגלל משהו כזה...

Nirvana Forever

New member
היה לי את המשפט הזה בהרצאה נגד..

סמים בבי"ס... (אוטובוס הסמים!!! ביפ ביפ!!!)

ב נ נ י

New member
תקשיבו...

א. פריקים...זאת ממש לא קללה! זאת דרך חיים! ב. אני בטוחה שהרוב פה הם לא ממש פריקים טהורים..(חחח), אובדה אנחנו מדברים בפורום, וזה כבר לא מעשה הכי פריקי בעולם!

MoRiNuSh

New member
אני יכולה להגיב?...

שמעו, לפי ההגדרות שלכם, או של חלק מכם, אני נקראית "פרחה". זתומרת, אני לא מתלבשת כמו "פריקית" <וזה רק לשם השוואה, אני לא אוהבת את הביטוי>.. אני מתלבשת רגיל כזה.. ג'ינסים וזה .. אבל אני נקראית "פרחה" רק בגלל הלבוש..ככה לפחות הצלחתי להבין.. ואני לא יודעת מאיפה באה הסטיגמה הזאת, כי אני אוהבת את נירוונה ואוהבת רוק, ואני לא מאלה שאומרות "וואי איזה כוסון קורט" וכאלה... אני לא מבינה מאיפה בכלל התחיל כל הויכוח הזה! אנשים פה בגלל שהם אוהבים את נירוונה, אוהבים את המוזיקה והכל, לא בגלל שהם "פריקים" או "פרחות" אולי במקום כל הזמן לריב ולהתווכח על הנושא המטומטם הזה של פרחות תתרכזו בעיקר? שזה נירוונה! כי בגלל זה בעצם אתם פה.. שבת שלום :)

תראו...

זה לא כל כך נבון שכולם מתלוננים על פרחות למרות שאף אחד לא ממש מכיר אותם! החיים הם לא שחור לבן וגם המעריצים של נירוונה לא מוכרבים רק מפרחות ומפריקים, כי לדעתחי פרחות ופריקים זה סתם כינוי מכליל מדי בשביל קבוצת אנשים שונים לגמרי זה מזה. מספיק כבר לנסות להוציא רק את הרע מהפורום, נכון שהפורום לא מושלם, שום דבר לא מושלם, ואני אישית שמתי לב שיש לאחרונה הרבה ילדים שכן מנסים לפתוח שירשורים העוסקים בנירוונה ובמקום לשתף פעולה להגיב ולנסות לשפר את הפורום אתם פותחים שירשורי "הפורום הידרדר"! אז בבקשה אני לא רוצה שאף אחד יעזוב ואני בטוחה שגם אתם חושבים כמוני! ד"א אני לא מגדירה את עצמי כפרחה ולא כפריקית אני יחודית ומיוחדת!

life style

New member
פריקים חחח פיגור....

אנשים שכביכול נקראים פריקים הם בד"כ אנשים מגעילים ואנטיפטים- כל כך אנטיפטים שכל מי שלא לובש חולצת פלאנל או חולצה קצרה על ארוכה הוא אוהב בריטני ספירס! אז אם מישהו פה מתנהג ככה ומכליל הכללות מטומטמות לגמרי ומחליט בשביל ילדים אחרים מה הם אוהבים לפי הלבוש שלהם מגיע לו שיקראו לו פריק! ותזכרו את זה תמיד: אני לא שונה אתם פשוט דומים.... שיהיה לכם יום טוב "פריקים" ו- "פרחות"

למעלה