אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eorion

New member
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המקום הזה הפך לאחד המקומות הכי מסריחים בעולם, כל יום מצטרפות איזה שתי פרחות מתלהבות, לא שאני כל כך ותיק כאן, אבל זה ממש מרגיז: שלום קוראים לי לימור! אני מה זה אוהבת את נירוונה! במיוחד את הזה ששר איתם נו הכוסון הזה... והם כאלה מגניבים! אני גם ממש קולית ומגניבה! מי רוצה לדבר איתי על עינייני הלהקה! כמובן שאני מבינה כיאילו דה! ניראה לי שבקרוב אני פורש... ממש משעמם פה... ביי ומרגיז ...

acid queen

New member
../images/Emo58.gif

יש לך בעיה... תסתלק!. אף אחד באמת שלא מכריח אותך להישאר! ואני מאוד מקווה שאף אחד אחר לא יענה לך ושהם פשוט יתעלמו כי שמתי לב שאתה לא הראשון שכתב את זה. ככה שכל מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה ואין לאחרים מה לענות לך כי זה פשוט לא שווה שירשור חדש. ואם חברי הפורום לא ברמה שלך עוד פעם אתה יכול לצאת. אבל אל תתחיל לכתוב הודעות שהפורום הזה מסריח וככה גם האנשים שבו כי לא נראה לי שזה מעניין פה אף אחד, ודעות מפגרות כאלה תשמור לעצמך!

תשמע ,

במקום אני מאוד מקווה שכן תישאר , ובסך הכל בכל מקום אשר תפנה אני בטוחה להתלונן על כמה שהמקום הזה מסריח אתה יכול לעשות אותו למקום שאתה נהנה להיכנס אליו במקום להתלונן . זה מאוד קל להתלונן , אבל כדאי שתהנה אתה גם צריך להשקיע . תראה ,גם אם נכנסות לכאן פרחות כויכול (מה שאתה לא מגדיר בתור פריחה) מה איכפת לך ? שיבושם להן ... אולי ייתכן והן ישכילו מעט... לאחרונה יש פה הרבה שירושורים שהפורם הדרדר , אבל לדעתי זה לא ממש מדוייק. רוצים שהפורום יהיה יותר מעניין ? סבבה, תכתבו הודעות ... אני כן מקווה ששיכנעתי אותך ותישאר , ובסך הכל בכל מקום אשר תפנה יהיו אחדים שלא ימצאו חן בעינייך...

תפוז ארור , אל תשימו לב להודעה

הקודמת, זאת ההודעה הנכונה :)) : במקום להתלונן על כמה שהמקום הזה מסריח אתה יכול לעשות אותו למקום שאתה נהנה להיכנס אליו במקום להתלונן . זה מאוד קל להתלונן . אבל כדי שתהנה אתה גם צריך להשקיע . תראה , גם אם נכנסות לכאן פרחות כויכול (מה שאתה לא מגדיר בתור פריחה) מה איכפת לך ? שיבושם להן ....אולי ייתכן והן ישכילו מעט ... לאחרונה הבחנתי שיש פה הרבה שירשורים שהפורום הדרדר , אבל לדעתי זה לא ממש מדוייק . רוצים שהפורום יהיה יותר מעניין ? סבבה, תכתבו הודעות .... אני כן מקווה ששיכנעתי אותך ושתישאר , בסך הכל בכל מקום אשר תפנה יהיו אחדים שלא ימצאו חן בעינייך ....

life style

New member
אני לא רוצה להגיב רק...

אני חושבת שכל מי שבפורום הזה וכל כך מתלונן וכל כך רע לו! יכול להפסיק לפתוח שירשורי
מטומטים ובמקום לשבת ולהתלונן לקחת את הפרוום בידיים!! אם אתה רוצה שמשהו יעשה עשה אותו בעצמך!

eorion

New member
אז בואו נפתח איזה סקר!

הנה...: מי לדעתכם הכי תרם לנירוונה להפיק את המוזיקה שלהם... (לא חייב להיות אחד מהלהקה, זה גם יכול להיות להקה אחרת...) ועוד שאלה: האם לדעתכם קורט היה: 1) מסכן, חווה משהו נוראי,אין פלא שהוא התדרדר למצב כזה... 2)ככה ככה- עבר עליו משהו קשה, כל התרופות האלה...וההורים שלו... אבל לפעמים הוא היה קצת מפונק. 3)כלום הכל היה סתם פוזה, הכל היה בשביל השואו והביזנס, הוא לא חווה שום דבר נורא,להרבה יש הורים גרושים, הרבה הם לא כל כך מקובלים, והרבה הם היפר אקטביים, הוא סתם מפונק. נקוווה שזה יעורר את הפורום משנתו הארוכה.

life style

New member
בקשר לסקר השני שלך....

לא חושבת שאני מתחברת לאף אחד מהסעיפים שלך.... אלא לסעיף 4 (סעיף שהמצאתי) 4. בן אדם עם בעיות שהדרדרו בגלל שהוא לא זכה לטיפול שהוא היה זקוק לו! ואני לא דתייה אבל בדבר אחד אני כן מאמינה - אלוהים נותן לך את זכות הבחירה ואם הוא בחר במוות - בבקשה אני לא אהיה זאת שאגיד לו שהוא טעה, אפילו אלוהים נתן לו לבחור.....

תגיד?!

מה זה האפשרויות הדפוקות האלו?!?!?!?! קורט היה ילד שלא זכה לטיפול שמגיע לילד ממוצע וביטא את זה במוזיקה שלו, ולא ניראה לי שאם הכל היה פוזה השירים שלו היו מצליחים כל כך!

eorion

New member
בלי קשר

אם הכל פוזה, אז איך זה שמליונים אוהבים את אבריל?, אני יודע שזאת לא פוזה, (מה שקורט היה) אבל יש כאלה שכן חושבים ככה, וגם אחרי ששהורים שלך מתגרשים, זה איך נגדיר לא "הולם" לכתוב עליהם מעל למיטה- Mom sucks dad SUCKs או איך שלא כותבים את זה, אבל את צריכה להביע תדעה שלך, אם ההצעות שנתתי לך לא היו טובות תגידי את דעתך.

eorion

New member
זאת כמובן, דעתי שלי.

ואם היא לא נראת לך, תגידי את דעתך, בצורה הגיונית, אשר לא פוגעת בזולת...

life style

New member
ו....

הדעה שלך זה שהוא היה פוזה? כי אם הוא היה פוזה אז אני באמת לא יודעת מה זה זמרי פופ.... פתאום כשיוצא האלבום שלהם כולם חוטפים התמוטטות עצבים,כולם נזכרי םשהיה להם אבא שהיה דופק אותם בגיל 3 ואמא שהייתה שורפת ואתם סיגריות.... קורט ממש לא היה פוזה (לפי דעתי) הוא היה מתוסבך באמת... כי בן אדם שהוא פוזה לא יתאבד.....

eorion

New member
לא לא אמרתי שזאת הייתה פוזה

רק אמרתי שהוא לקח את זה קצת יותר מדי רחוק."HE TOOK IT ALL TO FAR, BUT... HE COULD PLAY GUITAR" דיוויד בוואי... המוזיקה שלו מצויינת, ובבקשה אל תשווי אותו לזמרי פופ אוקי? ובן אדם מסומם כן התאבד... אני לא אומר שזאת פוזה...

life style

New member
אוי...

השוותי אותו לזמרי פופ.... טוב אז כבודו של קורט המנוח--> סליחה הוא באמת לקח את זה יותר מידי רחוק אבל למה? כי הוא לא קיבל עזרה כשהוא היה זקוק לה יותר מכל! במקום זה הוא הדחיק הכל עם הסמים והכי פשוט זה לזרוק הכל וזה מה שהוא עשה זרק הכל! אז בהתחלה לא כל כך הערכתי אותו בגלל העובדה שלא התמודד עם הבעיות שלו אבל אני עם הזמן עם השירים שלו והכל הבנתי את המצוקה שהוא היה שקוע בה...... עצוב...(ולא בטיפה אחת של ציניות)

eorion

צודק - הדעה שלי זו הדעה שלי והדעה שלך זו הדעה שלך. פשוט קצת היתעצבנתי שמישהו שמעריץ את נירוונה חושב כך, אבל בכל זאת הכל סבבה

טוב , בקשר למה הכי תרם לנירוונה

להפיק את המוזיקה שלה , לדעתי זה שילבו של כמה גורמים , בראשם עומדים דייב ,קורט , וקריסט ומה שכל אחד לחוד וכולם ביחד הביאו אותם - מטעני הילדות , השיעמום ממקום מגוריהם , הכישרון המוסיקלי וכו' כל אלו ועוד הביאו כולם לשילוב שיצא את הלהקה. בקשר לסקר השני , יותר מדי מתאים לפורום פסיכולוגייה. זה לא מתפקידנו לשפוט את קורט , אנחנו לא מכירים את ילדותו , ובכל אחד יש צדדים של פוזה ופינק אך מאדך גם צדדים עצובים שכן היו קשים ...

Runaway Train

New member
אני בדיוק באתי להודיע שאני

עוזבת את הפורום ואז קראתי את ההודעה של...וואי סתלח לי אחי שחכתי את השם נו אתה הבלונדיני!!! וזה הסיבה שבאתי לכתוב כאן!! הפורום הזה נהרס ...ממש נהרס כל הפרחות שנכנסות לכאן.. בסדר בהתחלה היה בסדר פה ושם..אחת שתיים. אבל דיי נכנסים לפה כבר איזה עשר! והמון המון פשוט עפו מכאן הפורום הזה הפך לפורום בריטני ספירס צעיר..כל ההודעות שהחדשים (בלי לפגוע באפחד! חלקכם ממש מגזימים!!) משאירים פה...אני לא יודעת עם לצחוק או לבכות וזה מבאס ממש.. זה נשמע דפוק לעזוב בגלל זה..אבל לאט לאט יורד לי החשק מהפורום הזה ויורד לי החשק להיכנס לכאן כי אני יודעת בדיוק מה הולך להיות כתוב כאן!! אז יופי אתם יכולים לחשוב שאני חושבת שאני יותר מאנשים מסויימים כאן בפורום ואני לא....פשוט נכנסות לכאן (בלי לפגוע ,שוב!) פרחות!!!!!!!! ואין לי שום בושה להגיד את זה לכן ,ממש פרחות קורט שווה קורט זה קורט הכי חמוד! אני תמיד יעריץ אותו ובלה בלה בלה וכל האוף טופיק המזדיין הזה... אתם לא חושבים שצריך לעשות משהו????? אתם נהנים מזה בכלל?? תראו כמה עזבו אותנו בגלל זה...:( צתריך לחסום את המפגרות האלו.. נ.ב ההודעה הזו נראית עצבנית...אבל וואלה היא לו...היא נכתבה בביאוס

Runaway Train

New member
לא* ועוד משהו...

אל תכתבו לי "תקחי את הפורום בידיים ותרשמי הודעות ותנסי להשקיע " וכל הבולשיט הזה...כי אני כתבתי את ההודעה הזו כהודעת ייאוש!! אני מתכוונת שכבר כמה ניסתי להחיות את הפורום הזה? מישהו זוכר? ואמנם הצלחתי...אבל עכשיו כבר אי אפשררררר אין מה לעשות שזה תלוי באנשים כאן הם כותבים הודעה וזהו והלך הכל

ב נ נ י

New member
לא אל תעזבי...

לא יהיה כיף בלעדייך, למרות שאני מכירה אותך קצת, עדיין אני חושבת שאת ממש נחמדה...

life style

New member
לא שאני רוצה ש...

תעזבי או משהו את נריאת לי אחלה ילדה אבל... הדלת תמיד פתוחה ואנחנו לא יכולים לעשות כלום! לפורום כולם יכולים להיכנס ואני לא ארוץ אחריהם עם קילשון כדי שהם ילכו! אז יש שתי ברירות: 1.להישאר ולסבול אותם 2. ללכת במה את בוחרת?

ב נ נ י

New member
זהו...

תיראי מה יותר טוב לך... אחרי הכל תמיד יש אנשים חוץ מאלא שלא מוצאים חן בעיניך (אולי אני אחת מהן, אני אפילו לא יודעת, אם כן מצטערת~!) שיהיו שמחים לדבר איתך תמיד...

למעלה