אוף

משהו אחד שלא ממש הבנתי ואני חייב לשאול

דיברתם חודש וחצי, לא היה תיאום ציפיות, שיתוף כיוון מסוים שהדברים הלכו אליו?
הרי בחודש וחצי של שיחות גם אם לא אינטנסיביות ברור מה מחפשים, ידידות, חברות, סקס ואיך רוצים את הדברים גם, אז מוזר שנפגשים גם אם זאת פגישה ראשונה הדברים לא ברורים כל כך.
אם הכיוון היה מיני ושנפגשתם פתאום יש בקושי חיבוק ברור שמישהו או שני הצדדים לא בעניין.

sharoms

New member
לא מבינה מה מוזר לך

דברנו הרבה על תחביבים משותפים שלנו, על המשפחות שלנו. בכלל לא על תאום ציפיות.
אבל הכרתי אותו דרך מודעת הכרות והיה ברור לכול הצדדים מה הציפיות שלי. דווקא מצא חן בעיני שהוא לא חפר לי ב-"למה את עושה את זה" ואיך אני מרגישה עם זה. הוא לא מדבר גסויות (בינתיים) ולא שולח תמונות של הזין שלו. הוא ממש חמוד.
בכל מקרה כבר כל הפוסט הזה לא רלוונטי כי הוא ענה.

sharoms

New member
לא שאלתי אותו על זה. אני אשאל כשנפגש שוב אם

הנושא יעלה.

אחלה בהצלחה

ודרך אגב,לא על כל דבר צריך לדבר.. שחקי קשוחה כאילו לא הזיז לך שלא התקשר.. אם את לא תגלי לו מבטיח שגם אנו לא נגלה..

אם היה ברור לו מה הציפיות שלך והיה תיאום

ציפיות אז כנראה הוא לא בעניין, אחרת אני לא רואה סיבה ששני אנשים שרוצים משהו פיסי/מיני יפגשו והוא לא ינסה אפילו שברור לו שאת רוצה ויהיה רק חיבוק, עברנו את גיל 16

sharoms

New member
נחכה ונראה. שאלתי אותו על שבוע הבא

והוא אמר שאין בעייה להפגש באחד הימים לקפה. נראה אם אני הדובי יתן לי רק חיבוק או תהיה גם נשיקה סוערת.

תאום ציפיות?

לפני שנפגשים אי אפשר לדעת.
ולמה הכל צריך להיות ברור כל כך? אפשר לזרום...

דווקא בגלל שאפשר לזרום, ואחרי שמדברים חודש

וחצי, וברור שהעניין הוא סקס ואם האישה מעוניינת בסקס, ואז אחרי הכל יש רק חיבוק מצד הגבר, או שהוא לא מעוניין או שהוא קיבל רגליים קרות ולא מוכן לעשות את הצעד ולבגוד מבחינתו (לפי מה שהבנתי מהשרשור הם שניהם נשואים לאחרים).

כוחן של שמועות

מאיפה הבנת ששניהם נשואים?
היא לא כתבה דבר כזה, זו היתה רק השערה של מיציל׳ה.
אבל עזוב נשואים... אני שמעתי שיש לה דורבן מחמד שמענג אותה והשמן דובון היה פעם ראש לשכתו של אנסי קצב ועכשיו הוא הנהג של מאיר שטרית.

יש הבדל קטן (בציניות בשבילך) בין שמועות להסקת

מסקנות, אם הן נכונות או לא.
להלן העובדות:
1. היא מציינת בפירוש שהיא מחפשת מאהב, המילה מאהב משמשת לתאר מצב של מישהו שיש לו בן זוג ויש לו רומן או סקס עם מישהו אחר בדרך כלל.
2. היא התכתבה איתו לדבריה חודש וחצי, בדרך כלל אחרי כמה שיחות והתכתבויות עוברים לטלפון, אלא אם אתה נשוי ודואג לא להתגלות.
3. הוא לא ידע איך היא נראית, שוב לא להחליף תמונות לפני פגישה מעידה על דיסקרטיות וזהירות קצת חריגה לרווקים.
4. היא לא הולכת לצימרים כי זה מגעיל אותה, שוב צימרים זאת פלטפורמה לפגישות דיסקרטיות של נשואים הרבה פעמים, לא מחייב כמובן אבל אפשר להבין מההקשר.
5. גם אחרי הפגישה היא שלחה לו מסר ולא התקשרה.
6. הם לא מתכתבים בסופ"ש בדרך כלל.
7. דיברו על המשפחות שלהם, משפחה זה בדרך כלל בעל/אישה וילדים בהקשר הזה.
8. היא אהבה שהוא לא חפר לה על למה היא עושה את זה ואיך היא מרגישה עם זה, נראה לי שדי ברור פה שהכוונה ללמה היא הולכת עם מישהו אחר וכו'.
9. עכשיו אתה כמובן יכול להסיק מה שאתה רוצה, אני הולך במקרים האלו עם העובדות והאינטואיציה שלי.

מצד אחד מרשים

אבל מצד שני...
מה זה אומר עלינו (עליך ועלי), שאנחנו עסוקים כל כך בחיים של בחורה שאנחנו בכלל לא מכירים.
וואו, פתאום אני מרגיש קצת לא טוב.
הלכתי לחפש לעצמי חיים.
ביי

איזה כבדה אני

חודש וחצי של דיבורים חופשי יכולים לקרות אצלי. יש תקופות שהזמן נזיל אצלי. אני בחורה שאוהבת סקס ממקומות עמוקים ביותר, לא יכולה לנהל שיחות כאלו עם גברים שלא פגשתי ולא התחברתי אליהם ממקומות אחרים.
לא יהיה תאום ציפיות כי לא תיהיה שיחה כזו.
לא יהיה סייבר סקס ותהיה פגישה ראשונה די לא נינוחה מצידי. אבל מי שכן יתאים לי ואני לו יקבל בסופו של דבר בחורה מינית בינית ביותר.

sharoms

New member
בדיוק כמוני. אני לא בקטע של סייבר סקס או

לחפור בכוונות. הכוונות די ברורות לדעתי ונשאר רק לבדוק שהוא אדם מעניין, נחמד, מנומס ושאנחנו נמשכים אחד לשני.
אני יכולה להעיד שהפגישה הראשונה היתה דיי נינוחה בשבילי באופן מפתיע אבל היה לי מזל כי נפלתי על אחד ממש חמוד.

שתי הערות קצרות

1. הטריד אותי כשקראתי איך זה שהוא כזה שמן וכשהתחבקתם הרגשת משהו זז למטה.. הבטן לא הפריעה?
2. זה באמת מספיק לך שמישהו הוא נחמד, מנומס ולא שולח תמונות של הזין שלו כדי להפוך אותו למאהב שלך והשאלה היחידה הרלוונטית היא האם הוא רוצה אותך?
אם כבר מאהב, למה לא כזה שאת נמשכת אליו ומתלהבת ממנו?

sharoms

New member
תשובות

צודק. לא באמת הרגשתי משהו למטה. הבטן חצצה ביננו

אני מאוד נמשכתי אליו. בדרך הביתה כבר התחלתי לדמיין אותו מזיין אותי והתלהבתי נורא, אחרת לא היה אכפת לי אם הוא יוצר קשר או לא.

דוזורם

New member
האמת

שאת אחת הנשים הלא ברורות
בשרשור הזה, קראת לו מכוער, שמן, שמנצ'יק, קלוץ, נראית הרבה יותר טוב ממנו, דובי
ומצד שני הוא מצא חן בעינייך ואת מעוניינת

נראה גישה ממש מתנשאת ועוקצנית למישהו שאת מעוניינת בו

nadavnaaman

New member
יכול מאוד להיות שמדובר

בחוסר ביטחון מצידו.
הבן אדם לא נראה אטרקטיבי, נפגש עם כוסית על ובטוח שאין לו סיכוי אז לא מתקשר כדי לא להתאכזב או לבייש את עצמו.
נשמע מצחיק או קטנוני אבל זאת בהחלט אפשרות.

למעלה