אוף

Anigodin75

Member
עם איך שהיא עפה על עצמה-הפיל יזיין את הציפור רק שיקוו שפרי אהבתם לא יהיה דמבו

sharoms

New member
מאוד מקווה שלא יהיה "פרי אהבה" מהזיון

הזה. אני מסודרת עם התקן אבל הבהלת אותי בכל זאת.

tatiana6

New member
התקן?

אותי הריון הרבה הרבה פחות מפחיד ממחלות מין. אני מודה, אני פרונוידית-על בעיניין הזה.
יש לי שאלה רצינית, אם, נגיד, ילך עם בחור הזה, באיזה שלב תוכלו לוותר על הקונדום מבחינתך? זאת אומרת, את תכריחי להביא אותו לפגישה הבאה שלך את רשימת בדיקות דם עדכנית שהוא עשה, או שזה קטע של הרגשה, אינטויציה ואימון?

sharoms

New member
בדיקות דם זה הכרח מבחינתי בשביל לוותר על

קונדום. לא סתם בדיקה עדכנית שהוא עשה בחצי שנה האחרונה אלא בדיקה עדכנית ששנינו נעשה ביחד ונקבל תוצאות עוד יותר עדכניות.
דווקא בגלל הקטע של המחלות (גם אני פרנואידית) מוצא חן בעיני שהזכר הספציפי הזה הוא שמנדריק קלוץ וביישן. הוא לא עושה רושם של בליין ורודף שמלות אז הסיכוי יותר קטן שהוא נשאי של חולרות.

דוזורם

New member
מספיקה פעם אחת, לא צריך..

יותר מזה
וזה לא שהחיידקים בוחרים אצל מי מעניין ואצל מי הוא סתם שמנדריק וקלוץ

אגב הטעות הכי גדולה לדעתי זה אלו שחושבים

שאם הם שוכבים רק עם הבן זוג שלהם אז הכל בסדר ובטוח, אי אפשר לדעת מי בוגד עם מי ומה יש למי שבוגדים איתו.
אז נכון שלא הגיוני לשים קונדום עם בעלך אם את על גלולות, אבל צריך לדעת ולהכיר את הסכנה.
ועל מנת ליישם במקרה שלנו, המאהב יכול להיות הילד הכי טוב בעולם, אבל אם אשתו בגדה עם מישהו שחולה או יש לו משהו אז היא מביאה לו את זה במתנה, וממנו אל המאהבת.

sharoms

New member
צודקים. בשביל זה תודה לאל יש היום בדיקות דם

אני רק זרקתי הנחה שהוא פחות שרלולולו מזכרים אחרים בגלל שהוא קלוץ. אבל כמו שמיצי אמרה, יכול להיות שיש לו עבר עשיר כשלעצמו.
זה ניסוי וטעייה ,ההנחה שלי היא שהוא נקי ועכשיו צריך לאשש או לשלול את הטענה

מכיוון שהוא "מאהב"

גם ההווה שלו יכול להיות מסוכן.
אין לך מושג מה אדם עושה כאשר הוא לא נמצא איתך!!!

אגב, החלטת לנהל מערכת יחסים מינית מהצד- לפחות תהיי מספיק אחראית לשים קונדום ולשמור על הבריאות של בעלך. נראה לי המינימום..

אין מושג מה הוא עושה מהצד, ובעיקר מה אשתו

עושה מהצד ומביאה הביתה, בדיוק כמו שאני מניח שלאשתו אין מושג מה הוא מביא הביתה מ SHROMS למשל אם יש לה משהו (ואני לא רומז).

tatiana6

New member
לדעתי

חיבוק בסוף דייט זו כבר תשובה שלו שהוא לא מעוניין.
ובאופן כללי, בשבילך, אני חושבת שאת צריכה לצאת יותר. תמצאי לך חברה אם אין לך, ותצאו קצת לראות את האנשים בעולם האמיתי.

sharoms

New member
את מוכנה להרחיב? חיבוק בסוף דייט זה אומר שהוא

לא מעוניין???????????????????????????????

tatiana6

New member
הייתם מתנשקים אם יש כוונות לדייט שני

לא משנה מי לא רצה, הוא לא עשה צעד לנשיקה או שאת דחית אותו.

את מתנשקת אם כל 'אולי' בדייט הראשון?

חיבוק זה יותר ממספיק.
רגע, תנו לנשום!!

רקקק רגע!

יש לכן מילון מונחים מה כל מחווה בסוף דייט אומרת?
אז אצלי זה תמיד (כמעט) נגמר בסקס בסוף דייט, מה זה אומר עלי בעצם?

למעלה