אוף :(

ooooooofri

New member
אני כן!

מהחלון של החדר שלי אני רואה ת´שכונה ותמיד ת´חברים שלי באים ועוברים לייק אולוויז ולפעמים מישו מהשכבה הולך עם נרגילה ואני הולך לעשן איתו אבל דוגרי רואים פה רק ירוק מה זה מושקע פה הכל ירוק ואז בסוף יש חומה עם צמח מטפס עליה ומעל החומה הכביש הראשי יענו השכונה שלנו מתחת לאדמה

EInatVera

New member
תודה רבה לכל המשתתפים ב..

חחחחחחחחח השארתי אותכם במתח (לא ממש....) ועכשיו נחזור לנושא "תודה רבה לכל המשתתפים ב.." נושאון שירשורפלצת שלי ומי שלא זב"שלו (אל תחשבו שאני פרחה או צפונבונית או משהו כזה כי אני רומנית-מרוקאית גאה!)

N i f r e d i L

New member
אני רואה...

טוב, יש לי 2 חלונות... אני רואה את המגרש חנייה, גינה קטנה בחנייה, בניינים אחרים, כביש [בקצה של החניה], מכוניות... ופעם יכולתי לראות את הים [מרחוק] עד שבנו בדרך בתים...

EInatVera

New member
כולם...

למחוא כפיים למשתתפ/ת (אני לא בטוחה בגלל שאין שום דבר בהודעה המעיד על מין הכותב (בעעעע המורה שלי ללשון!) הרביעית בנושאון שירשור פלצת מס´ 2 גם את/ה מוזמנ/ת להצטרף לנושאון מס´ 2 בשירשור פלצת (לא זוכרת מי אמר/ה את זה פעם ראשונה אבל זה נתפס אצלי במוח) כל מה שאתה צריך/ה זה לרשום מה את/ה רואה מחוץ לחלונך אחרי הודעה זאת.

N i f r e d i L

New member
טוב, זה לא כ"כ בעיה...

פשוט מסתכלים בכרטיס האישי, שם בד"כ כתוב... את זה אני אשאיר לך...

עדי18

New member
אני רואה....

את הבתים של שכנים שלי שגרים מולי ואת הביניינים פה....וזהו בערך(אני בעליית הגג אז לא רואים הרבה מהחלון...) ודרך החלון שבתקרה רואים את השמיים.....

EInatVera

New member
בגלל שזה ירד למקום שלישי:

קפיץ קפוץ הופה היי (שיר איתנו את ההופה הופה הי..)

מסכן פגע...

לא עדיף שירשורים קטנים ? (ואולי לשרשר אותם אחר כך..) פעם אני הגעתי לשירשור של 320 תגובות בערך, ומחקו אותו...

למעלה