אוף :(

ChipsMan

New member
יאסר הדוגמן

הייתי חייב להרוס

EyalGoor

New member
למה כולם גונבים לי את התמונה

מהכרטיס אישי? יש עליה זכויות יוצרים אתם יודעים

ChipsMan

New member
../images/Emo46.gif

יש לי את התמונה הזו מלפני שנים. אני מכחיש בתוקף את כל הטענות נגדי. כיום, התמונה שייכת לאוסף תמונות של יאסר שאני אוסף ולא לכרטיס האישי שלך
. נ.ב. התמונות באוסף שלי נאספו מכל מני אתרים באינטרנט, כולל אתרי חדשות. והנה עוד אחת

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo41.gifקטע מכללי הפורום../images/Emo41.gif

שרשור יתר אם הנושא עליו אתם מעוניינים לדבר אינו קשור לשרשור מסויים (אפילו אם זה השרשור הפעיל ביותר כרגע), נא לא לשרשר לשם. אני מודע שרבים האנשים שאוהבים "שרשורי-פלצת" אבל הם תוקעים את המחשב לגולשים אחרים וזה מאוד לא נעים. במידה ואראה הודעות לא קשורות המשורשרות אחת לשניה במטרה ליצור "שרשור-פלצת", מאחר ואין לי אפשרות להפוך הודעה משורשרת להודעה חדשה, הודעה המשורשרת ללא סיבה תימחק ותכתב מחדש בשם כותב ההודעה בתור הודעה חדשה. _____________________________________________________--- במקרה זה לא אמחוק את השרשור, אך אבקש שלא לנסות בכוח ליצור את השרשור הארוך ביותר בתפוז, כי זה ממש סתם. השרשור הארוך ביותר היה שרשור שבאמת מגיע לו, משחק מי רוצה להיות מיליונר בפורום סרטים מצוירים. שרשור שכולו בנושא אחד ושרשור נהדר שאני מאוד ממליץ לקרוא...

ooooooofri

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח פגע שרשור פלצת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי:) ד"א כנס לצ´אט

למעלה