אוף ]=

אוף ]=

קורה לכן שהחבר נמצא הרבה זמן בבסיס, ודווקא כשהוא חוזר סוף סוף אז אתן במחזור? זה כזה הורס.. מה אתן עושות במצבים כאלה? זה מפריע לכן לתפקד? אתן מסוגלות להתמזמז איתו וכאלה (אולי אפילו יותר)? אתן משתפות אותו בזה?

McBlack

New member
האמת שלא קורה, זה מתחיל לי בראשון ונגמר רביעי

אבל אם זה ברגילה זה די מבאס. נראה לי שכבר אמרנו על זה פעם בפורום... לי זה לא מפריע במילא X:

מאורי6

New member
פעם אחת הוא חזר כשהייתי במחזור

עם האקס הייתי שוכבת במחזור... אני לא מתכוונת לחזור על זה עוד פעם.... פיזית זה היה בסדר גמור אבל ההרגשה הייתה שאפילו את הימים בחודש שנועדו לנקיון של הגוף אני לא מצליחה לכבד ולהתאפק. אבל כשהייתי מנסה להגיד לו שאני לא רוצה.... לא משנה לא נפתח את זה לגמרי עכשיו=\ ועם החבר.... התחרמנו כזה עד שאמרתי לו שאני במחזור ושאין לי כוונה ל...זה
זה היה נוראי מבחינתי אפילו להוציא את זה מהפה וכ"כ פחדתי שגם הוא ילחץ עליי ויגרום לי להרגיש ממש כמו הזונה הפרטית שלו. הייתי בהלם טוטאלי כשהוא לא לחץ ולא שאל.... אולי לחלק מכן זה נראה ברור מאליו שהוא לא ילחץ ושאני לא צריכה לשמוח או להיות בהלם.... אבל דברים כאלה...הדברים הכי קטנים וכביכול ברורים מאליהם.... גורמים לי להלם ולאושר. קיצצצצ חפרתי כל כך=\

OgaliO

New member
באמת מבאס ..

שמעי, זה לא אסור לשכב כשאת במחזור.. מצד שני, זה גם לא נראה לי הכי הגייני וכייף .. ממ, מה עושים במצבים כאלה
נורא פשוט חח, מתאפקים.. אני לא אשכב איתו כשאני במחזור. יש מליון ואחת דברים אחרים שאפשר להנות מהם חוץ מהלשכב עצמו חח.. ואממ, זה מפריע לתפקד מהבחינה היחידה שאני דיי ממוטטת מכאבים..
ו.. כן משתפת. דווקא יצא לנו לדבר על זה. הוא לא כ"כ מבין בזה בדיוק וזה.. אז שאל אותי מה עדיף, מה יותר טוב, מה אני מעדיפה .. חח יש לי אחלה קטע לספר לך, תכף אני אחשוב אם לעלות אותו לפה

OgaliO

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

איזה יום אחד היינו בעניינים.. ואמרתי לו שאני עוד שניה גומרת [לא מחדירה], אז הוא נבהל כזה והפסיק.. שאלתי אותו מה קרה למה הוא הפסיק .. אז הוא אמר "מה כי אם תגמרי זה ישפריץ עליי ועל המיטה כמו אצלנו [אצל הבנים] לא ?"
חח.

McBlack

New member
jjj eize mevaes

lamrot shehaex amar li shegam anachnu yecholot echshehu veafilu her'a li tmunot (ich, aval mamash ich. looks fake) vehesbir shekacha anachnu yecholot ligmor mihit'askut kolshehi balemata. jjj. dunno.

OgaliO

New member
לוקח לי שעה לקרוא את התגובות שלך ככה חח,

לא נורא, בכל אופן, כן אני יודעת שזה אפשרי, אבל אז זה ממש לא היה קרוב לזה.. סתם רגילה חח
. כן הוא קצת מפגר בקטע הזה, אבל לא נורא, לאט לאט הוא לומד

../images/Emo202.gif אגב מצאתי את עצמי פעם מסבירה לחבר

בצורה ממש ידידותית ולא מגעילה(!) על המחזור, תפקידו, אורכו, וכו' כי משום מה אף אחת לא עשתה את זה לפניי.

אני כמעט עשיתי את זה../images/Emo6.gif

ואז עצרתי ושאלתי אותו אם בא לו בכלל לשמוע את זה, הוא עשה פרצוף נגעל ומלמל שלא

מסתדרים..

אני זוכרת שהוא היה יוצא והיינו במחזור, אז לא היינו שוכבים.. אבל יש עוד שיטות לענג אחד את השני.. שהייתי במחזור דווקא הייתי יותר חרמנית.. חח

מה שמציק זה

שכשאני במחזור אני לא מסוגלת לשכב איתו (גם כאבים וגם לא היגייני ולא כיף) וגם לא מתה על מזמוזים בזמן שאני במחזור. זה כאילו משבית אותי לגמרי. ודווקא ביום שהוא חוזר. אוף ]=

למעלה