אוף ]=

Clueless Maiden

New member
יואו

סיפור חיי. זה קורה ממש עכשיו. אממ, כן, אני מספרת לו שאני במחזור. זה ממש מגעיל אותו וממש לא אכפת לי. אם אני סובלת מכאבי מחזור, שהוא יסבול מהגועל. זה לא מפריע לנו להתמזמז בכלל, אבל מן הסתם אי אפשר לשכב, כי זה באמת קצת מגעיל מידי.

בטח שאני משתפת אותו

הוא הראשון לדעת נראה לי
הממ מה עושים? באמת מתאפקים. הוא כל הזמן מבקש, אני צועקת עליו שהוא מטונף (
) ו.. כמו שכבר אמרו פה, יש דרכים אחרות להינות
יש כאלה שלא מפריע להן לשכב במחזור.. לי אישית מפריע. ממש עכשיו כשהוא יצא ביום כיפור הייתי במחזור, אבל ביום שבת כבר נגמר לי
(יש לי מחזור של 3 ימים
) אז ניצלנו את זה שאני מהירה ו.. עניינים.
קיצר, תתאפקו יא חרמנים!

devilz

New member
מממ... קרה...

פעם אחת דילגתי על מחזור... (זה היה אחרי שהוא סגר 21... וממ.. הייתי חרמנית....) אבל בדרך כלל זה תלוי ברמת החרמנות.. בעיקרון זה מפריע לי... בטח שבשיא המחזור... אין מצב לכלום.. אבל לקראת הסוף... יש על מה לדבר..

את מתכוונת שדילגת בעזרת הגלולות?

זה אחד הדברים שטובים בגלולות...אפשר להמשיך לקחת ברצף בלי לעשות הפסקה ואז לדלג על מחזור. הרופא שלי אמר לי שאני יכולה כבר מהחפיסה הבאה לעשות את ה"טריק" הזה.. אם יהיה צורך אני באמת אשתמש בזה. בארצות הברית זה כבר הפך להיות נפוץ. לבנות שם יש מחזור משהו כמו 4 פעמים בשנה, פשוט בארץ זה עדיין לא נכנס חזק הקטע הזה, אבל זה נשמע לי אחלה..

מאורי6

New member
זה לא כזה בריא לעשות את זה הרבה פעמים

אם יש לנו מחזור זה לא סתם ככה.... זה נועד לנקות את הגוף ובלעבלעבלע... אז את יכולה לדלג על מחזור נגיד בשביל חופשה או כאלה... לא להפוך את זה להרגל... אני אישית אף פעם לא עשיתי את זה...

Clueless Maiden

New member
רגע רגע רגע

לדלג על מחזור? אלוהים, זה נשמע גיאוני. תסבירו לי בדיוק. אני גם לוקחת גלולות.

Jeanne D Arc

New member
הדבר הזה באמת לא בריא לגוף..

בעיקרון כשאת לוקחת חפיסה אחת, אחרי ה21 ימים שלקחת גלולות אז את בשבוע הפסקה.. אם את לא רוצה שהמחזור יגיע את מתחילה את החפיסה הבאה ישר אחרי שהחפיסה שלפניה נגמרה.. כלומר אין הפסקה בין החפיסות.. לא יודעת מה התוצאות, לא ניסיתי אף פעם.

לא חושבת שזה כל כך מזיק

הרופא שלי דווקא דירבן אותי ללכת לפי השיטה הזאת.. בעיקר בגלל שהוא יודע שיש לי חבר חייל שלא חוזר כל יום הבייתה ויכולים לפעמים להיות מקרים שהמחזור ייפול לי ביום שהוא חוזר. (אגב, זה שזה מנקה את הגוף לא אומר שאי אפשר לדלג על זה. הרי גם לבנים אין מחזור והגוף לא מתנקה כל חודש..)

הרופא שלי אמר

שאם אני מדלגת על כמה מחזורים זה לא גורם להצטברות של דם מכל המחזורים שדילגתי עליהם..פשוט לא

LemonLimeLilach

New member
זה לא מחזור אמיתי

כמו שיש לבנות שלא לוקחות גלולות, כי הרי גלולות מונעות את המחזור. מחזור על גלולה הוא בקושי מחזור... בארה"ב זה לא שמדלגים, יש גלולות חדשות כאלה שמקבלים איתן מחזור 3-4 פעמים בשנה, משהו כזה. נקווה שזה יגיע לארץ

כן.. וזה הולך להגיע לארץ

זה רק עניין של זמן, ככה הרופא שלי אומר. בנתיים הוא המליץ לי לדלג על מחזורים מתי שצריך עקב העובדה שהחבר שלי חייל שחוזר הבייתה פעם ב..

Jeanne D Arc

New member
לא יודעת כבר

זה נראה כאילו הוא מנסה להתחמק ממני כל הזמן אז אני מרפה ועוזבת אם הוא לא רוצה אז אין מה לעשות, לנהל קשר עם עצמי ני יכולה לבד בבית

למעלה