אוף ]=

טוב.. יכול להיות שפשוט נכנסתם לשיגרה

ואתם זקוקים איזה בילוי זוגי לא שיגרתי שיצית מחדש את הלהבה.. בכל מקרה אני מקווה שהכל יסתדר לכם על הצד הטוב..

devilz

New member
פרוט...

מנהסתם עם גלולות
איך עושים? פשוט מאוד.. פשוט לא עושים הפסקה.. ממשיכים ישר לחבילה הבאה... עשיתי את זה פעמיים... פעם אחת המקרה המדובר ופעם שנייה בטירונות... בעיקרון.. אפשר לדלג על 3 מחזורים בלי הרבה דאגה... זה לא פוגע בכלום.. בקשר לזה שהמחזור לא בא בלי סיבה.. בעיקרון .. את צודקת.. אבל המחזור שמקבלים בזמן לקיחת גלולות הוא לא מחזור טיבעי אלא מלאכותי... אז זה לא אותו דבר... מצד שני.. אני לא גניקולוגית.. סתם שאלתי אחת...

McBlack

New member
oi magniv, aval ze lo gorem lekach

sheachar kach hamachzor shelach matchil miyom acher veze lo sadir kmo kodem? btw about the pills in the army - when do you take them? ki tzarich beshaa kvua... \=

devilz

New member
לוקחים בשעה קבועה../images/Emo3.gif

.. הוא סדיר.. אני מקבלת אותו בהפסקה...

devilz

New member
לוקחים בשעה קבועה../images/Emo3.gif

.. הוא סדיר.. אני מקבלת אותו בהפסקה...

McBlack

New member
nichashti shezot shaa kazot, ze

mamash dafuk, ani lo mitkavenet lihiot era kol yom bashaot haele \= i'm getting old and all
lach yesh aruchat tzohoraim kvua? X:

devilz

New member
בעיקרון..

בטירונות יצא מצב שהייתי לוקחת בין 6 ל-10 כזה...

למי? לי?

לי אין ארוחת צהריים קבועה. וקשר לשעה שבחרתי -> 10 יש לי תזכורת קבועה בפלאפון כל יום בשעה 10 וככה אני דיי מדייקת בשעה רוב הזמן |(חוץ מכמה פעמים שפישלתי קצת כי הגלולות לא היו עליי ולא היו זמינות..)

Lost Lullaby

New member
כיבוי האורות בכל יום הוא +- באותה שעה

כנל לגבי ארוחות בוקר\צהריים\ערב- פשוט שהגלולות תמיד יהיו עלייך. חוצמזה את את לוקחת בשעתיים אחרי או לפני היום שלפני זה לא נורא... העיקר לא לשכוח

devilz

New member
../images/Emo45.gif.. אנחנו גם הזכרנו אחת לשניה כל הזמן..

למעלה