אוף!!

Philip Jr

New member
סתם שתדעי TASHA

אני בטוח יצא איתך לפני שאני אצא עם דנה211086 סתם כי היא קראה לנו טיפשים! בנים אוהבים בנות שאוהבות את עצמן. בנים אוהבים בנות שיודעות את הערך שלהן. בנים לא אוהבים בנות שמכלילות עליהם תיאוריות מגוחכות עוד לפני שהן פסעו לתוך הבר.. אז ל - TASHA - תהיי בקשר, ולדנה - לא!
 

דנה 211086

New member
חוצפן!

כתבתי שרוב הבנים טיפשים לא כולם. וזאת לא תיאוריה מגוחכת זה בדוק ונכון.... אז אתה לא תצא איתי איזה באסה לי.... רק שתדע שהרבה בנים כבר עמדו בתור בשביל לצאת איתי, אז אל תשפוט אותי כשאתה לא מכיר אותי.
 
מזדהה עם כמעט הכל...

רק שאני שנה מעליך! ואמנם כל החיים לפנינו אבל ראבאק , הספירה ל-30 התחילה ואני רוצה מישהו עד טו באב! השנה!!!
 

tasha11

New member
באוניברסיטה

זו קצת בעיה.. אני לא לומדת משהו סטנדרטי, אני לומדת עיצוב בבצלאל (כימיה זה רק אחד מהקורסי חובה..) וכמו שאתם מבינים- יותר מ70% לא אוהבים בנות.. ומי שנישאר- תפוס. הסיכוי היחיד שלי הוא באוניברסיטה העיברית, אבל עד שאני יוצאת מהקמפוס הם כבר סיימו ללמוד ממזמן.. זו אחת הסיבות שאני לא יוצאת כ"כ- אין לי כוח, אני מסיימת ללמוד יחסית מאוחר ואני עוד נשארת לעבוד בסדנאות ככה ש 20.00 זה מוקדם.. השותף שלי מציע לי לפעמים לצאת איתו אבל החברים שלו לא ממש הטעם שלי. אחותי פעם אמרה לי שאני נראית יהירה כשאני מגיעה למקום חדש ואני לא מכירה אף אחד, אני לא שמתי לב לזה כי כשאני מגיעה לכזה מקום אני נורא ביישנית, אז אני עומדת בפינה עם ידיים משולבות בד"כ.. אני מודעת לשפת גוף שלי- עכשיו- ואני מנסה לתקן, השתפרתי אבל כנראה שלא מספיק.. לילה טוב לכולם
 
את מוצאת סיבות למה לא

לא רוצה לצאת עם השותף בגלל החברים שלו... אממה, העניין הוא לא הם אלא את והבחורים שנמצאים במקום אליו את הולכת. ככה קשה למצוא בן זוג במציאות.
 

TEPELA

New member
לדעתי תפסיקי לחפש

ואס הוא יבוא על סוס פוני ירוק.
 
דווק סוס פוני ירוק ? ../images/Emo205.gif

כמו בקוסם מארץ עוץ ? (הסוס עם הצבע האחר?)
 

b l a c k eyes

New member
קבלי הזדהות אחותי../images/Emo201.gif

גם אני ביישנית וקשה לי בקטע הזה.... וגם אני גם מרגישה לפעמים שבחיים אני לא אמצא את האחד בשבילי.... אבל אומרים שזה בא דווקא כשלא מצפים לזה.
אז אולי עדיף להיות אופטמיים ולא לבזבז את השנים האלה על תסכולים ומחשבות על "מתי יגיע תורי?". ותאמיני לי אני מכירה את ההרגשה
 
לא מאמינה במשפט הזה

"זה בא דוקא כשלא מצפים לזה"... תאמיני לי שגם אני מתוסכלת מהמצב הרווקותי שאני נמצאית בו כבר די הרבה זמן וגם לי נמאס מהסטטוס הזה אבל המשפטי מחץ האלה (ותוסיפי לזה-יש הרבה דגים בים,לכל סיר יש מכסה וגו') לא שווים הרבה. זה משפטים שנועדו לעודד רווקות שנשבר להן וזהו. עדי אשכנזי פעם צחקה על זה באחת מהתוכניות שלה-" כן, אני אשב לי עם הפיג'אמת מיקי מאוס המרופטת שלי ופתתתתאוווםםםם הוא יקפוץ לי מתוך הארון של המטבח!!! כן !" ההפך- את רוצה שמשהו יקרה ,תתחילי ליזום,לצאת, להיפגש. לא שאני אישית עושה משהו בנידון אבל ברור לי שמלשבת ולחכות לו ולא לעשות כלום ,לא תצמח שום תועלת.
 
יש בזה משהו .

בסטטוס של רווקות , יש 2 אפשרויות בכרטיס של תפוז " פנוי\ה ומחפש\ת " שזה נואש , ויש את רווק\ה . גם להיות נשוי זה לא קל . ועובדה , אחרי חצי שנה גם עדי אשכנזי התגרשה . בכל מצב סטטוס יש את החסרונות שלו . כן , צריך לעשות עם זה משהו , זה לא בא לבד . . והנה , אפרופו גם השיר עכשיו של ברמן,אריק בגלגל"צ : "ועם הזמן אתה אומר , זה רק ילך וישתפר .. "
..
 

b l a c k eyes

New member
לא התכוונתי שצריך לשבת בבית ולחכות לנס...

צריך לצאת, לבלות, לפגוש אנשים (ברור שרק כך אפשר להכיר מישהו) אבל לאו דווקא מתוך מטרה מיוחדת שהיום תכירי את גבר חייך! הייתה תקופה שכל פעם כשהייתי יוצאת ציפיתי להכיר מישהו ושכל פעם הייתי חוזרת הבייתה בלי כלום הייתי מתייאשת, אבל את החבר שלי (האקס..) הכרתי דווקא במקום הכי פחות צפוי, אז אני כן מאמינה בזה שכשלא מצפים זה מגיע.
 

tasha11

New member
../images/Emo20.gif

תודה לכולם\ן על העידוד, משתדלת לעבוד על עצמי, תאמינו לי שהשתפרתי מהתיכון.. טוב, הולכת לאכול את ה
שהזמנתי. לילה טוב
 
למעלה