אוף!!

tasha11

New member
אוף!!

אני בטוחה שעברו פה על הנושא הזה מיליון פעם אבל נמאס לי לשמור את זה.. אהבה, כמה מחפשים פה?, אתם יודעים מה, אולי אפילו לא אהבה ברגע זה, זוגיות, בן זוג, מישהו לחזור אליו הביתה (ולא, אני לא מתכוונת אל הכלב\חתול\ דג זהב), שאני אדע שיש מישהו בחיים המונוטוניים והמשעממים שלי! למה כ"כ קשה למצוא מישהו נורמלי? ולא אני לא חושבת שאני בררנית מידי.. נכון, אני "רק" בת 25 ועדיין יש לי את "כל החיים" לפני, אבל מה אם אני רוצה מישהו עכשיו? זו בקשה גדולה כ"כ.. עד עכשיו גם לא היו לי מערכות יחסים ארוכות (יחסית, הכל יחסי בחיים נכון?). נמאס לי לחפש מישהו באתרים המחורבנים האלו, הבעייה היא שאני די ביישנית וקשה לי להכיר מישהו סתם ככה. לא ששם יש לי כזו הצלחה.. אפשר לומר שאני יפה (כבר שמעתי שאמרו-לא בפני- שאני מאוד יפה ואני רק צריכה לפתח קצת בטחון עצמי), אבל אני נמוכה וקצת מלאה (אבל באמת קצת). ומה? לא מגיע לי מישהו שאפשר להסתכל עליו? אני חייבת להתפשר? אני לא רוצה להתפשר! לפני כמה זמן עשיתי "סקר" קצר בין המכרים, למה אף אחד לא מכיר לי איזה חבר? מה התשובות? טוב, אז מישהי אמרה שאין מישהו שמספיק טוב בשבילי.. אחרים אמרו שהם לא מכירים מישהו רציני מספיק.. בקיצור אף אחד לא מספיק טוב בשבילי, אז אני צריכה לחכות לנסיך וויליאם שיפרד שוב מהחברה הזאת שלו? (למרות שהוא קטן ממני אני מוכנה לנסות..) טוב, אני באמצע לימודים למבחן בכימיה (מה לעשות, צריכה לחזור) רק רציתי לאוורר את הנפש.

pardoi

New member
תראי...

אני אישית לא מתה על הכרויות באינטרנט....זה אף פעם (מנסיוני ומנסיונם של עוד כמה) לא כמו שזה נראה באמת... אין פתרון קסם... וזה מה שהכי מעצבן בעולם...שזה חוק מרפי...ברגע שלא תחשבי על זה (שזה בעצם הדבר הכי קשה כשרוצים קשר) זה יגיע... וזה קרה לי גם ...ברגע שהפסקתי לחשוב על זה..כאילו שדעתי הוסחה...הכרתי מישהו (בנתיים זה נגמר אבל לא משנה). הכל אופן...הרי אי אפשר לשבת ולצפות שדברים יקרו מעצמם (שזה קצת סותר את מה שהרגע כתבתי אבל חיבים להיות אקטיבים..אולי מרפי מדלג)...תתחילי לצאת, פאבים, דאנס בארים..מועדונים...הצגות...לא יודעת המ..מה שבא לך..... בהצלחה

tasha11

New member
כן, אבל

זו הבעיה, אני לא מתה על המקומות האלו פאבים כן, זה נחמד לשבת לשתות. אבל יחד עם מישהו. חוץ מזה שחלק ממה שיש לי בעיה איתו זה להתחיל עם מישהו במקומות כאלו, אני נורא ביישנית.. ולא קרה לי שמישהו בא לכיווני בכוונה להתחיל איתי, תמיד זה עם אחת החברות. בשלב כלשהו זה מתחיל לייאש, מה אני לא שווה מספיק בשביל שיתחילו איתי? אני צריכה להיות שרמוטה כדי שמישהו יתקרב אלי? אפילו אחותי לא מוכנה לשדך לי מישהו כי אף אחד לא מספיק טוב! מה הקטע?!?! היא לא רוצה שאני אעשה טעויות כמוה.. אבל אלו הטעויות שלי לעשות אותן!! לא נותנים לי להחליט אם מישהו מספיק טוב בשבילי או לא! די נמאס לי להתלונן. זה מעייף..

pardoi

New member
אז תפסיקי להתלונן

יהיה לך הרבה יותר טוב... אף אחד לא אמר שאת צריכה להתנהג כמו שרמוטה או משהו כזה...את לא חייבת להתחיל עם אף אחד אם את לא רוצה..מה שכן את יכולה לעשות זה לפלרטט..קצת עיניים, קצת טיזינג... ייקח זמן אבל תתרגלי..וזה אפילו דיי כיף....

אז אולי זה יבוא במקומות העבודה .

אחרי תקופה מסויימת של פיתוח הביטחון . וגם מה שפרודי כתבה , זה מה שאחותי ייעצה לי לפני הרבה שנים , אולי בתקופת התיכון . זה גם תלוי מה היתה ההתפתחות החברתית שלך מאז שאת זוכרת את עצמך .

הפתרון שלי זה שילוב של השניים.

אם את ממש רוצה זוגיות וחבר , הדרך היא שילוב של השניים , חיפוש ברשת יכול להיות מייגע . אפשר גם להיתכתב בקהילות , ובלוגים וכו' , רק להכרות בלי קשר רומנטי , ויחד עם זאת , לנסות לחפש עבודה , וחיי חברה מחוץ למחשב ולרשת. הבעייה שרשמת היא הביישנות , אז אפשר לטפל בזה , לדבר כמה שיותר עם הסביבה הקרובה , משפחה , חברים . עבודה . מקומות בילוי (אולי אני לא ממש כותב טוב) . ישנם דוגמאות של בחורות אפילו יותר מלאות ושמנות , ויפות יחסית מאוד-קצת , שמצאו זוגיות ואפילו חתונה . זה תלוי באישיות של כל אחד , ויש את המקרה השני , תלוי מה כמות הניסיון שיש לך בזוגיות , את יכולה גם להזהר במה שאת מבקשת , כי יכול להיות שתמצאי מישהו , ואחרי כמה חודשים , תתגעגעי לתקופה שאת היית חופשיה בלי בן זוג . המלצה חוזרת שלי , לא למהר בכלל , בכל דבר שעושים . להיות חכמים .

b0redavid

New member
אי אפשר למצוא אהבה באינטרנט

האהבה צריכה גם לחפש אותך. וואי, איזה קיטש.. ואפילו אין לי מושג מזה אומר. אבל כאילו, זה יבוא שתפסיקי לחפש.. וואו, זה היה אפילו יותר קיטשי!

tasha11

New member
אני יודעת

סה"כ אני כן מנסה לעבוד על הבטחון שלי, פה בפורום זה די "קל" לכתוב כזו הודעה, לא מכירים אותי באמת אני מבינה שצריך לחכות, שהאהבה תבוא לבד, גם החברות שלי אומרות לי את זה. יהיה טוב. מתישהו.

b0redavid

New member
כמו שמישהו פעם אמר לי:

"דייוויד, אם אתה מצאת אהבה - יש סיכוי לכולם!
" נ.ב. הוא לא חבר שלי יותר!!
תהי סבלנית

זה בערך מה שאני אומר לכולם כבר חודשים!

אם אני הצלחתי להגיע למצב שאישה תסכים ליזום חתונה איתי ... בקיצור , אם אני התחתנתי , כל אחד יכול . רק אם הוא בקטע של חתונות . כן ? מזל טוב שוב בכל זאת . (אם זה בדיחה הנשוי אז תודיע לי בשושו כן ? )

b0redavid

New member
../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Shaycus

New member
ואי אפשר למצוא אהבה

בדרך בלי שאתה מחפש אותה? אפשר.. ראה אותי כדוגמא

אפשר ככה ואפשר ככה

בשורה התחתונה, אין נוסחא ואין תשובה שתגיד "הנה, ככה מוצאים אהבה!".

דנה 211086

New member
תראי...

בנים הם עם בעייתי, למרבה הצער, רוב הבנים לא יתאימו לך בתכונות ובאישיות (מה גם שרובם טיפשים). לכן תמיד קשה למצוא. לא כדאי לחפש באינטרנט, אם את ביישנית, איך יהיה לך האומץ להיפגש בפעם הראשונה? רעיון טוב זה לצאת עם חברות וידידים שלהם וכך תוכלי להתקרב לאחד הידידים בשיחות משותפות של כולם או לרקוד איתו אם אתם יוצאים למועדונים. זה שאת נמוכה ומלאה זה לא בעייה, לכל אחד יש טעם אחר, יש בנים שאוהבים בנות נמוכות ומלאות ואת גם יפה אז בכלל...

אוי נו ../images/Emo4.gif

בנים הם עם בעייתי? רובם טיפשים? אני לא יודע עם איזה גברים יצא לך להיפגש, אבל זה בהחלט לא מדגם מייצג. בנים ,בעיתיים", בדיוק כמו הנשים. ה"בעיתיות" וה"טיפשות" הזאת נובעת מכך שגבר ואישה הם שני אנשים נפרדים עם אישיות נפדרת ורצונות נפרדים. בגלל זה ההתאמה היא כל כך קשה ובגלל זה, רוב הפעמים שהם נתקלים זה בזו, יוצא שאחד הצדדים לא מקבל את מה שהוא רוצה ובורח מתוסכל. עניןן סטטיסטי סך הכל.

למעלה