אוף

infected CODE

New member
אוף../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

תמליל שיחה עם ידיד שלי (השם צונזר): *** (4:33 PM) : שמתי לב של הזמן ששואלים אנשים את מי הם אוהבים או משהו כזה בחיים לא שאלנו אותך אז תגיד *** (4:33 PM) : אתה מי אתה אוהב? *** (4:33 PM) : אתה לא חייב להגיד אם אתה לא רוצה זה בסדר *** (4:33 PM) : :) infected_CODE (4:33 PM) : על זה אני מעדיף לא לענות :) *** (4:33 PM) : למה? *** (4:34 PM) : מה אתה מפחד? הרי אתה יודע שאני מבין ואני לא מדלה סודות לפחות לא כאלו infected_CODE (4:34 PM) : אמממ הסיבות שלי שונות ומשונות...... אבל בוא נגיד שכרגע זה אין תשובה אחת בלבד...... *** (4:34 PM) : ובדרך כלל שלמישהו יש בעיה עם משהו אני מנסה לעזור אם אני יכול *** (4:34 PM) : מה זא? infected_CODE (4:35 PM) : זאת אומרת שכרגע אני לא אוהב מישהו :) לפחות לא יותר מברמה של "שמתי עליו עין".... *** (4:36 PM) : מה זא? infected_CODE (4:36 PM) : ? *** (4:36 PM) : מישהו? *** (4:36 PM) : מישהי* infected_CODE (4:37 PM) : אורי, אל תהיה לי כל כך תמים :) *** (4:41 PM) : ? *** (4:41 PM) : אני תמים *** (4:41 PM) : תראה איזה פרצוף נחמד יש לי infected_CODE (4:41 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחח *** (4:41 PM) : :) *** (4:43 PM) : מה תמים זה מהיום... אחרי זה הוא נתן איזה תירוץ והתנתק. עכשיו יש לי הרגשה מאוד רעה בקשר לזה...

resputin

New member
תראה..

זה לא סוף העולם. אתה רוצה אותו.? (אורי, אל תהיה לי כל כך תמים :) -לא ממש מצונזר) הוא יודע בכלל? אני אומר שאתה יכול להחליק את זה מתחת לשטיח בלי שהוא ישים לב.

infected CODE

New member
אוך לא הבנת...

זה לא שאני דלוק עליו או משהו.... בשבילי הוא רק ידיד. בכולופן אי אפשר להגיע אליו לפי זה אז זה לא נורא...

infected CODE

New member
או פאק../images/Emo70.gif

אומנם לא לזה התכוונתי... אבל אם זה מה שהוא הבין אז... פאק

LeeCooper69

New member
זה לא רק המישהו ומישהי.... זה גם ה

"שמתי עליו עין".... הוא לא אמר "עליה"... הוא אמר עליו.. ידיד שלך הומו, תספר לו גם אתה.... רק אם אתה תספר לו הוא יצא מהארון לפניך. אגב, אם הוא כ"כ יקר לך אז אתה צריך להגיד לו שאתה הומו. לא רק בגלל הכנות למרות שיש לזה משקל גדול- אלא בגלל זהוןא יושב עכשיו בבית וחושב "יווו, איזה טעות עשיתי"... הוא בטח משתגע ומפחד שתספר לו.. או שאולי הוא ניסה לרמוז לך שהנוא הומו כי הוא סומך שעליך? אולי זו הייתה טעות פרוידיאנית?

LeeCooper69

New member
אה... טווווב...

ואתה לא אמרת לו שאתה הומו?? ונפלט לך בטעות??? אגב, אתה לא יכול לדעת אם הוא סטרייט לגמרי למרות שאני סומך על הגיידאר שלך...

infected CODE

New member
לא נפלט בטעות...

יענו אחרי שבערך כל העולם יודע על זה בלי שאמרתי את זה מפורשות, די יצאתי מתוך הנחה שהוא גם יודע את זה... ואחרי שמכירים מישהו מספיק זמן אני חושב שאפשר לדעת די בוודאות....

LeeCooper69

New member
אז מה הבעיה כאן?

שהוא מתרחק ממך? תן לו שיקפוץ הכי גבוה שהוא יכול....

infected CODE

New member
ש´ הוא כזה מלך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ידיד אחר שלי פתר את הבעיה... הוא כזה מלך

למעלה