infected CODE
New member
אוף../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif
תמליל שיחה עם ידיד שלי (השם צונזר): *** (4:33 PM) : שמתי לב של הזמן ששואלים אנשים את מי הם אוהבים או משהו כזה בחיים לא שאלנו אותך אז תגיד *** (4:33 PM) : אתה מי אתה אוהב? *** (4:33 PM) : אתה לא חייב להגיד אם אתה לא רוצה זה בסדר *** (4:33 PM) :
infected_CODE (4:33 PM) : על זה אני מעדיף לא לענות
*** (4:33 PM) : למה? *** (4:34 PM) : מה אתה מפחד? הרי אתה יודע שאני מבין ואני לא מדלה סודות לפחות לא כאלו infected_CODE (4:34 PM) : אמממ הסיבות שלי שונות ומשונות...... אבל בוא נגיד שכרגע זה אין תשובה אחת בלבד...... *** (4:34 PM) : ובדרך כלל שלמישהו יש בעיה עם משהו אני מנסה לעזור אם אני יכול *** (4:34 PM) : מה זא? infected_CODE (4:35 PM) : זאת אומרת שכרגע אני לא אוהב מישהו
לפחות לא יותר מברמה של "שמתי עליו עין".... *** (4:36 PM) : מה זא? infected_CODE (4:36 PM) : ? *** (4:36 PM) : מישהו? *** (4:36 PM) : מישהי* infected_CODE (4:37 PM) : אורי, אל תהיה לי כל כך תמים
*** (4:41 PM) : ? *** (4:41 PM) : אני תמים *** (4:41 PM) : תראה איזה פרצוף נחמד יש לי infected_CODE (4:41 PM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחח *** (4:41 PM) :
*** (4:43 PM) : מה תמים זה מהיום... אחרי זה הוא נתן איזה תירוץ והתנתק. עכשיו יש לי הרגשה מאוד רעה בקשר לזה...
תמליל שיחה עם ידיד שלי (השם צונזר): *** (4:33 PM) : שמתי לב של הזמן ששואלים אנשים את מי הם אוהבים או משהו כזה בחיים לא שאלנו אותך אז תגיד *** (4:33 PM) : אתה מי אתה אוהב? *** (4:33 PM) : אתה לא חייב להגיד אם אתה לא רוצה זה בסדר *** (4:33 PM) :