אוף!

Dani my love

New member
אוף!../images/Emo7.gif

אני רוצה לעשות ראסטות!!!!!!!!!!! ועגיל בלשון... אבל אבא שלי אמר שעם אני עושה ראסטות הוא בעצמו יגלח אותן באותו היום... ואני אני העשה עגיל בלשון הוא יאכיל אותי מרקים כל היום.... אוף! הם מרשים לי לעשות עגילים בכל מקום חוץ מהגבה, שפה... מזל שהם לא יודעים שעשיתי בפיטמות

LCA

New member
עגיל בלשון ובגבה

מבחינתי זה
אבל לא מבינה למה יש התנגדות לראסטות...

LCA

New member
עצה אבל מלאה בהתנגדות!

הייתה איתי אחת בצבא שרצתה לעשות עגיל בלשון וההורים התנגדו... היא עשתה זאת בכל זאת והסתירה מהם די הרבה זמן עד שבמקרה הם ראו את זה... לא יכלו לומר כלום.. לא ממליצה לך לעשות עגיל בלשון כי בלשון יש מרכז עצבים.. אבל אם תעשי בלי רשות, אז אולי תריבו קצת, אבל היי, כבר עשית את זה... מה הם יוכלו לעשות? להגיד לך להוריד? הרי את לא תעשי את זה! אני ממש לא ממליצה על עגיל בגבה כי: 1)זה מסוכן! זה עלול להתלש מהגבה (הכרתי בתיכון הרבה שנתלש להן העגיל). 2)זה משאיר צלקות מגעילות... ראיתי הרבה כאלה בצבא! פשוט מבחיל!
3)זה לא יפה! ועדיף שלא אומר את דעתי לעגיל בפטמה!

B E N ב ן

New member
עגיל בגבה

בתור אחד שיש לו עגיל בגבה מזה כבר 3 שניםרציתי להגיד לך שזה דבר יפה ושאף אחד לא יבלבל לך ת'מוח! לי לא היו זיהומים וזה גם לא נתלש לי אבל הקטע עם ההורים זה הבעיה...

יערה13

New member
אני תומכת מאודדדד

אני סה"כ פחדנית אחרת הייתי מחוררת לעצמי הכל, אבל סה"כ זה הגוף שלך ומותר לך לעשות מה שאת רוצה בו גם אם את קטינה...

flowers girl

New member
בפטמות../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

כן כן, אני יודעת שלכריסטינה יש..חפיף
אממ.. לפי דעתי הם מתנגדים לראסטות בגלל הסיכון שימאס לך מזה ותגזרי אותן (ואז יהיה לך קצוץ/קרחת), וגם חודש בלי חפיפת ראש.. קצת בעעעע
יהיה "מעט" מסריח לגור איתך באותו בית
עגיל בלשון
נחמד. אבל את יודעת מה
תחשבי על זה הרבה.. אני שנתיים רציתי לעשות נזם באף, וכשחברה שלי (טל.. כבר לא ממש כותבת בפורום) עשתה נזם זה כבר לא נראה לי מיוחד. לא יודעת, עכשיו אני בכלל נגד פירסינגים בעיקרון. למרות שזה מגניב ואני חושבת שעגיל בגבה זה ה-כ-י שווה והיה לי כזה אם זה לא היה עושה לי בעיות במסביב של הגבה והגבה עצמה.

Dani my love

New member
הם אומרים שזה פשוט.... לא מסודר

כמו קש על הראש... שיאו זה כזה מעצבן!

flowers girl

New member
בת כמה את../images/Emo35.gif

את יכולה פשוט להגיד להם שבעיה שלהם וזו בחירה שלךךךךך

Dani my love

New member
אני בת 15

אבל... לא יודעת לא נעים לי... אוף...... אני ילדה של אמא כעיקרון....

BiGuy3000

New member
אישית...

אנ'לא יודע למה רסטות טובות. זה נחמד במראה, אבל שמעתי מהמון מקורות שמי שיש עליו את התספורת סובל. תחשבי גם על אח"כ, אחרי שימאס- את תגזרי את השיער, יהיה לך קצוץ, או אפילו קרחת, וזה יכול להגיע לכמה חודשים עם כובע...
אני נגד פירסינג בלשון, בגלל שזה מקום יותר מדי רגיש, והעגיל עצמו ממש לא יפה. זה נראה כאילו יש לאיש כדור מתכת בפה (שזה, בעצם, נכון...
). הפירסינגים היחידים שנראים לי סבירים הם באף ובגבה, וגפ אלה בגדלים קטנים. אגב, שמעתי שפירסינג זה פאקינג כואב...
יתן לי, עוד כמה שנים, לחשוב פעמיים לפני שאני הולך לחורר את הגבה...
אבל, לסיכום, זה הגוף שלך, ואבא שלך לא יעז לגלח לך את השיער, וגם אם כן- את תמיד יכולה להתנגד, הוא לא יוכל להחזיק אותך לגמרי בכוח. והוא לא יכול להחליט מה תאכלי. כהורה, חובה שלו היא להאכיל אותך, כל עוד הוא יכול.

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifסתם עצה

רדי מהרעיון של עגיל בלשון יש לי 3 חברות נפרדות שעשו עגיל בלשון יום אחרי יום... בלי שההורים שלהם ידעו... (הם עשו בתל אביב, אפשר לתבוע ת'מקום שעשה להם ת'עגילים כי חובה להביא אישור הורים/תעודת זהות מגיל 16 כמובן)
הן ממש אוהבות את זה אבל זה כואב להן.... וצריך לקחת כל יום כדורים וכואאאאב לאכול
הן דוחפות אוכל מאחורי הלשון כדי ישר לבלוע, אסור לשתות/לאכול דברים חמים והמורה שלנו לביולוגיה (שראתה שהן עשו והן סיפרו לה) הקריאה לנו כל מיני מאמרים ומחקרים שעשו על נערים עם עגילים בלשון... אחרי 3-4 שנים בערך מתחילים סדקים בשיניים וזה ממש לא נחמד. יש גם מחלות שעוברות מהעגיל ללשון קיצור, לא ממש ממליצה לך
ראסטות זה מגניב... תמיד רציתי... עגיל בגבה זה ממש יפה בשפה אני לא אוהבת אבל כל אחד והטעם שלו.

למעלה