טוב.... שיהיה......................
F flowers girl New member 17/1/04 #26 ביקורת בונה, שמעת על זה אם לא, תורידי מהקאזה את השיר "בוב הבנאי"
י יערה13 New member 17/1/04 #29 אל תצחקו עליי אבל... אני חולה על השיר הזה!!!!!!!!! "בוב הבנאי מצליח לתקן, בוב הבנאי כן כן כן, חתול וציפור, *משהו* וטרקטור..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישו יודע הכל?
אל תצחקו עליי אבל... אני חולה על השיר הזה!!!!!!!!! "בוב הבנאי מצליח לתקן, בוב הבנאי כן כן כן, חתול וציפור, *משהו* וטרקטור..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישו יודע הכל?
N NoWords New member 16/1/04 #21 ../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifחשוב לי להבהיר נקודה במה שכתבתי. לתקופה מסוימת צריך לקחת כדורים/לא לאכול או לשתות דברים חמים, וכך גם האוכל שהן דוחפות מאחורי הלשון אחרי שבוע ככה הכאב עובר ואפשר לאכול ולשתות רגיל ככה הן אמרו
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifחשוב לי להבהיר נקודה במה שכתבתי. לתקופה מסוימת צריך לקחת כדורים/לא לאכול או לשתות דברים חמים, וכך גם האוכל שהן דוחפות מאחורי הלשון אחרי שבוע ככה הכאב עובר ואפשר לאכול ולשתות רגיל ככה הן אמרו
F flowers girl New member 17/1/04 #25 אני בטוחה.. שאבנים יכולות לעשות לך רע ללשון, לשיניים, ולעיכול. לכן נסיק שלא צריך לאכול אבנים.. בשביל מה אה אה כן, כנסו לי לבלוג
אני בטוחה.. שאבנים יכולות לעשות לך רע ללשון, לשיניים, ולעיכול. לכן נסיק שלא צריך לאכול אבנים.. בשביל מה אה אה כן, כנסו לי לבלוג