אוף!

tuluse

New member
אוף!../images/Emo46.gif

למה בחורים הם כאלה מרגיזים לפעמים??? למה למה למה למה??? למה אני צריכה לפגוש בחור מדהים לגמרי, לדבר איתו שיחה ארוכה ונעימה להפליא, הכוללת נגיעות קלות מידי פעם. בחור שמראה שהוא מעוניין וכיף לו ויש חיבור מעולה על ההתחלה. ואז, שום לבקש את הטלפון, שום דבר? כ"כ התבאסתי!!!! אני יודעת שתגידו שהייתי צריכה לבקש את שלו..אבל, לא יודעת, באותו רגע פשוט לא יכולתי. רציתי שהוא יעשה את הצעד. ארגגגגגגגגגג! סתם רציתי להוציא קצת קיטור. סליחה

ViolSastrad

New member
מזכירה לי מקרה דומה שהיה לי ../images/Emo10.gif

(אבל הפוך ולא לגמרי אותו הדבר)... באמת אוףףףףףףף!!! גרמת לי עכשיו גם להיות מתוסכל
... מזדהה איתך ב-100% שזה מכעיס, אבל כדאי להמשיך הלאה... חבל על הכעס. יש לי הרבה מה לומר על "בינו לבינה", אבל אין לי כח עכשיו... אולי בהזדמנות
משתתף בצערך

tuluse

New member
תודה על ההזדהות../images/Emo13.gif

אבל למרות כל זה שזה מעצבן, אני לא אוותר! אני מכירה אותו דבר חברים של חברים של חברים. ננסה לסדר משו למרות הכל

you go girl!

אל תוותרי על מר בחור! חוצ מזה, מה רע שאת תיזמי? למה את לא ביקשת ממנו את הטלפון? בהצלחה בכל אופן, ספרי איך הולך..

ViolSastrad

New member
ממש לא!!

בסיפור שלי לא היה עניין של בקשת טלפון!
ועכשיו שאת אומרת את זה כן... היא הייתה דומה... חושב שגם לה היה שיניים אף ופה

Lir האחת

New member
למההההה

לא ביקשת את הטלפון??
אוף זה באמת מבאס, הכי עצוב שייתכן שהייתי נוהגת כמוך, מצפה ממנו לבקש את הטלפון או לתת את שלו. היכן הכרת אותו? יש סיכוי שתיפגשו שוב?

tuluse

New member
צודקת../images/Emo4.gif

זה קצת מסובך אז לנסות לעקוב - הוא חבר של החבר הכי טוב של חבר של חברה שלי. את האמת, לפני שנפרדנו, אמרתי לו שהיה לי ממש נעים להכיר אותו וכתשובה הוא אמר "ממ...אנחנו עוד נפגש...". זה אומר שנפגש שוב?

edi5

New member
לא נורא יש עוד הרבה דגים בים

(כמוני לדוגמא
)

זה מעורר בי תהיות...

אם דייג מנסה לדוג דג גדול במיוחד, ולא ממש מצליח, אז איך מנחמים אותו? אומרים לו "אל תדאג, יש עוד המון בחורות על היבשה"? חישבו על זה וחיזרו אלי. דאנטה

תראה, בשביל זה צריך לדעת

לענות על שאלה הרבה יותר מהותית. דייג - אוהב דגים?

ולמה דגים עושים רעש?!

אני רוצה לנפץ פה מיתוס, שדגים זו חיה שתקנית! היו לי 2 דגי זהב בדירה, והם עשו לי המון המון רעש (בלופ בלופ וכאלו) וזה היה בתקופה בחינות, וזה הטריד את מנוחתי. על כן, נאלצתי למסור את שיל 1 ואת שמיל 2 לאחותי..

למעלה