אוף!

למה כולם ביאסו לך את התחת?

למה שלא תיפגשו שוב? למה לדכא את הילדה ערב החג? אני אומרת- שמרי על האופטימיות. אין לדעת מה יהיה..

nuske

New member
אל תדאגי

הוא עכשיו כותב באיזה פורום של אוהדי בית"ר או משהו, "וואי, פגשתי מישהי מדהימה ולא הרגשתי נעים לבקש טלפון... יצאתי כזה דביל, לא נורא אבל, אני מכיר אותה דרך חברים אז בטוח עוד נפגש ופעם הבאה אין מצב שני מפספס את ההזדמנות..." נראה לי... או שלא, בכל מקרה, לא היית צריכה לעשות כלום, זאת אמורה להיות העבודה שלו... (ואני גבר שאומר את זה.. )

את יודעת, חלקנו ביישנים משהו../images/Emo13.gif

ואם את רואה שהשיחה הולכת להסתיים והוא לא ביקש טלפון למרות שנראה לך שהוא מעוניין, אולי תציעי?מה הדבר הכי גרוע שהוא יעשה?ייקח אותו ולא יחזור אלייך?

חציירח

New member
תנסי להשיג את הטלפון שלו

חבל לחכות עם זה, מי יודע מה יהיה....ובמילים אחרות- לכי על זה עכשיו כשזה עוד "טרי", לפחות מהניסיון המר שלי... :(

tuluse

New member
תודה../images/Emo24.gif

עודדתם אותי. בכל אופן, אני כבר התחלתי לעשות איזשהם גישושים. מקווה שיהיו דברים טובים לספר בקרוב

iknow

New member
סיפור מוזר

מצד אחד את רושמת "רציתי שהוא יעשה את הצעד" ומצד שני העובדה שהוא לא "עשה את הצעד" לגמרי לא שינתה את דעתך על הבחור ואת רוצה להיפגש איתו בכל זאת. לי זה נשמע כאילו העובדה שרצית שהוא "יעשה את הצעד" היא כביכול מבחן כלשהו, אבל מבחן שאת לא מתחשבת בתוצאה שלו... אולי הגיע הזמן להתחיל לעשות "מבחנים" שהם קצת יותר רלוונטים עבורך? או יותר טוב, לא לשחק משחקים בכלל?

הכשל הלוגי הוא שלכם

כשאתם יוצאים מנקודת הנחה כל כך בוטה שכל מה שבן אדם עושה צריך להיות חופף לדפוס כלשהו של הגיון. אנחנו יצורים כאוטיים - תתרגלו לזה.

iknow

New member
נוטה להסכים

במקרים רבים אנשים לוקחים אמירות או מחוות של אחרים ומפרשים יותר מידי לעומק.

tuluse

New member
תשמע

אם היית מכיר אותי, היית יודע שאני בחורה שממש לא משחקת משחקים. להפך, אני שונאת את זה. באותו הרגע לא ניתחתי הכל כמו שאתה מתאר את זה. רציתי שהוא יעשה את הצעד, כן. הרגשתי שקשה לי לעשות את הצעד בעצמי. אבל אחרי שהרגע חלף, והוא לא עשה את הצעד, הצטערתי והחלטתי שאני לא אוותר בגלל זה. נשמע לי לגמרי אנושי, ולך?

Lir האחת

New member
קורה לכולנו../images/Emo70.gif

גם אני מוצאת את עצמי לא פעם בסיטואציות כאלה.. אני מקווה בשבילך שהסיפור עוד לא נגמר, ושזה כן יוביל למשהו טוב בסופו של דבר

iknow

New member
גם לי, אך זאת לא הנקודה

המטרה הייתה שתחשבי על זה בדיעבד, תנסי לברר למה את מתנהגת כמו שאת מתנהגת, ותבדקי האם זה משיג את המטרות שלך, זה הכל. ברור לי לחלוטין שבמקרה זה קל יותר לדבר מאשר לעשות אבל העניין הוא ש"רציתי שהוא יעשה את הצעד" (כאמור, מעין מבחן שנועד לבדוק האם הבחור הוא גבר גבר מספיק) ו"הרגשתי שקשה לי לעשות את הצעד בעצמי" (מעיד דווקא על חוסר ביטחון עצמי מסויים) הם שני דברים שונים לחלוטין. לי זה נראה כאילו האחד הוא האמת והשני נמצא שם כדי לא להיראות כמי ש"יצא פראייר". את מבינה למה אני מתכוון?

tuluse

New member
האמת? לא.

למה לסבך את זה כ"כ ולנסות לחפש עמוק איפה יש בעיה? זה בכלל לא נועד לבדוק אם הוא גבר גבר! אני דווקא חושבת שזה חמוד יותר כשהבחור לא ממש בטוח בעצמו, שהוא קצת מהסס, שזה קשה לו להתחיל בדיוק כמו לי. כשניגש אליי בחור בשיא הבטחון וכאילו "עושה הכל בדיוק כמו שצריך" זה דווקא לא מושך אותי, זה טכני ולא אמיתי.

למעלה