אוף!!!!!!!!

Evil Gremlin

New member
.............

לדעתי כדורים נגד דכאון זה ממש ממש לא דבר טוב.......... זה כ"כ לא טבעי תפסיקו לקחת את החרא הזה!!!!! GOD DAMN U זה לא באמת יכול לעזור

פעם הבאה, במקום לבלוע כדורים

תנסי להוציא את העצבים שלך בדרכים יותר טובות, כמו לבעוט בדלתות או לזרוק כריות על הקיר. זה מה שאני עושה (לא, אני לא פסיכית....אני חושבת שאני לא בכל מקרה... למרות שאפילו שברתי ככה דלת פעם.... אבל זה ממש ממש עוזר, ומשחרר מלא אנרגיות) חבל סתם לפגוע בעצמך, אלו אמורות להיות השנים הטובות שלנו, ותמיד תזכרי שלא משנה כמה רע וקשה לפעמים, תמיד תבוא תקופה יותר טובה, בה דברים ישתפרו. מקווה שהעניין עם ההורים שלך ייפתר ושתרגישי טוב יותר:) נ.ב. תשתי הרבה חלב כדי להוציא את כל החרא מהמערכת שלך

תודהה!!!

מממ גם את עשיתי בעתי בכל מיני דברים ... המצב ישתפר כשה אני יעבור לגור לבד אבל עכשיו אין לי אפשרות כזאת לצערי

AeroSlash

New member
../images/Emo45.gif יש לי כיסא שבור בחדר עדיין...

וכבר עבר די הרבה זמן, פשוט אין כוח לתקן, הבוס עצבן אותי כמו שלא רבים מצליחים לעצבן אותי, אז רציתי לפרוק את זה...

vk3

New member
../images/Emo2.gif

חמודה, את לא יכולה לוותר על חייך בכזאת קלות
תחשבי מה ייקרה לאנשים שבאמת איכפת להם ממך
לא משנה כמה רבת עם הורייך וכמה שאת מסוכסכת עמם, הם עדיין הורייך והם אוהבים אותך למרות הכול
ממש נבהלתי לקרוא את הודעתך ולתאר לעצמי מה עברת... אבל להרוג את עצמך ברור שזה לא הפתרון
מאיפה את יודעת מה מחכה לך בעולם הבא
אולי חיים קשים יותר כפליים
גם אומרים שאין לנו הזכות לקחת את חיינו... לכולנו מאוד איכפת ממך ואנחנו מאוד לא רוצים להישאר בלעדייך... בחיים יותר אל תנסי זאת ואם את בדיכאון בואי והוציאי אותו עלינו... תמיד
זכרי שאת רק בתיחלת חייך כמו כולנו כאן ולא משנה מה אנחנו עוברים, זו רק ההתחלה והחיים האמיתיים עוד לפנינו. יש לנו עד משפחות להקים, ילדים לחנך ונכדים לגדל... במקביל להתכתבות בפורומנו המתוק
אוהבים אותך ותומכים בך...
איך את מרגישה עכשיו

leahle

New member
אני מסכימה עם כל מילה

שקריל אמר! אבל גם אני רוצה להוסיף, שגם אם נמאס לך מהחיים, לקחת טונות של תרופות או לחתוך את עצמך וכל השיטות הלא נורמליות האלה, ממש אבל ממש ממש לא עוזרות, למות אם גם ככה לא גורמים ב99 אחוז מהמקרים, והנזק הבריאותי שתסחבי איתך אח"כ גם לטווח הארוך לא שווה את זה! במיוחד שאולי כרגע את ברגע קשה, כל אחד עובר רגעים קשים, במיוחד בגיל שלנו, אבל לרוב זה עובר וגם יש רגעים טובים ומאושרים, לא חבל בגלל משהו רגעי להרוס בריאות לכל החיים? את לא מתארת לעצמך איזה נזק בליעת תורופות בכמויות עלולה לגרום לכבד.... וחבל....
אבל זהו, אני מקווה שעכשיו את כבר מרגישה יותר טוב!! ופעם הבאה, עדיף שתכתבי את ההודעה הזאת לפני ובמקום צעד כזה, מאשר אח"כ, אנחנו מביטחים לתת את אותה התמיכה בדיוק אם לא יותר!

אז ככה - ../images/Emo11.gif

אני כבר אמרתי לך את מה שאני חושבת שאת צריכה לדעת, ואת מה שהיה לי לומר, ואני לא מתכוונת לפרסת את זה לעיני כולם. ובקשר לשטיפת קיבה, אחרי שידיד שלי עבר את זה, אני יודעת מה צריך לעשות. חוצמזה, אמרת שהרעלת את עצמך? טוב, כי זה אומר ששטיפה תנקה את הכל. אני אפילו אשאל את אמא, אם את לא מאמינה. וזהו. אני כבר אמרתי הכל. תרגישי טוב
.

למעלה