אוף

GalGul000

New member
בטח שלקרוא!!

ספר מעולה. כשאני קראתי אותו פעם ראשונה הייתי דבוקה אליו לגמרי.... למרות שלא היה לי זמן בגרוש פשוט לא הצלחתי להפסיק לקרוא.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifממש.

לא ידעתי שסרט ישראלי יכול להגיע לכזאת רמה גבוהה. היא שרה ממש ממש יפה! ממש נהנתי מכל דקה!

yaeloolik

New member
יום משונה...../images/Emo12.gif

אתמול עשיתי שיחת מיקרופון(?חח) במסנג'ר עם ידיד שלי. פגשתי אותו רק לכמה זמן ביומולדת של חברה ומאז אנחנו מדברים במסנג'ר... אז לא זכרתי איך הוא נשמע ורציתי לדעת. עד עכשיו אני חושבת על זה... לא הצלחתי לישון בלילה כמעט, ולא התרכזתי בשום דבר שקרה היום. אני לא זוכרת אם קרה היום משו בכלל><.... זה.... מוזר. הלב שלי פועם בטירוף כבר מאתמול וזה עוד לא נרגע. מה זה אומר בעצם?
.

TheWingedPig

New member
ממ

נראה כאילו הוא עשה עליך חתיכת רושם...בלבל אותך קצת, ואת מתקשת להתרכז, ובגלל זה המחשבות שלך מבולבלות ואת לא זוכרת מה קרה לך באותו היום... קורה שמישהו חדש נכנס לחיים שלך, ומצליח "לזעזע" את ה"אני הפנימי" שלך...ואת לא מבינה מה קורה לך, ומסביבך... אבל זה ניחוש שלי P: (גם עלי עברו כמה ימים כאלה, זה יעבור לך...תחזרי לעצמך אחרי כמה ימים)

yaeloolik

New member
אני זוכרת טוב מאוד מה קרה לי אתמול

מאז הכל נמחק. נראה לי שלא חשבתי היום על כלום זה כ"כ משונה... כאילו זה לא שאני לא זוכרת שקמתי בבוקר או משו... פשוט הייתי שקועה בהירהורים 95% מהזמן. זה פשוט ש... אני כל הזמן חושבת עליו. וזה לא היה ככה עד עכשיו. לפחות לא בכאלה פרופורציות. אבל חמש דקות של שיחה אמיתית (לא במחשב) שיגעו אותי לגמרי.... ו...מה כמה ימים?! אני אתחרפן>< אני רועדת!! (טוב נראה לי זה מהקור
)

TheWingedPig

New member
מוכר לי:)

לפעמים כל מה שצריך זה 5 דקות עם בן אדם, כדי לשגע את עצמך בהרהורים:) ואם את מרוכזת כולך במחשבות שלך, אז את לא ממש שמה לב למה שקורה מסביבך, אז מאוד הגיוני שכאילו הכול נמחק לך (לא הדברים הקטנים היומיומיים, אבל מה שמעבר). נו, "ימים", הגזמתי, כן, אבל אני יודעת שלי זה עבר אחרי יום-יומיים...את פשוט הולכת לישון, ובשינה המוח שלך נרגע...ואז למחרת כבר הדברים לא נראים לך כאלה רציניים. ואז מגיע שלב של התהיה "מה לעזאזל זה היה?"...חחח:) נו, איך הלך הפתגם הזה.. "לישון על זה"?..משהו בסגנון.. אם קר לך, לכי מיד תשתי תה או משהו כזהP: ממ, עשית לי חשק לתה עם נענע....

גם לי משהו דומה.

אבל זה לא מרפה]; אבל היי, זה היה פנים מול פניםD: [אובססיבית אני, נו]

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאיזה הזוי אלוהים.

הוא אמר לי שהוא אוהב אותי. מכירים את זה שמרוב אושר בא לכם לצרוח?

Dandoka

New member
אההההההההההה!!../images/Emo2.gif=)

איך אני שמחה בשבילך!=) מגיע לך

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif תודה לכולן [[[[:

אוהבת את כולכן מלאמלאמלאמלא
[הוא הזמין אותי לבוא לראות אצלו סרט
]

למעלה