אוף

yaeloolik

New member
זה החג האהוב עליייי:]]

נשמע נחמד:]. אחותי עשתה משהו בסגנון לפני איזה שנתיים שלוש ויצא יפה. עוד?

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifליצור ריר- הסבר בפנים.../images/Emo99.gif

סקוטית...
אולסטאר וחוטלות...רשת ליד אם יש לך מאיפה להשיג...חולצה...שתהיה פשוט מתאימה..שרשראות גדולות...צמידים עבים לא ניטים....משו שהרבה מגדירים כאימו. (למי אכפת אימו לא אימו? גאדמט זה פשוט |ריר|) אני אולי אאמץ את זה לפורים...רעיון מחברה שלי^^

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifבישוב פיצי של פקאצות יקראו לי

ולחברה שלי פריקיות לעד. אבל זה פשוט ששתינו מתות על חצאית סקוטית. ואנחנו מתכננות את זה שונה...משו שיתאים לשתינו.

shanchan

New member
את יכולה להתחפש ל'איפה אפי' :)

מישהי עשתה את זה אצלנו שנה שעברה וזה יצא ממש מגניב.

LudaGirl

New member
עוד חודשיים?

איך הזמן רץ אני כנראה אהיה בבסיס, אז באמר..

../images/Emo10.gif לא פייר

החיים לא פריים
שברתי את הרגל
ו
אני לא אבו לטיול השנתי
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ויש סיכוי שאני אהיה בפורים אם גבס ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פפפפפפפפפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייירררררררררררררררררר

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהחלמה מהירה../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

אני בכל זאת לא באה לטיול שנתי כי אני לא רוצה
אני לא אוהבת טיולים שנתיים (תלוי איפה..) ובקשר לפורים..תוכלי למצוא איזושהיא תחפושת מגניבה שתתאים לך לגבס אם הוא יישאר. בכל מקרה אני לא מתחפשת השנה כי ככה לא יודעת

תודה ../images/Emo13.gif

ויש סיכוי שיורידו לי את הגבס יום לפני פורים
אמן... כי אני רוצה להתחפש לפקאצה

o0Invisible0o

New member
אין לי חיים!!

פשוט אין!
ואנשים פשוט לא מבינים, לא מתפשרים. די, אם לימודים הכי חשוב לי עכשיו..נסו להבין אותי.
וגם, עוד חדשות רעות, אבל לא לאינטרנט..אפילו לא להורים. :X ושבוע הבא אני סוגרת שבת..
אבל לא נורא, כי בחופש אחרי שבת [יום ראשון שאחרי] אז החופף שלי..בכנס משתחררים! [כ"כ מקנאת בו.
] ואז בעצם, אף אחד לא מפסיד פה יום חפיפה.. אבל היומיים האחרונים..פשוט לא התקדמנו בכלללללללללללל בחומר..ו..ו..מתי נספיק? זה כבר פחות מחודש!:S:S:S
נמנ. אה, כן! איך אני מסבירה למישהו לא פורומיסט מה זה נמנ?

למעלה