אוף

חמצמצה

New member
you know I'm bad,

I'm bad, you know it אואואו "דני, דני, דני, דני שובבני להלהלהלהלהה..." האמת שממש בא לי לחזור למקס ברנר, ולא רק בשביל המלצר!! וברמת החייל הרבה יותר אנושי מהנמל |מחמם את הלב|. וזהו זה! ומחר אח שלי חוזר מהטיול תגלית הזה, ונשאר לו בערך 20 יום לשחרור! הייתי אומרת שזה קול
אני חייבת להתחיל ללמוד, כאילו, בכללי, בכל המקצועות וזה. GO ME! וסוףסוף אירגנתי את האייפוד, ממש סיננתי שירים בקפדנות. עכשיו יש לי 560MB פנויים
אני סתם משעמת
אבל לא אשמתי, כמעט כל חבריי בגדנ"ע.

ואי תגלית זה אחלה.

זה עושה ממש טוב לבנאדם. אחרי השחרור הוא ירצה לסוע לאנשו והאנשים האלה יאחרו אותו וזה. אחותי הייתה שם. ועכשיו היא חברה ממש טובה של הבנות האלה וכך חצי שנה בערך היא טסה אליהם לסן דייגו והם לוקחות אותה למוקמות וזה. זה טוב טוב. שיט חפרתי. את לא משעממת:] את אחלה

חמצמצה

New member
כן זה ממש טוב:)

גם הוא אמר לי שהיה לו משו עם איזה אמריקאיתXD אח שלי משתף
ותודה שאני לא משעעמת

אושRתי

New member
../images/Emo222.gifמוזמנים לפורום סקנד לייף

מה זה סקנד לייף? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/EditorMsg.asp?id=1687 כמו כן בסקנד לייף יש דמות שנקראת אווטר שם אתם יכולים להלביש אותה עם בגדים שתמצאו בחנויות השונות שנמצאות שם. או ליצור לעצמכם בתוכנה מיוחדת.. לשאלות אתם מוזמנים להצטרף לפורום קישור לפורום- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1687

Blue Pencil

New member
מחר שביתה עד עשר - ז',ח',ט'DD:

אבל אנחנו לא שובתים:// התסדרות המורים בלהבלה.. נראה לי שאני אגיע בעשר בכל זאת:p

נׁעה

New member
XD

ארגון המורים משבית דווקא את הכיתות ששייכות ברובן להסתדרות המורים. זה חכם

M o o M o o

New member
האמת שגם אנחנו לא שובתיםXD

אבל אני וכמה חברות באות בעשר, מה, לא ידענו.. D:

yaeloolik

New member
ראסמי../images/Emo2.gif

אבל זין התחלתי היום ב-9 ועשרים וסיימתי ב-12 כי משתמשים בכיתה שלנו לבחינות בגרות או משהו...
אז למדתי 3 שעות ואחת מהן היתה ספורט:] (וד"א רק לידע הכללי שלכן המורה לספורט אמרה לי היום כל הכבוד... אז זהו
)

תקשיבי

היה לי יום הרבה יותר מיותר ממך! הייתה לנו הצגה על מין ומיניות או משו כזה עם לביא זיטנר(ההוא מהחברה הטובים ומשפחה וחצי) עד עשר ומשהו ואז חזרנו לביצפר ברגל..עכשיו שתביני כמה הביצפר טיפש - הם פשוט אמרו לנו ללכת, בלי שום השגחה ובלי כלום. כמובן שהלכנו לאט, הארכנו את הדרךוקנינו קינדר בואנו בדרך:p. קיצור הגענו לשיעור רביעי ככה. אנגלית. המורה לאנגלית באה בעשר הדקות האחרונות, הטיפשה!. מתמטיקה. המורה שלי למתמטיקה יצאה למחזור השני של ההצגה אז הביאו לנו מורה של קבוצה אחרת שסתם הייתה חופרת כזו. ולא מעניינת. גם היא, ד"א באה בעשרים דקות האחרונות בערך. הסטוריה! הוא בא בעשרים דקות האחרונות של השיעור! כמהנפלא. ספרות - גם אותנו העיפו מהכיתה לכיתה אחרת כי הייתה שם בגרות באנגלית. טוב סבבה הלכנו לבניין י"ב חיכינו שעה(כאילו, שיעור שלם כמעט) והסתבר שהמחנכת שלנו(AKA מורה לספרות) נמצאת שישיבה ואמרה לנו לחכות לה בכיתה כי היא רוצה לקרוא שמות. בסוף כשהיא באה בדקה האחרונה וראתה שאנחנו רוצות להרביץ לה היא פשוט שחררה אותנו. בקיצור ביצפר זה דבר טיפש.

yaeloolik

New member
חחחחחחחח עשו לנו את זה פעם...

אנחנו הולכים ברגל בחזרה מהצגות בסביבה וכאלה.... ובדר"כ גם הולכים אחרונים... חלק פונים פה חלק פונים שם ובסוף, לבית ספר חוזרים חצי מהאנשים>_>

כמובן

שאני צדקתי והיינו צריכים להבריז לקניון שנמצא דקה הליכה מאיפה שהייתה ההצגה..

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif לא שבתנו ><

ואני ביא' למדנו כמו חמורים 5 שעות, ואז שעה עשינו הליכה כמו חמורים בשיעור שפורט.. ואז המורה להיסטוריה ניסה להראות לנו איזה סרט על נאצים ומלחמ''ע 2 אבל לא הצליח לו

Damn it

New member
חחחחחחחחחחחח

לא הייתה לנו שביתה בכלל ובאתי בעשר כמו דפוקה אקסדיייייייי ח טוב לא נורא היה לי בוקר מעולה חחחח >,< if i could fall onto the sky do you think time went pass us by

Damn it

New member
בלהבלה

כי משעמם לי אז נכתוב על היום שלי >,<" התעוררתי בשמונה וחצי ככה, הסתובבתי בבית, ראיתי טלוויזיה שמעתי מוזיקה מחשב וזה. אח"כ ארגנתי דברים לבית ספר והתלבשתי. שתיתי תה ובלהבלה. חפפתי את השיער וייבשתי
. נכון מעניין? חצי מהזמן ראיתי טלוויזיה וגם תוך כדי. אח"כ ברבע לעשר בדקתי אימייל וקיבלתי מכתב מקטיה!
מגרמניה והחזרתי לה אימייל. אח"כ הלכתי לאט לבצפר עם עוד שתי חברות בעשר והגענו בעשר ועשרים, הפסקה. בלהבלה. מסתבר שלא הייתה בכלל שביתה אצלנו @_@;;. לאנורא, לא עשו לנו כלום. מסכני םהם למדנו שעתיים >< חחח. טובנו רק ספורט ופיסיקה. קיצר אח"כ עוד שעה פיסיקה, שעמום טוטאלי. בזמן שחיכינו למורה מחוץ לכיתה דיברנו אני ולירון ואח"כ אני ונועה על נמלטים
. ובשיעור המורה הסתומה הוציאה ילדה אחת ופשוט שכחה ממנה :|. אח"כ אנגלית. הייתה הכתבה והרצאות של ילדים מהכיתה. אח"כ הפסקה ועוד שעה אנגלית. לא מעניין במיוחד. אה כן בטעות חתכתי את חברה שלי עם עפרון @ייי@. אח"כ לשון. משעמם. שונאת את המורה
. היסטוריה, היה בסדר. פחות מעניין מהרגיל. וזהו. נכון מעניין? D: קראת? הגיבי :)

yaeloolik

New member
אין לי תחפושת:|

כן אני יודעת שפורים זה עוד איזה חודשיים אבל אני רוצה תחפושת. כל שנה אני מכינה תחפושת ביום של פורים כי אני לא מוצאת... אני רוצה משהו מגניב:]] אבל שאני עדיין אוכל ללבוש בגדים חושפניים
(זאת באמת המהות של פורים מבחינתי><) הכבשה של אנבל לדוגמא יצא ממש מאגניבD: נו אין לי תחפושת
.

חמצמצה

New member
לי אין כוח להכין

אבל חשבתי , כזאת דמות חמודה נגיד- אליס בארץ הפלאות, כיפה אדומה, אבל קשוחה^^ עם חצאית נפוחה כזה והכל אבל לוידעת, להוסיף לה אלמנטים קשוחים. שאני לא בדיוק יודעת איזה..
תציעו רעיונות
פורים זה תמיד מסובך.

למעלה