אוף

S t i t c h

New member
נמנמ =.=

זוכרות אותי עדיין? נו אז איך קוראים לי?
סתם סתם. קפצתי להגיד שלום ולשאול סתם מה שלומכן?
אני חגגתי לפני חודש את היומולדת ה18 שלי וב11 לפברואר מתגייסת ><

S t i t c h

New member
ז'אנההה D:

תודה ^__^ ותהיי בטוחה שאני עוד אדבר איתך לפניי זה
מקווה לראות אותך ברביעי D:

LudaGirl

New member
גם את ב11 לפברואר?

הייתי צריכה ודחו לי כי קיבלתי תפקיד. אני מכירה מלא בנות שמתגייסות בתאריך הזה. בהצלחה. ומזל טוב. (סוף סוף מישהי בגילי!)

חמצמצה

New member
אוי אח שלי התגייס ב11.2

לפני שלוש שנים כמעט=] זהו, בפברואר הזה הוא משתחרר! זה כאילו את היורשת שלו @_@ "שלוש!@#$%"

Dandoka

New member
איזה כיף שחופש! יום רביעי יומולדת

16! אהההה! אני הולכת בבוקר למסאז (XD) ובערב למסעדה עם חברים אני מקווה שאני אהנה^^ היום הייתה יומלדת לחברה שלי, אז ב12 בלילה אני ועוד חברה באנו אליה והכנו לה מאפינס ופסטה.. אני היום החלטתי שאני בצום. אני כזאת שמנה לעזאזל חחחח ובכלל לא הייתי רעבה! =( איך החופש שלכן עד עכשיו? נהנות?

LudaGirl

New member
אני היחידה

שמחכה כבר לדל"צ חנוכה? אגב, רציתי להגיד שזהממש מגניב הפורום הזה. יש פה בנות מגיל 10 עש 19. וזה מדהים. כולן מתעניינות אחת בשניה. זה פשוט מגניב איך שנושא מאחד בין אנשים

TheWingedPig

New member
קבלי תיקון

מגיל 10 עד 22 וחצי... P: וזה באמת מאוד נחמד שנושא כזה מערב בתוכו כל מיני גילאים...(כמה מבעלות האתרים המפורסמים בכלל לקראת גיל 30, או יותר)

ינקיפנק

New member
אה!!!!!!!!!!!!!!

אני תקועה במחנה אנגלית שבוע שלם!!! 9 שעות לימודים! אלוהים!!!! תצילו אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי. אוהפתותכן, מקווה לשרוד.

../images/Emo80.gifאעאעאעא. באיזה יום לימודים!?

באיזהההה יוםםםםם חוזרים ללמוד!?
כאילו, יסודי. דחוף עזרה? תענו ;;;;;;;;;;;

אנבלייי

New member
חחחחח

אוקי רק אותי הפרסומות של זהירות בדרכים כבר ממש מתחילות להצחיק? כאילו, זה חשוב וחמוד והכל אבל זה שהפרסומת הולכת כזה- להתעורר עם האנגאובר זה לא נחמד, אבל אם תרצח מישהו לא תרצה להתעורר בכלל, נכון???. נכון!??!?!?! אז- אז, סתם שתדע, ששתיה לפני נהיגה, זה- רצתבכוונהתחילה!!!!!!!!!!!!!

TheWingedPig

New member
האאא

כן, אני שמעתי את זה אתמול לראשונה (ממש לא יוצא לי לשמוע רדיו), וגם לי זה גרם לתמיהה (ואפילו להרמת גבה)... אני מבינה את הרצון להעביר מסר במילים חריפות, אבל...נו באמת...אפשר לחשוב שפרסומות כאלה ימנעו מכל מיני צעירים לא לנהוג תחת השפעת אלכוהול... בחו"ל, אגב, מודעות ההסברה על תאונות דרכים (ולא רק)הרבה יותר מזעזעות...בטח גם עובד יותר טוב שם... ראיתי באיזה אתר, פרסומת על "מין בטוח"...משהו משהו, בהחלט תופס את העין - מראים כמה זוגות, שמכירים, נכנסים למיטה, ואחרי המין, אחד מבני הזוג (שכנראה לא רצה להשתמש באצמעי מניעה) מוציא אקדח ויורה בפרטנר שלו... וזו דרך מאוד חריפה וטובה להעברת המסר על קונדומים ואיידס...

למעלה