אוף

TheWingedPig

New member
אכן כן

אבל דווקא הפרסומת הזאת הדהימה אותי מבחינת הרעיון...ממש ממש טוב (ויעיל)...יחסית לכל שאר הפרסומות בנושא ששודרו (עלוב למדי)...

חמצמצה

New member
סוכריות על מקל=]

יש לי בכל טעם אפשרי נראה לי:
בירה
צמר גפן מתוק {שערות סבתא}
דובדבנים
תותים
שוקולד
לימון
טעם מיסתורי {כאילו יש עטיפה נטרלית ואז יכול להיות כל אחד מהטעמים שכתבתי}
אבטיח
ענבים
תפוחים
קולה+דובדבנים
מסטיק
ריבת חלב
פונץ', הזה נראה לי שהם תמיד שותים בסרטים><"
תפוזים
אוכמניות ואני מקווה שלא שכחתי כלום. אני שוקלת להזמין חבילה של 460 סוכריות, הן כאלה טובות@_@

TheWingedPig

New member
וואו, איזה כיף P:

זה בטח מה זה טעים, אני ממש מקנאה.... מזכיר לי קצת את סוכריות ה"ברטי בוטס" של הארי פוטר... מסתבר שבאמת מכינים כאלה, ידיד שלי היה בחו"ל והביא ליום ההולדת שלי שקית כזאת...הכי אהבתי את טעם הפופקורן, הסבון, והדשא...חח..אני נדהמת ממבחר הטעמים שיש שם...יש גם טעמי פירות, זה לא מעניין...סרדינים זה דיי דוחה...ויש גם טעמים יותר אקזוטיים, כמו אלה שהיו בסרט/ספר..(שעוות אוזניים וקיא)

חמצמצה

New member
0.0 שעוות אוזניים? קיא?

אמאO: אהמ. כן. וכאן חשוב לציין ולהוסיף שקראתי רק חצי מהספר הראשון של הארי פוטר, ו.. זהו|:

TheWingedPig

New member
האהאהא...

כן, יש גם טעמים כאלה..נו, שיהיה, הוצאתי את השקית המדוברת, ואילו הטעמים שיש בה: - תרד - ספגטי (לא רע) - פופרוקן בטעם חמאה (טעים מאוד) - מרשמלו צלוי (כנ"ל) - סרדינים (יאק, אפילו קיא עדיף על זה) - סבון (נורא משעשע) - קיא (ואין לזה טעם כזה, זה סתם מתוק מוזר כזה) - לימון - תותי פרוטי (כמו בזוקה) - דשא (אוי, זה ממש מרענן בפה) - ג'לי ענבים - תפוח - שעוות אוזניים - קינמון (נחמד) - דובדבנים - אפר (ממש טעם של אדמה בפה) - תולעת (ממ, אין לי שמץ...) - דומדמניות - פלפל שחור - נזלת ואני מתראת לעצמי שיש טעמים חדשים כל הזמן :) אני מתה לדעת איך המפעל עושה את הטעמים אלה (נגיד, טעמים של אוכל, מילא, אפילו תרד או ספגטי...אבל דשא?)

Nakuro

New member
../images/Emo215.gifדשא זה פשוט../images/Emo12.gif

זה צמח לא רעיל, אנחנו יכולים לאכול אותו, זה שלא אוכלים אותו זה סיפרו אחר...

TheWingedPig

New member
חח, כן

אבל איך המפעל מכניס את הטעם הזה לסוכריות? מה, מכינים תמצית דשא? D: מייבשים את הדשא, טוחנים, ואת האבקה מפזרים על הסוכריות?....חחח אגב, באתר של "מאגל נט" יש רשימה ענקית של טעמים, אני תוהה עם זה באמת קיים...(יש שם כ"כ הרבה טעמים ממש טובים וממש דוחים) למי שלא מתעצלת, שתכנס :) http://www.mugglenet.com/info/other/beans.shtml

Dandoka

New member
לכו לראות "החופשה" !

זה סרט כ"כ מקסים, אני כבר כמה שעות עכשיו ממש מאושרת. הכי כיף ללכת לסרט שבפשוט גורם לך לחייך..=) הבעיה הייתה שכל הסרט שרץ בפרחות שבואו נגיד, מי שראתה "האלופה", היה לכולן צחוק כמו של אשלי.. חחחח זה היה נורא! הן השמיעו היערות מפגרות כל הסרט! רציתי לחנוק אותן XD עוד 4 שעות אני בת 16!!! =))) אהההההההההה

הממ,נפנפתי היום מישהו>.<../images/Emo29.gif אני לא מתה על זה שאומרת 'נפנפתי' בהקשר לפרידה או לדחייה של מישהו אבל זאת בערך ההרגשה שלי מכל העניין... בכל מקרה,לראשונה בחיי נפנפתי/העפתי/זרקתי/דחיתי מישהו...בשבילי זה עניין די גדול כי עד עכשיו אף אחד לא ממש שם עלי אז לא היה לי את מי לדחות ופתאום הוא צץ ובהתחלה הוא היה ממש חמוד והכל אבל ככל שהכרתי אותו יותר הוא יותר עלה לי על העצבים,כמה מדכא,ואם זה לא מספיק אז אני גם מאוהבת קשות במישהו אחר...אז אמרתי לו היום שאני מאוהבת במישהו אחר ולא רוצה לפתוח עכשיו מערכות יחסים חדשות ובלאט.אני דווקא די גאה בעצמי כי הייתי חייבת לעשות את זה וטוב שלא דחיתי את זה יותר מדי. האהא,סוף סוף קורים דברים בחיים שלי^_^

למעלה