אוף

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלא יצא לי הרבה פעמים

'להתלונן' באוף על דברים יותר גדולים מכאבי שיניים או משהו כזה, אבל אני באמת מרגישה חרא בימים האחרונים. ובכל זה בנים אשמים. בנים זה עם טיפש. הייתי בטוחה שאני עוד שולטת בעצמי וברגשות שלי, ורק עכשיו אני מבינה כמה אין לי שליטה על זה. פשוט חרא |: בכל מקרה, מה עם המפגש פורום? יש משהו בסוף?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifטוב..אז יש כמה יוצאים מהכלל.

אבל אלה שנמצאים בחברתי פשוט מעצבנים. אחד מהם, שאני מכירה בערך חודש וחצי, שאני דיי רציתי אותו ומהצד שלי נראה שגם הוא רוצה/רצה אותי, מתייחס אליי רגע אחד כאילו אני חברה שלו, או לפחות הבנאדם הכי קרוב אליו בעולם, ורגע אחרי זה כאילו אני זבל או סתם לא קיימת. אחד אחר, מתייחס אלי רק שהוא צריך אותי, או שאני אעשה לו איזה טובה או שאני אעזור לו במשהו. ועוד אחד, מתייחס אלי רק כי הוא רוצה להיות עם חברה שלי, ובמקום ללכת ישר אליה אני הפכתי להיות סתם תקועה באמצע. והם בסוף יהפכו אותי לפסיכית, או למשוגעת. ואחרי כל זה, כשאני על סף התמוטטות עצבים, הם אפילו לא שואלים אותי מה קרה, כשאני שבוע שלם עם פרצוף של דג מת. ניסיתי להבליג, ניסיתי לעבוד על זה כאילו כלום. אז נכון- עכשיו, מבחוץ אני נראית הכי שמחה בעולם והכי 'עברתי על הכל ואני בסדר', אבל מפנים אני יודעת שאני משקרת לעצמי, וזה ההרגשה הכי נוראית בעולם- לדעת שאת משקרת לעצמך.

LudaGirl

New member
אל תדאגי

כשאני הייתי מאוהבת במישהו שלא אהב אותי. גם אני הייתי בטוחה שהוא מתייחס אלי כמו זבל. אבל אני לא חושבת שזה ככה. אני חושבת שהוא פשוט מתייחס אלייך כידידה או כסתם עוד מישהי, ולא כמו שהיית רוצה. ולכן את רואה את זה ככה. יהיה טוב.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני דיי בטוחה שאת צודקת..

אבל עכשיו זה ממש מכניס אותי לבאסה, ולא משנה כמה אנשים צודקים ומנסים לעזור לי, הבאסה לא עוברת. [ובטח עוד חודש-חודשיים אני כ"כ אצחק על עצמי, שבאמת לקחתי את זה קשה או משהו ><]

../images/Emo80.gifפשוט הלכתי. נמאס.

זה בגלל שאני שעירהה? או אולי שאני מלאה? או..או.. בגלל הקול שלי? אני לא מבינה, מה לא נכון? למה לי? למה דווקא לי? קשה לי. אני מנודה מהחברה. הוא גרם לי להתאהב בו, ואמר שהוא אוהב אותי. 3 שנים הוא אוהב אותי. פתאום הוא מפסיק, מתאהב במישהי אחרת. חוץ מזה שזה היה היום הגרוע בחיי... עדיין היה הכל לא טוב. אז הדחקתי אותו מהלב. אני רק בת 11 מה זה משנה? כל התרוצים האלה של מי צריך אהבה, ובגיל כזה. אני רק רוצה שמישהו יאהב אותי! אז הנה הדחקתי! הוא כבר לא חלק ממני. ואז המורה מעבירה אותי לידו, אבל גם ליד הילדה שהוא מאוהב. הוא שוב עשה את זה. גרם לי... אבל כשאני רואה אותם מדברים עושים את כל הדברים שלהם, נשבר לי הלב כל יום. אז אמרתי, אולי יש סיכוי? ברגע שהוא אמר לי חנונית שאני לא באה למסיבה, ישר החלטתי לבוא. אז באתי, והיה נחמד. כלומר, אפחד לא דיבר איתי. אבל... אולי מישהו ייגש? להגיד שלום? לדבר? משהו!? לא. ואז התחילו הסלוו(slow). כולם רקדו, כולם, אחד עם השניה. רק אני לא. ובגלל שהחליפו זוגות, והוא ראה אותה רוקדת עם מישהו אחר, ראיתי את הפרצוף. אבל הוא לא טרח להגיד לי משהו. נכון? אז ככה זה, היה לי נמאס. אמרתי לחבורת ילדים מדברים שאני הולכת, לא היה אכפת לאף אחד בכל מקרה. וואלה, יש המשך. אבל בדיוק באמצע אמא נכנסה. היא כל כך עודדה אותי, אמא נפלאה. ואז נכנסתי להמשיך וכתבתי וכתבתי... ואבא בא. הוא דיבר איתי ממש מהלב. אף פעם לא באמת יצא לי לדבר עם אבא. למרות שזה נשמע הזוי. הוא נמצא בבית רק מ-9 ואו ששני ימים בשבוע הוא בחוג, או אצל סבתא. ואז נרדם. אבא כל כך עידד! המילים... הוא אפילו סיפר לי על העבר שלו. הוא אפילו לימד אותי slow! חחח ואז עברנו לטנגו. ואז החלטנו מה הולכים לעשות בבת מצווה שלי
*אני בולכת לעשות הופעה עם רקדנים מקצועניים!
* ו.. ואו. אני אוהבת את ההורים שלי. עכשיו יש לי מטרה מדויקת: אחרי החופש, לבקש מהמורה לעבור מקום. בלי היסוס! בלי כלום! אני הולכת לחפש חברות. אז לא מהכיתה, אני אמצא חברות אמתיות! אני הולכת לכיתת מצטיינים. זהו זה. אפחד לא יהיה שם, כולם למוזיקלי והבנים אפילו לא עוקפים את ממוצע 80 OO אז 95!? הכל יהיה בסדר. חצי שנה. I CAN DO IT!!!! אנד אי וויל.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif בהצלחה ../images/Emo24.gif

משפחה תמיד עוזרת בשאנחנו בצרות וכמו שאמרת את בסך הכל בת 11, כל החיים לפניך

LudaGirl

New member
לא ה יו לי כאלו בעיות בגיל 11

או שאולי כן? כנראה פשוט לא היה לי אכפת. אל תדאגי, זה יעבור בסופו של דבר. ויש לך תמיכה מההורים שלך. זה הכי חשוב. בהצלחה בחט"ב שנה הבאה.. אם זה נותן לך משהו, גם לי היה באסה ביסודי, אבל בנזונה בתיכון. תכירי אנשים חדשים, בסופו של דבר כשאת מתחילה תיכון כולם חדשים, אז יהיה יותר קל.

../images/Emo80.gifתודה../images/Emo23.gif אני מאמינה...

שלך לא היו בעיות כאלה בהגזמה. כיי.. אני בטוחה שלא היית מנודה מהכיתה
(את יודעת... משאירים אותך בצד, לא טורחים לדבר בהפסקות, להתקשר, רק לצרוח ולריב. לקלל. דברים כאלו ^^)

LudaGirl

New member
משעמם לי

לא יצאתי היום כי מחר עבודה. וניץ לא בא אלי כי הוא משחק בבית במחשב. גיימר מחוק... ומשעמם לי ממש

Damn it

New member
חופש ^^.

כמה חביב D: תוכניות לחופש: לישון הרבה להתחיל לאכול יותר אמ. טוב. עזריאלי עם נועה
לקרוא הרבה שיעורי בית: מתמטיקה, הרצאה באנגלית ויש גם ערבית אבל שכחתי את המחברת בלוקר אבל זה לא נורא בכלל כי יש ערבית רק ברביעי] לחזור לתפור לא לבזבז את החופש [!!] פליזפליז שיוסיף אותי למסנג'ר ]: |ריור~| הוא כלכך יפההה פשוט מושלם ומהמםםם
ררררררררררררררררררר

חמצמצה

New member
החתימה שלךXDDD

אואאו חלק מהתוכניות שלנו ממש תואמות, למשל ש"ב XD יש לי בליייייי סוף! תוסיפי אותו?

למעלה