אוף

אוח.

היינו עם המועדון בים המלח ובמעיינות וישנו והיה כייף. ובבוקר טיילנו. אווף. היה כ"כ כייף. מבאס אותי לחזור עכשיו:/
אני לא יכולה לסמוך על אף אחד, מרגישה כ"כ לבד:/ למה הן כאלה צבועות? טוב, אולי זאת רק אני. אני רוצה לים המלח. לברוח. מהמבחן במת', מהבוק רפורט, מהמבחן בתנ"ך, מהעבודה במדעים..מהכל! אל תדחו דברים למחר, באמת.

o0Invisible0o

New member
...

חשבתי על כ"כ הרבה דברים לכתוב באוף מקודם, כשהייתי עצבנית. עכשיו זה פשוט נראה לי מיותר.

ואוו../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

פאק!@!#$&#@#%! אמ, רק שני דברים - מתחת לצוואר שם, לייד הכתף, יש את העצם הזו, ששכחתי את שמה><" [אם ידעתי אותו, בכלל
] אז עשית אותה רק בצד אחד, תעשי גם בצד השני:] והפה שלה נראה מוזר. היא נושכת את השפה? אם כן, נראה לי שהמעבר צריך להיות יותר חד בין החלק שהיא לא נושכת לחלק שהיא כן. יש מבין?><" הו, פאק.
.

o0Invisible0o

New member
עצם הבריח.^^

וזה מדהים!!
אמממ..בקשר למה שהערת- היא ציירה את עצם הבריח בשני הצדדים, פשוט בצד שהכתף עולה אז העצם נראית ארוכה יותר ויוצרת יותר שקע, בדיוק כמו שהיא ציירה..אז אולי פספסת אותה..
ונראה לי שהיא נושכת את השפה באמת... השיער מדהים, מפריע לי רק קצת שאין חזה.
כאילו, הוא מצוייר אבל אין ממש חזה..:|

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif הצנזורה בכל מקום ../images/Emo3.gif

ותודה על העצות לשתיכן ^ ^

mirymoo

New member
ממש אהבתי

יש פה דברים שלא מסודרים או מצויירים בצורה הכי הגיונית אבל זה משיפה פה לדעתי ממש אהבתי-מקורי את מוכשרת

חזרתי מטיול שנתי../images/Emo211.gif

כאבה לי הרגל
עומר ולי החליטו לשנוא אותי כי הם הלכו מסלול ממש קשה ביום ואני לא. מזל שעומר ולי סנילים^_^ ויש לי רעיון לציור. הבעיה היא שאני לא מספיק טובה בציור>_> הו, ועשיתי מדורג! יאי! נ.ב: מישהי רואה את "החברים של נאור"?

Radio Joe

New member
מי ראתה?

הטופ מודל הבאה? רק אני חשבתי שאממ נו זאתי, המלאה? נראתה ממש נוראי? כאילו הגוף שלה.. כל הכבוד להם שהם נותנים לה סיכוי, והיא באמת יפייפיה, אבל בכל זאת, הרי זה ברור שלא ייבחרו בה. :X ואמ אני הייתי כל הפרק בבאסה. חשבתי כלללל הפרק איך ההיא עם האיפור הבלונדה הכוסית הייתה נראית
בלעעע. אה וטוויגי חמדמדה, אבל אני כלכךךך מעדיפה את ג'ניס כפרעליה. היא כזאת אממ.. אנרגטית. ומצחיקה. והתגובות שלה הןכאלה בום! נו איך להסביר. וחחחח איך היא פעם חשפה את הציצי/דברכזה שלה XD פרק גדול
. ממ מה עוד? אה כן ממש אהבתי את זאתי נו, מיס ביוטי פאג'נט? חמדמדה. מעצבנת מעט, אבל היי הצילום שלה יצא מדהים. ורררררר הגבות של ההיא!??! דאמט זה פשוט נוראי!!! אני מתה כבר לפרק של המייקאובר :) בדר"כ הם עושים דברים מוצלחים :) [חוץ ממה שהם עשו לזאתי... שהיה לה שיער שחור ועשו אותה בלונדינית לגמרי. איח, זה פשוט הבליט כל נקודה אדומה בפרצוף שלה. ועוד אחר כך היה לה את הדבר האדום הזה בכל הפרצוף בלעעעע]

o0Invisible0o

New member
שיטטטט שכחתי לראות.../images/Emo7.gif

מזל שיש ש.ח מחר..מקווה שאני לא אשכח..

TheWingedPig

New member
פרק חביב

אהבתי את האיפור שעשו להן, מאוד קיצוני כזה :) ובקשר לדיאן (הבחורה המלאה), אני חושבת שזה סתם לרייטינג, ומאוד לא הוגן כלפיה....סתם התעללות נפשית. אני מתה על טוויגי (בעיקר כי ראיתי את העונה ה-6, ואת מה ששודר מה-7), כי היא בריטית, ולא תמיד מבינה את כל הקטעים האמריקאים של טיירה, והיא כזאת חמודה. ג'ניס הייתה אמנם משעשת, אבל היא מטורפת, לפחות טוויגי לא קוטלת את הבנות בהערות נוראיות...חח, אגב ג'ניס, אני זוכרת דווקא לא את הפרק שהיא חשפה את שדיה, אלא את ההוא בונה הרביעית, כשהיא התחילה להתמזמז עם טיירה..חח, זה בטוח היה לא מבויים... D: אני מניחה שקסנדרה (ביוטי פאג'נט) בחורה נאה, ויוצאת לא רע בתמונות, אבל היא לחלוטין חסרת אופי, היא משעממת... אהבתי בפרק הזה את הקטע עם קים והלימוזינה, גאד, היא כזאת מצחיקה!!! אני לא אוהבת את ליסה, כי היא משוגעת עם תעודות (המשך יבוא בפרקים הבאים), אבל התמונות שלה יוצאות ממש טובות... אה, והתכוונת למישל מהעונה הקודמת? אני גם חושבת שהיא נראתה מדהים עם השיער הכהה... למה בחרו את נאימה, אין בה כלום!

Stinki Winki

New member
ממש איכזב אותי הפרק...

דבר ראשון השנה כמעט כולן מכוערות. אבל ממש.|: בייחוד קורינגבות. שתעשה גבות גאד דאמט! לשמנה (מלאה? היא לא ממש שמנה80-*) אין גם פנים יפות, אז זה די הורס... רציתי שיעיפו את זאת עם השפתיים הגדולות, לעזאזל היא לא מצטלמת יפה והולכת כמו איזה חמור- מה היא *כן* עושה טוב? היא אפילו לא נראית טוב... אהבתי את מה שיעשו בפרק הבא לקים (הגברית) בשיער(= ראיתי ב"מאירועי הפרק הבא"

TheWingedPig

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

שרה לחלוטין מיותרת בתוכנית הזאת, והשפתיים שלה לא יפות, הן נוראיות ותופסות חצי מהפנים שלה! חוץ מזה יש לה כתפיים ענקיות, היא נראת כמו קולב מהלך (עם שפתיים גדולות!!), ועל ההליכה שלה אני כבר לא אדבר. ואני לא מבינה את כל הדיבורים האלה "אני מעיר קטנה ואף פעם לא יצא לי לראות לסבית מקרוב"???!! מה זה ההתנהגות ה"אדם הקדמון" הזאת?..(מה, הן לא ראו לסבית בגן חיות אף פעם?!) מילא, בערים מסורתיות בארה"ב, גיי למיניהם לא יוצאים במחולות ברחובות, וזה לא דבר שכיח, אבל למה להכריז על דבר כזה באצמע השידור? זה כמו לתלות שלט ניאון ענקי ומהבהב מעל הראש עם המילים "אני טיפשה"....

TheWingedPig

New member
ערוץ הוט 3, יש היום

שידור חוזר, ב- 16:13, והשידור הרגיל הוא בימי שישי, ב-18:45...

למעלה