אוף

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifיאיאי

חה לחבר שלי ולי יש כבר 4 חודשים וחצי :ם מלהיב D: ואני מופיעה בפסטיגל ^^ ומיקל לואיס נחמד, והפיג'מות משעשעים למדי D: יאייאיא

Miss Naama

New member
O:

כמה מגניב! מה את עושה? שרהרוקדת וזה? [: נשמע ממש מגניב <: תהני ובהצלחה 3>

קסססם

New member
../images/Emo64.gifמופיעה בפסטיגל?!

גדול D: באיזה תפקיד שרה רוקדת? אג איך התקבלת לשם בכלל?! טוב העיקר שאת נהנת :]

broken winges

New member
היי בנות :) זוהר ביקשה ממני למסור

שהיא בטיול שנתי,אז כאילו היא לא פה XD אמ. מיותר לציין שאני מתגעגעת ;[

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif המחשב שלי היום קרס :(

כן כן ואני אפילו בכיתי >.> כמה פטתי לפחות יש לי חיסכונות משלי (כסף מהורים, עבודה וכו') והלכתי והבאתי אותו לתיקון ועכשיו הוא חזר ^^ אה ואפילו הזה מהתיקונים נראה ממש חמוד P:

חמצמצה

New member
השחקנית של קרול ב'אד'-

שמתי לב שהיא משחקת גם בבוסטון ליגל, אבודים, אי אר, אורחת לפרק אחד בשולחן לחמישה. בלהלהלהלה בקיצור... יפה לה=]

o0Invisible0o

New member
כן.../images/Emo3.gif

עד שקלטתי שהיא משחקת באבודים!! לקח לי כ"כ הרבה זמן.
ואני עדיין לא יודעת את מי היא שיחקה באי.אר.. בבוסטון ליגל אני רואה אותה..גם בג'ייק מתקדם היא מופיעה!
אוף, ראית איזה פרק מבאס? שאד יעשה משהו כבר..אני מתחרפנת!!

o0Invisible0o

New member
אה, וגם רוצה להוסיף..

שהיום בתהרוג אותי וזהו, אני כמעט בטוחה שהייתה השחקנית שמשחקת פשוט דמות נוראית בהירוז.
והיה פרק מעולה בהירוז.
היא ממש מתחרה צמוד עם אבודים מבחינתי..רק שאבודים יחזור כבר.

TheWingedPig

New member
התחלתי לראות

הירוז, ראיתי שני פרקים עד עכשיו, ובינתיים זה דיי נחמד (רק שלא יהרסו את הסדרה, כמו שעשו ב-4400, זה היה ממש מתסכל לראות איך שהפרקים נעשים יותר גרועים עם הזמן) בינתיים, אני אוהבת את בחור היפני, הוא פשוט כזה מושי!!! D: לא יודעת מתי אבודים מגיע לארץ, אבל עונה שלישית ממשיכה בפברואר... גם אני תוהה "למה ,לעזאזל".... אה, ושמתי לב שהתחילה עונה שניה של "נולד לרקוד", איזה כיף :) מישהי רואה?

o0Invisible0o

New member
...

ראיתי כבר את העונה השלישית- מה ששודר בארה"ב. אני מחכה שזה יחזור שם.
הירו!!! אני מתה עליו!!
והיי זה רק הולך ומשתפר עם הזמן, בנתיים. פרק 4 ו5 ו9 מעולים!!
ואני לא רואה נולד לרקוד..

TheWingedPig

New member
כן...

זה ממש התעללות שאני צריכה לחכות עד פברואר, זה עוד רחוק כ"כ...
ואני חייבת לדעת מה יהיה עם סוייר..
ובהירוז, האבא של המעודדת, הוא נראה לי דיי מוכר, ואני לא מזהה מאיפה...

Stinki Winki

New member
היה פרק טוב אתמול

לדעתי למרות שאד עושה דברים כ"כ משונים לפעמים שאני נבוכה בשבילו (עם המצלמה וזה)... אבל ממש ביאס אותי הקטע עם וורן ודיאן
ירד לו מג'סיקה מרטל האהבלה? אני מקווה שכן||:

o0Invisible0o

New member
גם אני ככה..נבוכה בשבילו.../images/Emo10.gif

כן, אה. טוב ג'סיקה- הוא כבר השיג אותה והיא זרקה אותו! אז הגיע הזמן שיתגבר, לא?
כן נו..ציפיתי שהוא ודיאן יהיו ביחד! ועוד לראות אותם מתנשקים ככה מאחורי הגב, לא לעניין בכלל..

GalGul000

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

לקחתי את הסיכון ועכשיו אני מאושרת :]

צומי!../images/Emo29.gif הבוסית שלי אישרה לי לכתוב כתבה על התמכרות לאינטרנט.כדי שזה גם ייצא לפועל אני צריכה נער/ה שמכורים או היו מכורים לאינטרנט פעם ומוכנים להתראיין על זה[אפשר בשם בדוי].ואני לא מדברת על פורומיסטים שגולשים 3 שעות ביום וחושבים שזה היסטרי,אני מתכוונת למקרים קיצוניים,מהסוג שלא טורחים לצאת החוצה בכלל ואין להם חיי חברה מחוץ למחשב וכאלה...אם אתם מכירים מישהו/י כזה/כזאת זה ממש יעזור לי אם תקשרו אותו אלי... מסנג'ר [email protected] אימייל [email protected] או במסרים של תפוז. תודה מראש../images/Emo140.gif

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אני בערך

רוב החברים שלי זה דרך האינטרנט, ואני לא יוצאת מהבית אפילו בכיתי כשרצו לנתק לי את האינטרנט וכשנשבר לי המחשב >.> כן אני מושפעת

למעלה