אוף

TheWingedPig

New member
חחח

זה לא קשור לאורי גלר, פשוט יש לך, כנראה, בעיות עם מכשירי החשמל בגלל ההפסקות חשמל... בקשר לזה שהמחשב נכבה לבד, גם לי זה קרה, יכול להיות שיש לך קצר (כולל גם מכשירים אחרים)... הפסקת חשמל, אפילו הקטנה ביותר, יכולה לשבש הרבה...לצערי... אז אל תוסיפי לשיבושים האלה יכולות על...זה הכול קצר במערכת... אם את דואגת למחשב, אולי כדאי לקנות מן סוללת חוץ כזאת (כרגע לא זכור לי השם)...היא כל הזמן נטענת חשמל, ובמקרה של הפסקת חשמל, המחשב פועל עליה איזה רבע שעה, זמן שיספיק לך לכבות אותו בעצמך... אה, ויכול להיות שהמחשב שלך התחמם יתר על המידה, וכיבה את עצמו לפני שמשהו ישרף (הוא היה חם ?) זה מנגנון הגנה כזה, אם המחשב מגיע לטמפרטורה מסויימת, הוא ייכבה בעצמו... במקרה כזה צריך לבדוק אם המאוורר של המחשב פועל טוב ועושה את עבודתו...

GalGul000

New member
מה זה הפסקות חשמל...

כולה הפסקה בשני חדרים והיא קרתה בכלל אחרי הקטע עם המחשב. המחשב ממש חדש [שבוע] והוא פועל טוב... לא קרה לו כלום... אני ממש לא מאמינה בשטויות של אורי גלר כן? סתם זה היה צירוף מקרים מוזר.... כשהוא התחיל לדבר עם אנשים על דברים מוזרים שקרו להם במהלך התוכנית פתאום הכל התחיל להשתגע. בסדר, עבר.

l u c i a

New member
זה בטח קצר..

לחדרים בדרך כלל יש מפסקים פרטיים (יש מפסק לכל הבית וגם מפסקים לחלק מהחדרים..) בטח היה קצר באחד החדרים אז המפסק קפץ...גם מחשבים חדשים יכולים להתחמם יותר מידי ואז להתכבותתבדקי שיש לפתחי איוורור של הספק מספיק מקום כדי לקחת אוויר....

../images/Emo80.gifהנה הלך הטיול שחיכיתי ../images/Emo10.gif

גם לא הלכתי לבצפר. פתאום התחלתי להקיא כמו מטורפת בלילה. הקאתי 11 פעמים... ואז בבוקר אמא לא הרשתה לי ללכת לטיול גיפים
והייתי כל היום לבד, מקיאה, וחולה. ועכשיו כואב לי בית השחי -.- אמא שלי אמרה שזה בגלל שהגוף מעביר כאב או משהו... בלע בלה בלה בקיצור אני חולה קשה. והדבקתי את כל הבית, אז 4 מאתנו (אנחנו 7) חולים XD אין לי כח לכלום. יותר גרוע, שהם חזרו מהטיוך הם לא הפסיקו להגיד איזה כיף זה היה -.- איזה חפרנית. נו טוב

הייתי אתמול בספורטק../images/Emo211.gif

עם עוד כמה ילדה מהכיתה. היה כיף. דיברנו הרבה, צחקנו הרבה, והסברנו לילדה אחת מהכיתה למה מתכוונים שאומרים ה"קטן" של מישהו. אח"כ כמה ילדים הסתודדו בצד (וחלקם חברים שלי!) ולא נתנו לי לשמוע את השיחה
ואז חברה של עומר תיחקרה אותי אם עומר התחיל איתי אי פעםXD הו, ואם אי פעם תהיו בספורטק בהרצליה, תשכבו על הנדנדות העגולות והגדולות ותבקשו שינדנדו אתכם בפול ספיד. זה כיף לאללהD:

o0Invisible0o

New member
.

היום הייתי בהצגה "תפוחים מן המדבר" ולמדתי את זה בספרות..אז ידעתי שהסיפור סבבה. אבל זה היה ממש שונה מהסיפור..הרבה יותר מוקצן ואלים. ואם זאת גם מוקצן ומצחיק..זה היה שילוב ממש מוזר. אבל היה טוב. ואח"כ הלכנו לאכול בחוץ. והגעתי סופית למסקנה המאוד מדכאת- שכל מה שלא הוכן ע"י אמא עושה לי. אח"כ הייתי כל היום עם בחילות וכאב ראש נוראי [אין לי מושג איך זה קשור..!!] ואני עדיין מרגישה ממש ממש רע..
וגם עדיין כואב לי הראש, אני ממש נלחמת בעצמי בשביל לא לקחת כדור!
וזהו. סה"כ היום מבחינת התפקיד עבר לי מהר..אבל זה רק כי רוב היום הלך על ההצגה והצהריים בחוץ. השאר על להרגיש ממש חרא. ואז בסוף היום עבדתי ממש קצת.
אתמול ראיתי "המסור" ו"איילנד" שניהם שונים לחלוטין אחד מהשני וממש לא הסגנון הרגיל שלי..אבל משניהם נהניתי ממש. שונאת גילמור, לעזאזל, העונה השביעית ממש מדכאת ולא ריאלית [ריאלית מבחינת התנהגות דמויות, זה מעולם לא היה ריאלי מבחינת החיים המציאותיים,כה?] לעומת זאת, מאוד אוהבת הירוז ואבודים הבדיוניות לחלוטין. אני מרגישה ממש רע. וכל החיים שלי הם שקר והעמדת פנים אחת גדולה. אולי זה משפיע על ההרגשה שלי..אבל באמת, אני לא יכולה להגיד על אפילו בנאדם אחד שקיים שיודע באמת מה אני מרגישה ומה אני רוצה להגיד על כל דבר..ומה שאני מסתירה. לא פלא שאין לי חבר.
עכשיו אני סתם מברברת. אה, כן והתחלתי לקרוא את סיפור כתוב במניפה. אני ממש בהתחלה, אבל אני כבר רואה שאחרי שאני אתרגל לשמות, לשנים, למקומות והכל..אני ממש אהנה מהספר הזה.^^ נמנ. זהו..כמה מדכא.
קשה לי להאמין שמישהי קראה את הכל, אם כן. מוזמנת להגיב.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif למה קשה להאמין? P:

אבל קודם כל - ועם* ועכשיו לתגובה.. תרגישי טוב :) ולמה לא לקחת כדור? על איילנד לא שמעתי, אבל המסור זה לא סרט מפחיד? (לא מסוגלת לראות סרטים מפחידים >< ) חוחיחו לא רואה גילמור, ושיט אני כ"כ מזדהת (?) עם הפיסקה הזאת: אני מרגישה ממש רע. "וכל החיים שלי הם שקר והעמדת פנים אחת גדולה. אולי זה משפיע על ההרגשה שלי..אבל באמת, אני לא יכולה להגיד על אפילו בנאדם אחד שקיים שיודע באמת מה אני מרגישה ומה אני רוצה להגיד על כל דבר..ומה שאני מסתירה. לא פלא שאין לי חבר. " החברות הכי טובות שלי, אין להן פשוט שמץ של מושג מה אני חושבת באמת.. וזה חבלל. כי בשביל מה יש חברות, בכל אופן את תמיד יכולה לנסות לשתף יותר, אם אלו דברים שאת אכן רוצה לשתף אותם והם לא עד כדי כך 'סודיים', אם כן, לכל בןאדם יש דברים שעדיף שישמור לעצמו, אלא אם כן הם לא הרסניים P: הממ לא מכירה את הספר סיפור כתוב במניפה, על מה זה? נשמע נחמד, מקווה שתהני בקריאה (:)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifמחוסר ריכוז.*חיוך מבויש*

הספר- קשירת רגליים סינית ונגיעות בתרבות הסינית, הבנים חשובים והבנות נחותות וכו'.. לגבי החברות- הם ממש לא סודיים. כאילו יש דברים שקצת מביך אותי לספר על המשפחה שלי..אבל זה לא סוד! זה קורה להרבה אנשים.
ודווקא החברה שהכי פתוחה איתי, מספרת לי הכל ויש לה סיפור דומה. אני כמו דג לידה ולא מסוגלת להגיד לה כלום..
היי, אפילו ליד המשפחה אני דג..פעם הייתי אומרת להם מה שאני חושבת ופתאום, אני לא יכולה. לא יודעת מה לעשות. כאילו, באמת..משפחה זה המוצא האחרון, להם אני באמת צריכה לספר דברים, לא לשתוק. מה קרה לי?
המסור- אכן מפחיד. כאילו כן, אבלאבל..גאוני.^^

o0Invisible0o

New member
אה, כן. קשה להאמין כי זה ארוך..

ואני כבר לא כזה בקשר עם הבנות שפה..
אז אני לא באמת מעניינת אותן.:X

למעלה