אתמול עשיתי מסיבת יומולדת לי בביתי הקטן D: אז קיצר הזמנתי כמה חברים עניינים ראינו סרט והחברות המטורפות שלי עשו לי את המתנה שלא חשבתי עליה בחלומות שלי הם עשו לי אלבום תמונות שלם עם תמונות של ושלהם וחברים וחברות עיניינים וזה כה יפה ומושקע ועיצבו והכל D: וקיצר ראינו יעד סופי 3 ועכשיו אני לא הולכת יותר ללונה פארקים >.< ואז בלילה גם ראינו מי שנשאר לישיון בתול בן ארבעים איזה מצחיקקק XDD ואממ זהו יש לי את החברות הכי הכיי :] אני חושבת D:
אחרי בסרט גם יצאנו החוצה קצת להסתובב ואממ סתם גם קפצנו אחד על השני מלחמות של כריות וכאלה עניינים גם קצת התנחלו לי על הפסנתר והגיטרה וזה גם היה עיסוק לחצי שעה
הכל בעצם מתחיל מרכבת הרים שכבה ירדו ממנה כי חשבו שהיא תתפוצץ וכולם ימותו ובאמת זה מה שקה ומי שניצל אחר כך מת אחד אחרי השני בסדר הישיבה שהיו אמורים להיות ברכבת הרים >.< ורואים איך כל אחד מת והכל וזה כל כך איככ בלאטט ולכל מוות יש סימן בתמונות מהלונה פארק הזה
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני לא מסוגלת לראות
סרטי אימה >< אני מפחדת יותר מידי, ואז אני מתחילה לדבר הרבה ולמחוץ את הידיים והרגליים של אנשים שיושבים לידי, ואז כולם צועקים עליי שאני אסתום :[ אז זהו, אני פשוט לא רואה P:
מאשר סרט אימה.. כן יש כמה וכמה רציחות באופן נוראי, אבל כל הסרט את מרוכזת ב"מי עושה את זה? למה? איך הם יצאו מזה בלי להפגע..?" טוב נו, עכשיו זה נשמע לי כמו סתם כל סרט אימה, אז לא משנה.
וואי כמה זמן לא ראיתי יעד סופי כשחושבים על זה. 1 ממש טוב. 2 שיעמם אותי והפסקתי באמצע ו3 לא ראיתי... אבל זה כזה מגניב עם הכסאות והסדר ישיבה ומה שהולך שם. שהייתה את הסצנה עם המקלחת והחוט הזה שחנק אותו. והשרפה והסכיני מטבח... והרכבת!!!! חח בא לי לראות יעד סופי.
קודם המחשב נכבה לי סתם. מעצמו. לא נגעתי בו לא כלום... לחצתי עליו בשביל להדליק והוא לא נדלק... רק אחרי כמה דקות הוא הסכים להקשיב לי. אח"כ הייתה הפסקת חשמל.. ובכלל לא היה עומס או משהו... כמעט כלום לא היה דלוק. זה היה רק בחדר שלי ועוד חדר... ועכשיו המכונת כביסה הפסיקה באמצע... והיא בכלל לא יכולה להפסיק. אני הכי לא מאמינה בשטויות של אורי גלר אבל פתאום קישרתי את זה וזה ממש מוזר. הזוי מה שהולך פה.