אוף

Radio Joe

New member
../images/Emo23.gif

השיער שלך מדהים!
אממ אני חושבת שכדאי שתצבעי לשחור זה ייראה מגניב שכזה. ונראה לי ששחור עדיף על צבע קקי ,לא?
מקסימום אח"כ אפשר לחדש ת'פסים, עוד חודש-חודשיים. או יותר.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלא, אי אפשר.):

אמא אמרה שהיא תצבע רק בתנאי שאני לא עושה יותר פסים. ואת האמת, אי אפשר לחמצן על שיער צבוע[לקח לי בערך 6 שעות שיצא חימצון אחיר שצבעתיOם] תודה:)

ינקיפנק

New member
כמה חבל):

אני אוהבת את הפסים לך, הם יפים): אבל עדיף לצבוע לשחור, זה יותר יפה, הרי את לא רוצה ראש קקי ורדרד?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלא, הראש שלי לא וורדרדXD

דווקא אם הוא היה וורדרד זה היה נחמד
פשוט השחור דהה, אז יש מן "כתמים" חומים כאלה, והוא כבר לא שחור-שחור אלא יותר צבע מוזר של שחור שנוטה לחום. אני כל כך רוצה שחור כחול אבל אמא לא מרשה כמובן>>: מצד שני, אני ממש אוהבת את הפס משבצות[שניצל!] בשי ער שלי. זאזאאז לא יודעת;; פפוופפפ. אזיה חופרת אניXP

Radio Joe

New member
ממ

את לא יכולה לבקש ממנה ש"תקפוץ" על הפס הזה? כאילו, לשים עליו משהו כדי שלא ייצבע בתחנונים או משהו כזה נו לוידעת וראיתי אותו והוא ממש מגניב אני גם רוצה כזה. ראיתי על מישהי בלונדה מחומצנת, והריבועים בצבע חום כזה, וזה נראה כמו נוצה. זה כלכך יפה ^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifנמנמ

היא לא מרשה להשאיר פסים, זה או פסים או שחורץ לא קשור לזה שאי אפשר לא לבצוע אותם, כי אפשר>< ראית את התמונה הזאת בא"א נכון? זה יצא לה ממש יפה, לי זה לא התחמצן הכי טוב באט, אי לייק איט:) השיער שלך בלונדיני/שטני כזה, את יכולה לעשות כל צבע אפשרי בעולם והוא אפילו לא יהרוס את השיער שלך;;

גמלי אין../images/Emo211.gif

וכל כך לא בא לי עומר פתח בלוג בישרא. לעומר יש קאזן אימו ומאגניב ששם שחור בעינייםD:

Stinki Winki

New member
אם כבר בן דוד.

אני יודעת מזה קאזן. פשוט נראה לי מוזר (שלא לומר מיותר) לכתוב כל מיני מילים באנגלית.>.>

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif תשמי

אולי בהתחלה זה כיף והכל, ואולי את אוהבת אבל בסופו של דבר כשזה יגיע לרגע כואב זה לא יהיה נעים

o0Invisible0o

New member
סורי שנעלמתי..

לא הייתי בבית מיום שני..וכנראה שבוע הבא אוקפץ לפד"מ ואז בכלל אשן בב"ש כל השבוע, יש מצב שגם שבת.
ובסופ"ש הזה אשתדל לכתוב כאן, אבל אני לא כותבת מהבית אז אין לי דוליז לשים... אמממ..מקווה שלכולנו יהיה סופ"ש נעים.

למעלה