אוף

../images/Emo80.gifאפרודיטה - אומג OO

היא פשוט מכונת סקס XD כמובן שבטח לא שמתן לב, כי לא עשיתן עליה עבודה, אבל יש לה בערך 100 ילדים :S ו... שיט! אני צריכה לכתוב על כל ילד -.- בהצלחה לי? 100 באנגלית
יאי

lilach d

New member
יאא גם לי יש עבודה על אפרודיטה.

(כיתה ו', הסטוריה. אהאה)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אז מה זאוס? עז?

יש לו יותר הרבה ילדים והוא עשה כל דבר שזז

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif היו לו המון ילדים

והיו כאלו שהוא עשה מהיד שלו עם מישהו

../images/Emo187.gifהכוונה לאפרודיטה מהמיתולוגיה

היוונית? כי אם כן אז - למה זה במקצוע היסטוריה?

lilach d

New member
כי אנחנו לומדים על התרבות היוונית

העתיקה והכול, והמיתולוגיה היא חלק ניכר מהתרבות.. ממ, אצלנו גם מחברים את זה לעברית כסוג טקסט.

mirymoo

New member
../images/Emo10.gifאוו

אתמול הלכתי לאורטודנט והוא שם לי גומיות.. וזה היה לא נעים- לא כואב..סתם לא נעים. ואז בליילה התעוררתי כי כאב לי . והיום אני לא יכולה ללעוס בכלל כי הלסת שלי כואבת
והגשר זה עוד יותר יכאב
אני רוצה אוכל מוצק

biker boy36

New member
../images/Emo89.gif|מזדהה|

עברתי את זה בדיוק לפני חודשיים ]: אם זה הגומיות האלו ששמים בין השיניים לפני ששמים את 4 הטבעות שיחזיקו אח"כ את הגשר, אז הגשר הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה פחות כואב D: לא ככשמים אותו וגם לא אחרי זה
קחי אקמול, אולי זה לא מעביר את הכאב לתמיד אבל לפחות אפשר לישון כל הלילה בלי להתעורר מכאבים :) בהצלחה

biker boy36

New member
../images/Emo89.gifהא כן, זו רוית X:

אני פשוט מהמחשב של אחי ולא היה לי כוח להחליף משתמש ><

mirymoo

New member
../images/Emo13.gif

תודה לך אני לא לבד
אמרו לי שגשר זה הרבה יותר טואב!!(אוקיי אני אלך להרביץ לינקיפנק
)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהגשר לא כואב, בכללבכלל ../images/Emo9.gif

אפילו פעם אחת לא חשבתי להשתמש בשעווה המעפנה שהם מביא, כאילו בשביל שהיא תעזור

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifלמה אני מתחמקת מכל דבר? \\:

מחר מבחן באנגלית. אני תלמידה די טובה, אבל ללמוד את הפירוש של 100 מילים?!#?# ועוד במיוחד זה יוצא בתתקופה שאין לי זמן לכלום \\: מאז שהגעתי הביתה [ועד לפני שיצאתי ממנו בשלוש] לפני שעתיים אני עושה הכל חוץ מלהתכונן, אפילו הכנתי פנקייקים >< אוף וזה לא רק זה. אני פשוט מתחמקת מכל דבר. בלאחס. מה הייתן עושות אם יש סתם ילד בכיתה, שאתן סתם מדברות איתו, ממש שומדבר מיוחד, ופתאום מגלות שהוא *קצת* דלוק עלייך? מצב ממש לא נעים. ובמקביל, יש ילד אחד שאני עוד לא החלטתי מה אני מרגישה כלפיו, אבל הוא שאל אותי כזה" מה את חושבת עליו? " ואז אמרתי בסדר ילד נחמד, ואז הוא " לא, את מרגישה אליו משו? " וכאילו הוא מנסה לשדך ביננו או משו. \: עידוד?

למעלה