נחל זויתן, תסרוקת חדשה, גשר! :0 המ.
*משרשרת נכון* עשיתי אתמול את נחל זויתן. כל הגוף שלי תפוס
(+ מחר טיול ג'יפים ליומיים ~.~) אני לעולם לא אעשה יותר את הזויתן. ולא אכפת לי מהמסורת של המשפחה של אבא
זה היה קשה, כולנו הזענו, וזה עוד הטיול הראשון שלי. ._. ירדנו בערך 500 מדרגות בהתחלה, ובסוף עלינו עוד 500 מדרגות >> >> ו..ו.. בכלל לא נכנסתי למים, כי ברוב חוכמתי לא הכנסתי את הבגד ים לתיק. והייתה עלייה כל כך מעצבנת
וקשה. ומעייפת. החלקתי ביול הזה בערך 10 פעמים.. בעליה וב500 מדרגות שירדנו.. בע אחרי זה הלכנו לאכול במסעדה בבית שאן. לא אכלתי כלום. רציתי הבייתה, למקלחת ולמיטה. ~.~ כל הפאן של התסרוקת החדשה נהרס :0 -_-; עשיתי מן קרה עם מדורג V (רק פחות ארוך כדי שהשיער לא יהיה ארוך מדי, וכמובן יותר יותר עגול)... פעם היה לי שיער משעמם עד התחת
כבר לא! :0 אני מרגישה מתה.. חזרתי הבייתה ובכל אצבע היה לי בערך שני חתכים. אמא שמה לי מן דיו OO כל הגוף תפוס. אני בקושי מסוגלת להקליד >> וברוב חוכמתי הבאתי לטיול נעליים שקטנות עליי. [טוב אלה הנעלי ספורט היחידות שלי] עכשיו אני הולכת לקנות נעליים חדשות
וגם בגדים לחתונה של בת דודה שלי :00 מכוון שקיבלתי מצלמת אינטנרט חדשה *מתלהבת* צילמתי תמונות משעמום וכו'.. ובסוף יצא לי שלט גמאני D: "גמלי עדיין אין גשר" וכמובן שמתי את זה פה כי אני יודעת שלכולכן יש גשר DD: (ד"א נא לא לשים באתרים וכו'.. כי זו תמונה שלי אז.. לארוצה) אם קראת הגיבי נא