אוף

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gifהיא הייתה באייקון, לא בעזריאלי.

כל העולם היה בעזריאלי, זה לא חוכמה לנסות להזכר במישהו שאת לא מכירה ואולי הסתובב שם.. אבל אייקון, זה סיפור אחר.
הוא. וד"א יש לי חברה שהולכת קבוע לאייקון, הייתה אחראית באחת השנים על התפאורה ומכירה ממש טוב את המנהל של האירוע.. קוראים לה הדר, מישהי מכן יודעת על מי אני מדברת?

אוף אוף אוף אוף

אתמול לקחנו את צוקי לסירוס, והוא היה בסדר.... ושחררנו אותו בחזרה לחצר בערב (הניתוח היה מוקדם מאוד בבוקר) והוא היה בסדר... והיום לא מצאנו אותו בכלל.. לא בחצר שלנו ולא באף חצר אחרת בסביבה, ושעות הסתובבנו וקראנו לו, ואין חתול. כאילו בלעה אותו האדמה. וזה ממש מייאש. הוא לא נדרס, בבטחון כמעט מלא, אבל עדיין אין לנו מושג מה קרה לו..... וכאילו, זה כ"כ מייאש.. בעצם אין ממש משהו לעשות........ ;(((

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo10.gif

מרווה שתמצאו אותו, חיות זה דבר כולכך הוו אני באמת באמת מקווה שיהיה בסדר

dinora12

New member
../images/Emo210.gifמסכן..../images/Emo201.gif

יכול ליהיות בגלל שסירסתם אותו אז הוא מפחד שתעשו לו עוד פעם דבר כזה כואב.. הייתם צריכים להשאיר אותו בבית כדי שלא ייברח אבל אני לא מעודדת נכון
מקווה שיחזור לבית!

הוא עדיין לא חזר ;(

אתמול מצאנו חתול דומה לו, אבל זה לא היה הוא...... אני ממש דואגת לו... פשוט, עצם זה שאנחנו לא יודעים מה קרה לו... זה הרבה יותר נורא מאשר שיקרה לו משהו ונדע, כי נדע. ועכשיו אנחנו סתם יכולים לנחש.. בינתיים קיטי (החתולה שגרה בבית) טורפת בשמחה את המעדן שלו... זה פשוט כאילו הוא בחיים לא היה קיים ;;

חמצמצה

New member
אהמ

יש לו פרטים מזהים עליו? צ'יפ או משו? כי פשוט תגידו שנאבד חתול שנראה ככה וככה, תתלו כאלו מודעות, ושיש פרטים עליו אז שיקחו אותו לוטרינר הקרוב או משו.

הקטע הוא,

שיש לו קולר וכו', אבל הוא חתול שחי בחוץ, ולכן זה נורא בעייתי, כי הוא לא מתקרב לאף אחד חוץ מאיתנו, ואין כאן אף ווטרינר וכלום ברדיוס די גדול, לעומת זאת יש כאן שתי תחנות האכלה ששאלנו ולא ראו אותו, הסתובבנו, שאלנו בכל החצרות, את כל מי שמצאנו... מחר כנראה נשים מודעות, אבל הקטע הוא שאין כמעט סיכוי שמישהו ראה אותו אם בכלל.. וגם הוא אף פעם לא היה נוהג לחצות את הכביש (כי זה טריטוריה של חתולים אחרים) וכאילו, פשוט אין לנו שמץ לאן הוא יכול היה להיעלם, או מה קרה לו (וחיפשנו, וחיפשנו, והוא לא ענה, צייץ, או הופיע..)... ;( אני לפחות חושבת שאם הוא היה יכול הוא היה חוזר (כי הוא מכיר את החצר, והוא מכיר את הדרך), אז כנראה שקרה לו משהו.. הלוואי שהוא יצוץ. הלוואי ;( מחר דודה שלי תשכפל מודעות, אבל אין לנו הרבה תקווה.

חמצמצה

New member
אני כלכך מקווה שהוא יחזור

אל תחשבי על דברים רעים, תמיד אומרים לי תאמיני ותדעי שמה שאת רוצה שיקרה - יקרה, ורק אז זה באמת יקרה. הוא יצא לטייל, הוא יחזור. הכלב של חברה שלי למשל, נוהג להעלם פעם ב.. לאיזה 7 שעות. כל הבית על הרגליים, הדלת נשארת פתוחה למקרה שהוא יחזור וכולם בלחץ, ובסוף הוא חוזר. אז הוא יחזור! אין לו ברירה

../images/Emo80.gifוואו יש לי מצברוח טוב ../images/Emo9.gif

אני שמחה. אני מאושרת! אמא צעקה עלי שאני צריכה לצאת מהארבע קירות האלה אבל אני עדיין שמחה!! אני אפילו לא יודעת למה.
פשוט 'יאי' D: מסתבר ש10 ימים בלי הילדים מהכיתה שלי הופכים אותי להיות שמחה, בלי שום סיבה להיות עצובה!
יאי

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמחרררררררררר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מי באה מחר למפגש ישראבלוג? אני אהיה שם. את האמת יותר אסתובב בת"א, אבל אני אהיה. אממ מי שבאה שתגיד אני אשלח לה מסר עם הפלאפון שליץ אני כל כך מתגעגעת;0; ונו, היה מפגש? עומד להיות?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאני מחר במפגש [:

מי שרוצה לראות אותי אני ממש ממש אשמח ^^ מוזמנות לשלוח מסר, ואם אני לא עונה בקשו מאופיר עם ההודעה מעליי כי היא כוסיט. או שלא יודעת החחהחהחה אני מתגעגעת לכולן

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo209.gifב"ח.

הצטרפו לכת החיידק בנות!DD: הצטרפו בהמוניכן!!DDDDDDDD:::::::::

mirymoo

New member
אהה!

נו טוב.. אז הלכתי עם ינקיפנק ועוד חברה לתל אביב למפגש שלא היה... ואז טיילנו. ואז! קניתי פוסטר של פול אאוט בויי, תיק של ג'ק, שרוכי סקא כחולים, וחולצה של בייבימילו!!!!!!!1 כן.... נדמה לי שהיה מפגש פורום פקאצות כי היו המון כאלה על הגג. נועה צב אתלטי- יכול להיות שעלית על אוטובוס בראשון אתמול????

חמצמצה

New member
ניאמ. מישי פה..?

יעל צריכה עזרה;; אני אמורה לישון היום אצל ידיד שלי, אבל הוא לא במרחק הליכה, הוא במרחק 2 אוטובוסים. ההורים שלי לא יקבלו את זה בעין יפה, זה שאני לבד הולכת לישון אצלו ... (והם לא יודעים שההורים שלו לא בבית^^" ) ואת הנסיעה שאני אעשה, בערב. לבד. מאני עושה?>:

למעלה